- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.559
- 898
- Konu Sahibi piramses1982
Ben ozelden almancayla ilgili bikac bisey sorabilir miyim ?![]()
Bana sormayın bence berbatım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ozelden almancayla ilgili bikac bisey sorabilir miyim ?![]()
Öncelikle geçmiş olsun. Yüzünüze her ne olursa olsun ki ben bunu da bu ruh haliyle büyüttüğüzü düşünüyorum bu adam sizi ne için seçti peki bunu düşünsenize.madem bu kadar kötüsünüz. Benim görüşüm değil bu belirteyim. Niye yalnız kalasınız. İlk mesajınıza da anlaşılıyor önce ruhunuzu tamir edin. Kendinize değer verin sevin. Şöyle söyleyeyim ben böyle biriyle evleneceğime yalnız kalmayı tercih ederim. Etrafındaki kişiler böyle bir adamı övüyorlarsa ya yiyicidir derim ya da başka bir menfaatleri vardır.ki sosyal ortamın da gayet eğlenceli ve şahane bir adam da olabilir. Ama bir eş, partner olarak öyle olmadığı aşikar. 6 ay boyunca telefonum yoktu irtibata geçemedik dediniz. Sizi gerçekten seven bir adam, geleceğe sizinle devam etmek isteyen bir adam bir bilet alıp gelemezmiydi. Yine siz adım atmışsınız. Kadın erkek farketmez eşler öncelikle yuvaları için, çocukları için şu zamanda bu kadar çalışırken sizin eşinizin ben başımın çaresine bakarım demesi bile sizi ailesi olarak göremediğini en büyük kanıtı. Sizi üzmek için demiyorum bunları sadece yalnız kalıcam korkusuyla kendinize yazık etmeyin. Tabi bu söylediklerim buradan anlattıklarınız üzerine yazılan şeyler. Ayrıca Almanya da İngilizceyi yeterli gören uluslararası şirketler var diye biliyorum. Böyle bir şirkette bu potansiyelle yine iş bulursunuz. Sadece zorlayın, başvurular yapın tabi eğer gerçekten orda kalmayı istiyorsanız. Hem orda kalıp hem burda doktora yapamazsınız. Kocanızdan bağımsız olarak ilk önce buna karar verin. Türkiyeden ya da ordan vazgeçmeyi bir hazmedin. O yol da ilerlerken eş meselesini de hale yola koyarsınız. Önce kendinizi dinleyin ve sakinleştirin gerisi halledilir. Mutlu olacağınız işi yapın, yalnız kalsanız da ancak böyle huzur bulursunuz......gecirdigim kaza sonunda yuzum yamuk kalinca, hickimsenin beni asla begenmeyecegini bildigimden, yalniz kalmaktan olesiye korktugumdan yanindayim.
Ve bir de, cevresi tarafindan cok cok sevilen ve beyefendi biri, ve tum cevresi "boyle bir adama sahip oldugun icin cok sanslisin, harika biri " diyorlar. Peki bunu nasil degerlendiriyorsunuz? Elestirmek icin sormuyorum, cidden cevredekilerin bu sozleri hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Birinci derece yakınım bir erkek böyle......gecirdigim kaza sonunda yuzum yamuk kalinca, hickimsenin beni asla begenmeyecegini bildigimden, yalniz kalmaktan olesiye korktugumdan yanindayim.
Ve bir de, cevresi tarafindan cok cok sevilen ve beyefendi biri, ve tum cevresi "boyle bir adama sahip oldugun icin cok sanslisin, harika biri " diyorlar. Peki bunu nasil degerlendiriyorsunuz? Elestirmek icin sormuyorum, cidden cevredekilerin bu sozleri hakkinda ne dusunuyorsunuz?
48 yaşında ve halen çalışırım mi diyor?Kimya muhendisiyim.
Esim tembel biri. Normalde universite mezunu ama bu yasa kadar dogru duzgun calismamis. Simdi de hafrada 10 saatlik bir iste calisiyor. "Beni elleme, ben mutluyum boyle, istersem calisirim" diyor
Bence asıl sorununuz kıskanmak ve her şeyde gözünüzün gönlünüzün kalması, enteresan...Evlili
Evlendigimizin 3.ayinda buyuk bir trafik kazasi gecirdim ve kalici sakatligim var, yuzumde kalici hasar var. Esimden ayrilirsam, hicbir sekilde bir baskasi benimle ilgilenmez. Omur boyu yalniz kalirim. Ve esim, evlenmeden onceki guzel halimi de bildigi icin asla sorun etmiyor, devamli iltifatlar ediyor.
Kisaca, ayrilirsam ilelebet yalniz kalicam.
Ve almanya... evet avrupada yasama ozentisi olan biriyim. Donersem, avrupada yasayan herkesi delice kiskanicam....
:)Millette ne devletler var arkadaş![]()
Doktorada ne aşamadasınız? Yani yüzdünüz de kuyruğuna mı geldiniz? Eğer öyle değilse neden bu telaş? Tekrar kazanamayacağınızdan mı korkuyorsunuz? Eşiniz diyorsunuz da onunla da iletişimiz kopmuş anladığım kadarıyla...Sartlarim cok kotu diyemem. Evimizin yeri guzel, ev de cok sukur iyi. Ama tabi job centerdan gelen para belli. Oldurmuyor, surundurmuyor, ucu ucuna yetiyor.
Bu job centerin en iyi tarafi su anda almanca kursumu karsilayacak olmasi ve is basvurulari icin kocluk hizmetini saglamasi.
Ama is bulmam gerekiyor....para kazanmam gerekiyor....istanbulda durumu iyi olan bir aileden geliyorum ve su anda avrupa sevdamdan burdayim....
Iyi bir is bulana kadar dayanmalinmiyim, yoksa hadi doktoraya mi demeliyim? Gidersem avrupaya bye bye....kalirsam doktoraya bye bye ...
Beynim yaniyor beynim....
Öğretim görevlisi olabilir ama tabi ki kişisel bağlantılar gerekiyor.Ne kadar dağınık bir kafa,bir yasam.
Doktorayı bitirmeyi neden istiyorsunuz?
Etiket için mi akademi kariyer için mi?
(Kaldı ki Tr'de araştırma görevlisi için yaş sınırı 35 diye biliyorum,yani geç kaldınız sanirim)
Bitirirseniz size ne faydasi olacak?
İs tecrübeniz yok sanırım,ne zaman nereden başlayacaksınız?
Koca için herkes gerekeni söylemiş zaten.
Bence burada yazılanları tekrar tekrar okuyun kendinize bir an önce çeki düzen verin.