RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Bncede. Öyle olmasa bile sayg duyulmali ordaki kutsallarimiza. Sizin icin dalga konusu olabilir ama haram asklara yuva olsun diye gidilmez umreye.

Bacım bende ümreye gittim ve ordaki satış yapan adamların türk kızlarına nasıl baktığını biliyorum yani. Sen o kutsal topraklarda her an o kişiyi düşğneceğine bi daha ömründe ne zaman nasip olacağını bilmediğin o güzel kabeye odaklan onu ayırma gözünden dua et allaha. Boş işlerle uğraşma tmm sevgi boş değil tabiki ama öyle bi yere gitmek nasip olmuş sen ömründe bi daha görmeyeceğin belki de evli bi adamın peşine düşmüşsün

Besmele çek, üfle yüzüne...kaybolursa efsunludur

Evlisiniz yolda gördüğünüz adama aşık oldunuz öylemi. Önce boşanın., sonra telefonunuzu verin. Sizin ki kutsal topraklarda aşk değil aldatma. Bu arada eşiniz nerde?

Evlisiniz yolda gördüğünüz adama aşık oldunuz öylemi. Önce boşanın., sonra telefonunuzu verin. Sizin ki kutsal topraklarda aşk değil aldatma. Bu arda eşiniz nerde?
Ayyy amaaan konu sahibi evlimiymis birde? Ben 20 li yaslarin basinda bekar bi bayan oldugunu dusunmustum.

Maalesef bende öyle düşündüm ama profilde evli gözüküyor. Kutsal topraklarda çamur.
Tam arastirin yahu.ne camuru.konu sahibi 2014 de bosanmis.bircok konusu var ustelik.
Askin gunah oldugu yaziyor mu kutsal kitapta.umreye gidince asik olunamazmi.
Belkide nasibi o dur.
Elestirecegim diye efor sarfediyorsunuz resmen

bir konusunda boşanmış yazıyor,sanırım profili düzenlememiş,ama tuhaf olan ,dar vakitde ,üstelikte herkesin isteyipte gidemediği kutsal topraklarda konu sahibinin tek derdinin aşk meşk düşünmesi ,gelip burada konu açması.bir haftadır mekkedeyiz demiş ,ama perşembe günüde 6 ay evvel insatgramda gördüğü bir adamla ilgili konu açmiş,siz oraya niye gittiniz neler aklınızda.

Herkes umreye ibadete gitmiyorki belki gezip görmek amacli gitmis??? Yok kutsal topraklarda camur , yok ne isin var oralarda... Size ne?? Ne icin gittiyse gitti bu kadar irdelemek sizemi dusuyor?? Bir konudan bahsetmis fikir istemis fikir beyan edin elestirmek icin çabalamayin batiyorsunuz daha cok...

Tövbe tövbe bizide günaha sokacaksin bizde diyoruz annesiyle konus ciddisin diye!!Evliyseniz tövbe edin cok büyük bir günaha giriyorsunuz kardesim..Kutsal topraklarda ben olacakdim ah ah dua edin bizede böyle seylerle ugrasmayin neolur tadini cikart güzelim mekkede....
ayrica bosandiysanizda bunu düzeltiniz bakin herkez hakkinizda nasil yorum yapiyor hemen düzeltinki yanlis anlasilmasin durumunuz!Saglikli düsünün lütfen!pismanlik olusmasin sonra!

Tam arastirin yahu.ne camuru.konu sahibi 2014 de bosanmis.bircok konusu var ustelik.
Askin gunah oldugu yaziyor mu kutsal kitapta.umreye gidince asik olunamazmi.
Belkide nasibi o dur.
Elestirecegim diye efor sarfediyorsunuz resmen
Umreye gidince asik olunamaz demiyoruz biz. Ama kim o kutsal topraklara gider de, boyle seyler pesinden kosar? Bir dusunun? Herseyin yeri ayridir. Bizim dinimizde birine ikinci kez bakmak haramdir. Bunu herkes de biliyor. Bunu bile bile, hemde mekke gibi bir yerde, kim boyle bir gunahi islemeyi dusunur? Herkes tovbe edip bagislanma derdinde olur. Bizim aşka veya şuna buna lafimiz yok. Ama bu konu maksatli acilmis bir konu. Karalamak icin acilmis besbelli. Akillari sira," umreye gidenler bakin neler pesindeler" mesaji verecekler insanlara. Cunku bugun umreyle ilgili bir konuda tartisma cikti. Umreye gidenlere hakaret edildi. Tepki gorunce de, iste sonuc ortada. Karalama kampanyasi. Bu uyenin yinemipilav isimli uyeyi desteklemek amaciyla bu konuyu actigini dusunuyorum. Zaten hersey ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…