resmen bilerek yapıyor..

En kolay yolu şu: Kavga etmeden abinize ben kiracıya hesap numaramı evreyim artık şuraya yatırsın kiramı diyin. İtiraz ederse “Kiracıyı arayıp, eviniz benim. Tapusu bende. Bu nedenle kirayı benim vereceğim hesap numarasına yatırmanız gerekiyor. Yatırmaz ya da başka hesap numarasına yatırmaya devam ederseniz, hem kirayı yatırmadığınız için kiraları talep edeceğim hem de evden tahliyenizi isteyeceğim” diyeceğinizi söyleyin. İsterse çıkabilir, ya başka kiracı koyarım ya da satarım artık bu evi dersiniz.

Sizin gerçekten abiniz olsaydi. Siz demeden onun size demesi gerekirdi. Abicim bu zamana kadar bize yardimci oldun. Artik seninde yuvan oluyor. Bundan sonra hakkin olani senindir. Allah razi olsun demesi lazim. Insan olan bunu yapar. Heee yapmiyor mu? Zaten o senin hic abin olmamis demektir. Senin vicdanin rahatsa birak gerginlik ciksin. Yengen konuşsun. Annen de hic uzelmesin. Bu sekilde kardes bağı olan kardesler, bugun ev icin aralari açılmazsa bile yarin birgun baska şey icin acilir. Onemli olan abinin abilik yapmasi. Boşuna dememişler malim seni vereyim mi de kötü olayim, vermeyim mi de mi kötü olayim?

Sizin gerçekten abiniz olsaydi. Siz demeden onun size demesi gerekirdi. Abicim bu zamana kadar bize yardimci oldun. Artik seninde yuvan oluyor. Bundan sonra hakkin olani senindir. Allah razi olsun demesi lazim. Insan olan bunu yapar. Heee yapmiyor mu? Zaten o senin hic abin olmamis demektir. Senin vicdanin rahatsa birak gerginlik ciksin. Yengen konuşsun. Annen de hic uzelmesin. Bu sekilde kardes bağı olan kardesler, bugun ev icin aralari açılmazsa bile yarin birgun baska şey icin acilir. Onemli olan abinin abilik yapmasi. Boşuna dememişler malim seni vereyim mi de kötü olayim, vermeyim mi demi?
farkındayım herseyın ama o değil kim ne derse onu yapıyor. arkamdan konusmuslar hepsini annemden duydum bi insan kardesı için gitsin ev alsınlr nasl der ya . . bu kadar mı doldurusa geliyosun be adam. . hiçmi sızlamadı için hiç mi utanmadın..

En kolay yolu şu: Kavga etmeden abinize ben kiracıya hesap numaramı evreyim artık şuraya yatırsın kiramı diyin. İtiraz ederse “Kiracıyı arayıp, eviniz benim. Tapusu bende. Bu nedenle kirayı benim vereceğim hesap numarasına yatırmanız gerekiyor. Yatırmaz ya da başka hesap numarasına yatırmaya devam ederseniz, hem kirayı yatırmadığınız için kiraları talep edeceğim hem de evden tahliyenizi isteyeceğim” diyeceğinizi söyleyin. İsterse çıkabilir, ya başka kiracı koyarım ya da satarım artık bu evi dersiniz.
zaten nişanı bekliyorum nişan mahvolmasın el içine çıkıcaz diye yoksa konusacagım. .

abimle başbaşa kaldıgımda konusacagım zaten.. içimi dökeceğim yani dertleşeceğim biraz. İçim neden huzursuz bilmiyorum. sanırım beni yok saymaları dışlamaları ağrıma gidiyo üzülüyorum.. annemde abimn yaptıklarına üzülüyo ..
niye abinle başbaşa kalmayı bekliyorsun asıl olan yengenin yanında bunları konuşman sen akıllı ve mantıklı nedenlerle gelirsen yengen bile bişey diyemez ha sana karşı çıkıyorsa dersin yengene evleniyorum beni ele güne karşı kimsesiz sahipsiz bırakmayın ne kadar kocamda olsa aileme laf diyecek yüzü kimseye vermeyin dersin damardan girersin yenge sende bayansın ve bir aileye gelin geldin kızı varsa kızın var kızını bir aileye göndereceksin beni de böyle gör düşün dersin ilerde kocanın kardeşleriyle gizli saklı konuşmasını istermisin bunu da bir düşün o gelindi ama sende bir gelinsin artık

niye abinle başbaşa kalmayı bekliyorsun asıl olan yengenin yanında bunları konuşman sen akıllı ve mantıklı nedenlerle gelirsen yengen bile bişey diyemez ha sana karşı çıkıyorsa dersin yengene evleniyorum beni ele güne karşı kimsesiz sahipsiz bırakmayın ne kadar kocamda olsa aileme laf diyecek yüzü kimseye vermeyin dersin damardan girersin yenge sende bayansın ve bir aileye gelin geldin kızı varsa kızın var kızını bir aileye göndereceksin beni de böyle gör düşün dersin ilerde kocanın kardeşleriyle gizli saklı konuşmasını istermisin bunu da bir düşün o gelindi ama sende bir gelinsin artık
yengem abimle başbaşa kalmamam için fırsat kolluyo.. çok bi arada konustuk tartısma çıkıyo konu baska baska yerlere gidiyo. yenge hnm hemen başlıyo bende almadım babamdan bişiy erkek kardesıme bıraktık fln dio.. abimin aklını çalmya çalışıo .. abinde benm babam hakkında neler neler söyluyo oluyo.. yani o öyle olmuyo dediğin gibi. anlasa konusayım zamannda çok konustuk yuzyuze yada pardon çok tartıstık anlasaydı o zaman anlardı. .

Annenizle ve halanızla konuştuklarınızdan haberdar olmamaları mümkün değil tabi ki. Belli ki konu açılınca abinizin eşi de ortamda olmak istiyor. Siz neden uzatıyorsunuz ki bu kadar? Hepsinin olduğu bir ortamda konuyu açın, konuşun, bitsin gitsin. Bu şekilde uzatmanız da hoş değil. Gündeme geldi bir kere mevzu.

Annenizle ve halanızla konuştuklarınızdan haberdar olmamaları mümkün değil tabi ki. Belli ki konu açılınca abinizin eşi de ortamda olmak istiyor. Siz neden uzatıyorsunuz ki bu kadar? Hepsinin olduğu bir ortamda konuyu açın, konuşun, bitsin gitsin. Bu şekilde uzatmanız da hoş değil. Gündeme geldi bir kere mevzu.
hep bi arada konusulunca kavga çıkıyor.. tartısma buyuyor konu baska baska yerlere gidiyo, çekiliyo.. hala ile yenge bir olup bana saldırıyo.. ben abimle konusamıyorum o toplulukta abim ağzını açmıyor konusmuyo sadece izliyo.. ben zaten basta halama söyledim konu açılsın bilinsin diye ben yokken açmışlar konusmuslar arkamdan sallamışlar birtek annem savunmuş..

yok abimle konustuktan snra baska kimseyle konusmayacagım baktım olmadı gerekeni yapacagım
Sana da yazik.. yengeyle hic konusma o seni dusunmez zaten.. abin de duaunse kendi gerekeni yapardi simdiye.. ama son kez bi konus yine de.. hakkin olanin arkasinda dur sapasaglam, ister kussunler ister dusman olsunlar..

hep bi arada konusulunca kavga çıkıyor.. tartısma buyuyor konu baska baska yerlere gidiyo, çekiliyo.. hala ile yenge bir olup bana saldırıyo.. ben abimle konusamıyorum o toplulukta abim ağzını açmıyor konusmuyo sadece izliyo.. ben zaten basta halama söyledim konu açılsın bilinsin diye ben yokken açmışlar konusmuslar arkamdan sallamışlar birtek annem savunmuş..

Yaptığınız yanlış işte. Madem bu konunun nişandan sonra gündeme gelmesini istiyordunuz, o zaman halanız aracılığıyla şimdiden duyurmayacaktınız. Duyurduysanız da artık konuşmanız gerekiyor. Her an konu açılacak gerginliğiyle yaşıyor resmen herkes.

Ayrıca gizli saklı söylemeye çalışmanız da olmaz, bu saatten sonra. Bana göre öyle değil ama abinizin eşi arkadan iş çevirmekle suçlar sizi.

Tartışma da olsa, konu da dağılsa mecburen hep beraber konuşacaksınız. Abinizin eşi kendinden örnek verirse de “keşke yasal hakkını alsaymışsın, şimdi benim evimin kirasına ihtiyacınız olmazdı.” deyip geçersiniz.

Sana da yazik.. yengeyle hic konusma o seni dusunmez zaten.. abin de duaunse kendi gerekeni yapardi simdiye.. ama son kez bi konus yine de.. hakkin olanin arkasinda dur sapasaglam, ister kussunler ister dusman olsunlar..
yok dusunmuyor. zaten azıcık aklı olsa bu konusmalara dahil olmaz . bu size babadan kalma olur .. kendısıne konusma hakkı dusmedıgını anlar. 2 kardesı ilgilendiren mevzu da bu kadar söz sahıbı olmaz. ama gelin gorun ki hala dan yuz buluyolr..

Yaptığınız yanlış işte. Madem bu konunun nişandan sonra gündeme gelmesini istiyordunuz, o zaman halanız aracılığıyla şimdiden duyurmayacaktınız. Duyurduysanız da artık konuşmanız gerekiyor. Her an konu açılacak gerginliğiyle yaşıyor resmen herkes.

Ayrıca gizli saklı söylemeye çalışmanız da olmaz, bu saatten sonra. Bana göre öyle değil ama abinizin eşi arkadan iş çevirmekle suçlar sizi.

Tartışma da olsa, konu da dağılsa mecburen hep beraber konuşacaksınız. Abinizin eşi kendinden örnek verirse de “keşke yasal hakkını alsaymışsın, şimdi benim evimin kirasına ihtiyacınız olmazdı.” deyip geçersiniz.
zaten her sekılde sucluyor atıp tutuyor . hep kötu bi insanm ben onn gözunde. hala gbi dusunuuolr kızsan hiçbir şeyde hakkın yok.. hep ver hep ver..

Vermeyin lütfen veren kötü olur keşke vermeyerek kötü olsaydınıx anneniz bu konu hakkında yapıcı olabilir

Back
X