resmen bilerek yapıyor..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
bu ev kira mevzusunu abimle nişandan sonra konuşmak istiyorum.. artık herkes biliyor. ve çoğunuza gına geldi ama sizlerle rahatlıyorum. yenge hnm benim abimle bir araya gelmeme başbaşa kalmama korkuyor sanırım. pazar kahvaltısında sürekli abimin yanına gelip bişiy sormalar.. mutfaktan dinlemeler . ortada dolaşmalar. evine çıkarken abimi beklemeler. (eskiden beklemezdi hayatım ben çıkıyorum sen gelirsin) dun aksam annem memlekete gidecek aşağıya geldi oğlun uyuyor anne sen git dedi. bende kendi bilir dedim kolileri bavulu aşağıya indirdim taksi bulmaya gittim. taksi bulup döndugumde abim yenge hnm kapıdalardı. abim de gelmek istemiş otogara. sırf başbaşa kalmayalım diye en kucuk kız yegenımı yolladı.. bişiy konusursak laf taşısın diye ..sanki ben başbaşa kalmayacağım hiç yada bişiy olacak o durumu yaratmayacağım.. artık evinde ne konusuyorsa yegenlerim bana buzdolabı .. en buyuk yegenım hala derdi gelip öperdi ama şimdi buz..

“Evde ne konuşuluyorsa artık çocuklar buz “ insanlara önyargıyla yaklaşmaktan vazgeçin. Çocuklarımız bazen öyle laflar ediyorlar ki şaşırıp kalıyorum nerden öğrendin bunu , bunu mutlak bir yetişkin öğretir anne - baba. Şimdi kv kp ben öğretiyorum sanıyor. Çocuklar çok bilinçli herşeyin farkında . Benim oğlum babaannem seni sevmiyor dedi bir gün bana 6 yaşında. Olurmu sever vs dedim . Hayır ben fark ediyorum dedi. Neler anlattı . Ben de onu sevmeyecem dedi. Yani yengenize de öyle yaklaşmayın. Sevgiyle yaklaşsaydınız sonucunu alırdınız.biçtiğini beğenmiyorsan ektiğine bakacaksın derler.

Belli ki siz abinizle konuyu açıp konusmuyorsunuz ama herkesin herşeyden haberi var .

hep fedakarlık yapan ben oldum herseyımı verdim . sırf yegenlerim abimdir diye köyü tarlaları 3 daireden 2ssini verdim benm dairemin kirasını da alıyolr ama ne mi oldu gene yaranamadım. yengemi koruyan kollayan bendim. geldi suratıma al annenle halanı evinde otur dedi ses etmedim. evden kovdu ses etmedim..durum çok farklı yani.. evde istenmediğimden benim hakkıma yorum yapıyo bence konuları bilmiyorsunuz bilsenz yaklaşmnzda farklı olur. .

Neden kendi malınızı mülkünüzü verdiniz ki?
Madem verdiniz neden geri istiyorsunuz?

Neden kendi malınızı mülkünüzü verdiniz ki?
Madem verdiniz neden geri istiyorsunuz?
geri istemıyorum sorun mal mülk değil aslında. sadece yuva kuracagımdan benim olan evin kirasını istiyorum.. verdiklerim onların olsun.. sadece tek bişiy istiyorum hepsi bu .

geri istemıyorum sorun mal mülk değil aslında. sadece yuva kuracagımdan benim olan evin kirasını istiyorum.. verdiklerim onların olsun.. sadece tek bişiy istiyorum hepsi bu .
Haklısınız da daha önce kirayı kim alıyordu?

Haklısınız da daha önce kirayı kim alıyordu?
sen bekarsın dediler araba alacaz dediler şimdilik alma dediler sustum bşy demedim tamam abi dedim .. ama şimdi evleniyorum. ve artık borcum olacak fln .. bu kadar fedakarlık yeter diye dusunuyorum.

sen bekarsın dediler araba alacaz dediler şimdilik alma dediler sustum bşy demedim tamam abi dedim .. ama şimdi evleniyorum. ve artık borcum olacak fln .. bu kadar fedakarlık yeter diye dusunuyorum.
Tamam yine haklısınız da o zaman konuşacaksınız,bekarken elimden geleni yaptım,ama artık benim de ihtiyaçlarım var vs. diye.
Kiracıyla görüşüp banka hesap numaranızı verin,bitti,gitti.
Bu kadar kafaya takacak konu nedir?

kavga çıkacak hakaretler küslükler .. Ailemle aramın bozulmasından korkuyorum.

Size kısa formül; nişanlınızla evlenin nikahtan, fazla uzatmadan.
Evinizde uğraşın kendinizle ve kocanızla.
Bu kadar basit.

kavga çıkacak hakaretler küslükler .. Ailemle aramın bozulmasından korkuyorum.
Çıkarsa çıksın arkadaşım.
Aranız da bozulacaksa kendileri bilir.
He yok ben kavga istemem derseniz,o zaman hiç ağzınızı açmayın.

Size kısa formül; nişanlınızla evlenin nikahtan, fazla uzatmadan.
Evinizde uğraşın kendinizle ve kocanızla.
Bu kadar basit.
sesini çıkarma hakkını da almamı diyosun sadece bu dediklerini yapayım..

Çıkarsa çıksın arkadaşım.
Aranız da bozulacaksa kendileri bilir.
He yok ben kavga istemem derseniz,o zaman hiç ağzınızı açmayın.
sadece bozulsun istememiştım hepsi bu. tuhf olan ne biliyomusunz bu zamana kdr verdim ama hep keşke vermeseydim dedim şimdide alıcm ama ailemi gene dusunuyorum. Hala ile küs değilim ama öyle sıcaklığımda yok. .

sadece bozulsun istememiştım hepsi bu. tuhf olan ne biliyomusunz bu zamana kdr verdim ama hep keşke vermeseydim dedim şimdide alıcm ama ailemi gene dusunuyorum. Hala ile küs değilim ama öyle sıcaklığımda yok. .
Ya olmuş,bitmiş artık,önüne bakmalısın.
Eğer hakkını istiyorsan kısa ve öz söyle.

Ya olmuş,bitmiş artık,önüne bakmalısın.
Eğer hakkını istiyorsan kısa ve öz söyle.
abimle başbaşa kaldıgımda konusacagım zaten.. içimi dökeceğim yani dertleşeceğim biraz. İçim neden huzursuz bilmiyorum. sanırım beni yok saymaları dışlamaları ağrıma gidiyo üzülüyorum.. annemde abimn yaptıklarına üzülüyo ..

Seni yok sayıp dışlıyorlarsa dertleşmenin bir faydası olacağını sanmıyorum yalnız.

Seni yok sayıp dışlıyorlarsa dertleşmenin bir faydası olacağını sanmıyorum yalnız.
en azndan konustum demek istiyorum sonnda kötu olacaksamda.. ben konustum baska care bırakmadınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…