- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
bence konu sahibi şuan boşlukta ya da çok çabuk etkilenen biri.Önceki konusu ve bu konusuyla böyle anladım ben.(Alıntıladığım konuyu perşembe açmış)Merhaba hanimlar 24 yasinda bosanmis bir hanimim yaklasik 6 ay kadar once instagramda benden bikac yas kucuk biriyle karsilasip tanistik kendisi cok eglenceli espirili tatli birisi ondan hoslaniyordum ama aciklamadim hic bunu.O hoslanip ilgilendigini aciklayinca bende itiraf ettim.aramizda cok cok güzel bir etkilesim vardi cok yogun guzel duygular beslemeye baslamistik birbirimize.Ta ki benim bosanmis oldugumu soyleyene kadar.Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi. Sonra o duygulsrina son veremedi kisa sure daha gorustuk ama yine gel git yasayip aramizda bisey olamayacagini söyledi resimlerimi ve ona yazdigim iki tane mesaji silmesini isteyip gorusmeyi biraktim sonra bana birkac gun once resimlerimi silmedigini ve bana hala biseyler hissettigini soyledi ben iki kere ona mektup seklinde mesaj yazmistim onlarida silmemis beni elestireceksiniz biliyorum bu kadar gel git yapan biriyle muhatap olmaya Devam ettigim için Sizce engel koyup birdaha gorusmemeli miyim yorumlarinixi bekliyorum
Gozumden kacmis pardon.Mekkeye babanizla birlikte turistik ziyarete mi gittiniz? Yoksa umre mi?
Belirtmemissiniz. Sadece merak ettim
Hep bi olasilik.kesinlik yok.ne oldugunu bilemeyiz.ama oyle bir tutulmus ki gozu bisey gormuyor gibi.Umreye gidince asik olunamaz demiyoruz biz. Ama kim o kutsal topraklara gider de, boyle seyler pesinden kosar? Bir dusunun? Herseyin yeri ayridir. Bizim dinimizde birine ikinci kez bakmak haramdir. Bunu herkes de biliyor. Bunu bile bile, hemde mekke gibi bir yerde, kim boyle bir gunahi islemeyi dusunur? Herkes tovbe edip bagislanma derdinde olur. Bizim aşka veya şuna buna lafimiz yok. Ama bu konu maksatli acilmis bir konu. Karalamak icin acilmis besbelli. Akillari sira," umreye gidenler bakin neler pesindeler" mesaji verecekler insanlara. Cunku bugun umreyle ilgili bir konuda tartisma cikti. Umreye gidenlere hakaret edildi. Tepki gorunce de, iste sonuc ortada. Karalama kampanyasi. Bu uyenin yinemipilav isimli uyeyi desteklemek amaciyla bu konuyu actigini dusunuyorum. Zaten hersey ortada.
Allah askina daha bugun umreyle ilgili acilan konuda yazilanlari okumadiniz mi? Sonra ayni yorumu yapan kisi, hizini alamayip kendisi konu acip, ordan da hakaret etti. Aradan bir saat gecti ya da gecmedi, bu konu acildi. Zamanlamasi cok manidar. Gormek isteyen gorur bunu zaten. Gormek istemeyende uc maymunu oynasin.Hep bi olasilik.kesinlik yok.ne oldugunu bilemeyiz.ama oyle bir tutulmus ki gozu bisey gormuyor gibi.
Ya gercekten tutuldu.ya gercekten karalama.ya da gercekten babasinin israriyla gitti..
Artik sorumluluk kendinin
Konu neymis gormedim benAllah askina daha bugun umreyle ilgili acilan konuda yazilanlari okumadiniz mi? Sonra ayni yorumu yapan kisi, hizini alamayip kendisi konu acip, ordan da hakaret etti. Aradan bir saat gecti ya da gecmedi, bu konu acildi. Zamanlamasi cok manidar. Gormek isteyen gorur bunu zaten. Gormek istemeyende uc maymunu oynasin.
Bi sakin olun.Karsi tarafi savunmuyorum.sadece objektif olmaya calisiyorum.Gormedim.10 dakika kadar once okudum.yazdi hatta o konuya.Allah askina daha bugun umreyle ilgili acilan konuda yazilanlari okumadiniz mi? Sonra ayni yorumu yapan kisi, hizini alamayip kendisi konu acip, ordan da hakaret etti. Aradan bir saat gecti ya da gecmedi, bu konu acildi. Zamanlamasi cok manidar. Gormek isteyen gorur bunu zaten. Gormek istemeyende uc maymunu oynasin.
Sakinim ya. Size ozel yazmiyorum zaten. Genel konusuyorum. Lutfen uzerinize alinmayin. Ayrica tanisik olasina gerek yok ki. Ayni dusuncede olmak da desteklemek icin yeterli bir sebeptir.Bi sakin olun.Karsi tarafi savunmuyorum.sadece objektif olmaya calisiyorum.Gormedim.10 dakika kadar once okudum.yazdi hatta o konuya.
Ama konu sahibi ile yinemi pilav kisisinin tanisik oldugunu bilemeyiz ki.
Haklida olabilirsin haksizda.
Anladim:)Az once konu sahibinin actigi tum konulari inceledim ustun koru.cok sukur falan yaziyor cogu konusunda.hani inancsiz olsa kullanmaz bu kelimeyi sanirim.birde uzun aylar bebek icin ugrasmis.agir seyler yasamis.2013 uyesi.pek ihtimal vermedim ben tesaduf diye dusundum.yarin aciklar artik.Sakinim ya. Size ozel yazmiyorum zaten. Genel konusuyorum. Lutfen uzerinize alinmayin. Ayrica tanisik olasina gerek yok ki. Ayni dusuncede olmak da desteklemek icin yeterli bir sebeptir.
Oralarda erkeklerin birden fazla eşleri oluyor. En kücük çocuk zannettigim birinin bile 3 eşi vardı.Iyi geceler hanimlar umre ziyareti icin bir haftadir Mekkedeyiz babamla.kaldigimiz otelin oldugu caddeye hediyelik esya pazari kuruluyor aksamlari bende iki gun once aksam oraya gittim.gelelim konu basligima orda hediyelik birseyler satan birisiyle karsilastim.Ama anlatamam nasil bir efsundu bu kiside Buldugum dilim dondugunce ifade etmeye calisayim.oncelikle Ben etrafina bakan ona buna gulen biri degilim.Bu kiside gordugum sey sanki bu bir insan degildi de bir isik halesinden ibaretti ay gibi oyle bir etkilendim ki onun kasini gozunu gormedim hic etrafindaki isik halesiyle bu dunyadan biri degildi sanki..vuruldum tutuldum aşık oldum o kadar yogun hissettim ki ona olan duygu yogunlugumdan aglayasim geldi Alisveris yaptigim sure boyu bbir saat kadar hep karsilastim gozlerimi alamadim oda bana bakiyordu ama ilgisini çekip cekmedigimi tam anlayamadim onun tezgahina geldim hangi sehirden geldigimi sordu kendisi suriyeliymis anneside baska tezgahta biseyler satiyordu . Bana gulerek araplara benzedigimi falan soyledi guzel oldugumu ima etmeye calisti ben giderken arkamdan yuksek sesle hosgeldin dedi. Carpildim adeta dun aksam dikkat cekmeyim diye gitmedim oraya bu aksamda ayni yere gittim selam verdim selamimi aldi gulerek.heyecandan konusamadim sonra bir sure alisveris yaptim başka biseyler satiyordu bu defa tekrar sattigi yere geldim dedim ki iki gun once ismini sormayi unutmusum ismin nedir sasirdi ve de beklemiyordu sanirim abdulkadir dedi benim ismimi sormadi ben cok cok uzuldum :,( ama dedim belki saskinligi yuzunden donup kalmistir diye kendimi teselli etmeye calisiyorum hayatimda boyle bir etkilesim yasamamistim aklimdan cikmiyor aşık oldum cidden . Sizce ne yapayim hediye bir dua kitabi alip için duygularimi ifade eden bir not yazip tlf numarami birde vermeyi dusunuyorum rezil olsamda tek tarafli bir sevgi olarak kalsada denemeye deger zaten bir dahada hayatim boyu karsilasmayacagim birisi yani aramizfa bisey baslamazsa fikirlerinizi bekliyorum Lutfen yorum yapin tekrar soyluyorum burda yuxlerce very handsome adam var ama ben bu kisinin ruhuna asik oldu m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?