resmen bilerek yapıyor..

yok dusunmuyor. zaten azıcık aklı olsa bu konusmalara dahil olmaz . bu size babadan kalma olur .. kendısıne konusma hakkı dusmedıgını anlar. 2 kardesı ilgilendiren mevzu da bu kadar söz sahıbı olmaz. ama gelin gorun ki hala dan yuz buluyolr..
Dogru onun karisma hakki yok bu durumda.. kardeslere babadan kalma birsey.. sadece fikir belirtir o kadar onun disinda karisamaz. Sen dedigim gibi son kez konjs abinle olmadi yasal yollardan ararsin hakkini.. sen sesini cikarmadikca daha cok tepene binerler

farkındayım herseyın ama o değil kim ne derse onu yapıyor. arkamdan konusmuslar hepsini annemden duydum bi insan kardesı için gitsin ev alsınlr nasl der ya . . bu kadar mı doldurusa geliyosun be adam. . hiçmi sızlamadı için hiç mi utanmadın..
O zaman abinizin kişiliği yok. Cunku kendisine dogru gelen bir karari yok. Baksaniza kim ne derse onu yapar mi bi insan. Herkesin bi yaşam çizgisi vardir. Magdem gitsin ev alsin dedi, sizde oradan vurun ev alicam bu evi de peşinat yapicam yada kirasini alacagim eve kullancam gibi bi cümle kullanin. Birsey derse buyugum olarak senin dedigini yapiyorum dersin olur biter. Daha bunun üzerine söylenecek söz var mi?

Dogru onun karisma hakki yok bu durumda.. kardeslere babadan kalma birsey.. sadece fikir belirtir o kadar onun disinda karisamaz. Sen dedigim gibi son kez konjs abinle olmadi yasal yollardan ararsin hakkini.. sen sesini cikarmadikca daha cok tepene binerler
Yok abime söylicm zaten kirayı alacağım her türlü alırm bu konuşmayı yapıyorm kötü olmak istemiyorum bu kadar fedakarlığıma ragmen buna da millete uyup karsı çıkacaksan bende gereğini yapıcm abi dicem şuan sadece nişanıma odaklanmak istiyorum

Vermeyin lütfen veren kötü olur keşke vermeyerek kötü olsaydınıx anneniz bu konu hakkında yapıcı olabilir
O gereken cvbı vermiş zaten ama yok anlamıyorlr ya abim tamam diyecek yada mahkemelik olacağız yapacak bişiy kalmadı artık

Yok abime söylicm zaten kirayı alacağım her türlü alırm bu konuşmayı yapıyorm kötü olmak istemiyorum bu kadar fedakarlığıma ragmen buna da millete uyup karsı çıkacaksan bende gereğini yapıcm abi dicem şuan sadece nişanıma odaklanmak istiyorum
Hic sanmiyorum ama ins mahkemeye gerek kalmadan guzellikle halledersin bu sorunu

Hic sanmiyorum ama ins mahkemeye gerek kalmadan guzellikle halledersin bu sorunu
İnş bakalım çünkü gerçekten şuan sanki ailem yokmuş gibi hissediyorm silmedim ama kırgınlığın verdiği sessizlik var neşeli değilim evde düşünn hiçbir muhabbet e dahil değilim . Sanırım ailem beni kaybetti öle küçüklük görevleri var sadece Merhaba! İyi geceler günaydın bşy derseler yapıyorm o kdr ama hakkımı helal etmiyorum

İnş bakalım çünkü gerçekten şuan sanki ailem yokmuş gibi hissediyorm silmedim ama kırgınlığın verdiği sessizlik var neşeli değilim evde düşünn hiçbir muhabbet e dahil değilim . Sanırım ailem beni kaybetti öle küçüklük görevleri var sadece Merhaba! İyi geceler günaydın bşy derseler yapıyorm o kdr ama hakkımı helal etmiyorum
Anliyorum seni canim ailen evlat ayrimi yapmis gibi.. sen hakkini almaya bak bunun disinda mesafeli olursun ama aile neticede tamamen atamazsin.. yarin birgun basin sikisinca calacak kapin olsun en azindan..

O zaman abinizin kişiliği yok. Cunku kendisine dogru gelen bir karari yok. Baksaniza kim ne derse onu yapar mi bi insan. Herkesin bi yaşam çizgisi vardir. Magdem gitsin ev alsin dedi, sizde oradan vurun ev alicam bu evi de peşinat yapicam yada kirasini alacagim eve kullancam gibi bi cümle kullanin. Birsey derse buyugum olarak senin dedigini yapiyorum dersin olur biter. Daha bunun üzerine söylenecek söz var mi?
Annem haricinde evde herkesle mesafeliyim içimden gelmiyo

Anliyorum seni canim ailen evlat ayrimi yapmis gibi.. sen hakkini almaya bak bunun disinda mesafeli olursun ama aile neticede tamamen atamazsin.. yarin birgun basin sikisinca calacak kapin olsun en azindan..
Ben abimle konusacagım baktım olmadı atamam tabi ağrıma gidiyo sadece çok fazla uzatmaya gerek yok aslında konuşmayı da ..bu zamana kdr seni üzmedim yeterince fedakarlık yaptım sıra kendmde yuva kuruyorm senn abi olarak arkamda durman senn demen gerekirdi kim ne derse desin ben senn bacınım sen ben varız. Ben kirayı alacam abi kiracıyla konusucam banka hesap noma yatıracak her türlü alırım ama sana söylüyorum seni kaybetmek istemediğimden bil diye sonra hbrim yoktu deme abi dicem bu kadr. Bakalım ne diyecek hyr diyecek bende izin almadm sormadm hyr diyosan bende gerekeni yapıcm dicem güzellkle konuşmak istedim sen bilirsin dicem hakkımı alıyorm diye de küseceksenz konusmayacaksnzda siz bilirsinz

geri istemıyorum sorun mal mülk değil aslında. sadece yuva kuracagımdan benim olan evin kirasını istiyorum.. verdiklerim onların olsun.. sadece tek bişiy istiyorum hepsi bu .
Evin tapusu sizin üzerinize nasılsa kiracı ile konuşun banka hesabı verin her ay oraya yatırsın.

Evin tapusu sizin üzerinize nasılsa kiracı ile konuşun banka hesabı verin her ay oraya yatırsın.
Abimle konuştuktan sonra öyle yapacağım. Allah biliyor yukarda içim soğusun istemiyorum bu evden kırgın çıkacağım küçüklk görevimi yaparım o kadar bu yapılanlrı unutmk istemiyorum. Az önce ezan okundu ve dua ettim hakkımı helal etmedim allaha havale ettim. O kadar canım yandı ki dışarı dan kötülük glse hiç canım acımz . Allah buyuk unutmıyım içim soğumasın 😞 kızgın değilim çok kırgınım

Ben sizi anlamadım. Aileniz hayatbenin hakkına girmeyelim, aramız da bozulmasın kaybetmeyelim onu diye düşünmüyor siz hakkınızı ararken aranızın bozulmasından korkuyorsunuz. Sizi önemsemeyen insanları niye önemsiyorsunuz. Böyle bir nedenle bozulacaksa aile bağı bozulsun çok da önemli değilsiniz demek ki onlar için.

sen bekarsın dediler araba alacaz dediler şimdilik alma dediler sustum bşy demedim tamam abi dedim .. ama şimdi evleniyorum. ve artık borcum olacak fln .. bu kadar fedakarlık yeter diye dusunuyorum.
Kesinlikle haklisin o zaman yenge biraz fena. Basbasa kalmada ne var abin işteyken bile arayip bi telefonla halledersin işi. Aslinda mesele abinden cok annen ve babanda bitiyor onlar soyleyip dengeyi saglamalilar abine ve sana birakmamalari lazim bu meseleyi.

Kesinlikle haklisin o zaman yenge biraz fena. Basbasa kalmada ne var abin işteyken bile arayip bi telefonla halledersin işi. Aslinda mesele abinden cok annen ve babanda bitiyor onlar soyleyip dengeyi saglamalilar abine ve sana birakmamalari lazim bu meseleyi.
Babam hayatta değil annemde konuşmuş herkes varken ama nafile.

Ben sizi anlamadım. Aileniz hayatbenin hakkına girmeyelim, aramız da bozulmasın kaybetmeyelim onu diye düşünmüyor siz hakkınızı ararken aranızın bozulmasından korkuyorsunuz. Sizi önemsemeyen insanları niye önemsiyorsunuz. Böyle bir nedenle bozulacaksa aile bağı bozulsun çok da önemli değilsiniz demek ki onlar için.
[/QUOTE
Kırgınım hemde çok zaten soğugum herkese karşı annem hariç konuşmaya çalışıyolr ama öyle işte dinler gibi yapıyorm eskisi gibi değilim kırgınlık geçmiyor sanrm kırgın gideceğim bu 3 insana bu evden allaha havale ettim ypacak bşyim kalmadı.

Babam hayatta değil annemde konuşmuş herkes varken ama nafile.
O zaman abinle konusmalisin demek ki annen biraz israr edemiyor otoriter bi yapisi yok demek ki. Gerekirse yengen varken konus canim sen hakkini istiyorsun niye bu kadar rahatsizsin ki. Istedigin sey hakkın.

O zaman abinle konusmalisin demek ki annen biraz israr edemiyor otoriter bi yapisi yok demek ki. Gerekirse yengen varken konus canim sen hakkini istiyorsun niye bu kadar rahatsizsin ki. Istedigin sey hakkın.
yenge hnm olunca abim susuyor tartısma baslıyo sonra sonucu da ulaşmıyo.

Hala ile gelininiz arasında bir akrabalık var mı neden hala sürekli gelini savunuyor.
hayır yok. maksat baba parası dısarıya çıkmasın. hep aldılar ama son çare kiram kaldı herseyı verdim onnda yarısını istiyo..

abını gunduz arayıp senınle konusmak ıstedıgım bırsey var bır turlu yalnız kalamıyoruz ıkı kardes bır konusalım desenız gun ıcınde bır saat ayarlar oglen yemegınde mesela veya hemen ıs cıkısında yarım saat dısarda konusur ne ıstıyorsanız ıstersınız

hayır yanlarında konusmak ıstemıyorsanız bukadar ozelse kı basbasa konussanızda abınız soyleyecegı ıcın yıne haberlerı olacak halbukı, yengenız veya yegenınız oldugunda musade edebılır mısın abımle konusmak ıstedıgım kendımle alakalı ozel konu var dersınız gıderler

ıkı kardes ıletısım kurmayı bılemıyor :)

Back
X