RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Mekkeye babanizla birlikte turistik ziyarete mi gittiniz? Yoksa umre mi?
Belirtmemissiniz. Sadece merak ettim

bence konu sahibi şuan boşlukta ya da çok çabuk etkilenen biri.Önceki konusu ve bu konusuyla böyle anladım ben.(Alıntıladığım konuyu perşembe açmış)

Benide bri tane arap metrobüste göz hapsine almıştı ingilizce bir şeyler adres falan sormuştu cevaplamıştım.ama ilk bana baktığı anı hala hatırlarım sonra muhabbet etmeye çalıştı ben cevap vermedim ingilizce çok bilmiyorum dedim sonra telefonda biriyle konuştu tabi anladım ne konuştuğunu bana aşık olmuş mutlaka konuşmasıymış falan filan telefondaki buna akıl verdi numarasını kağıda yazdı kolyesin i çıkarıp içine sardı ben Bozuntuya vermedim ama onun Yüzünden bir dura önce indim arkama bakmadan yürüdüm sonra yolun ortasında durdurup beni elime kağıt sıkıştırdı kağıtta numarası kolyesi birde ingilizce not vardı aramadım ama yaptığı şeylede dalga geçmedim hatta takdir ettim. Çünkü bana cevizli ağı sordu ama orda inecekti fakat mecidiyeköye kadar geldi okuyor bazen böyle şeyler ne hissetti bilmiyorum ama kısacık an içinde bir çaba sarfetti.bence sizde çekinmeyin bu kadar dikkatinizi çektiyse gidin konuşun 

Hep bi olasilik.kesinlik yok.ne oldugunu bilemeyiz.ama oyle bir tutulmus ki gozu bisey gormuyor gibi.
Ya gercekten tutuldu.ya gercekten karalama.ya da gercekten babasinin israriyla gitti..
Artik sorumluluk kendinin

Hep bi olasilik.kesinlik yok.ne oldugunu bilemeyiz.ama oyle bir tutulmus ki gozu bisey gormuyor gibi.
Ya gercekten tutuldu.ya gercekten karalama.ya da gercekten babasinin israriyla gitti..
Artik sorumluluk kendinin
Allah askina daha bugun umreyle ilgili acilan konuda yazilanlari okumadiniz mi? Sonra ayni yorumu yapan kisi, hizini alamayip kendisi konu acip, ordan da hakaret etti. Aradan bir saat gecti ya da gecmedi, bu konu acildi. Zamanlamasi cok manidar. Gormek isteyen gorur bunu zaten. Gormek istemeyende uc maymunu oynasin.

Cok sacma ya. Beyaz kadinlar zaten
Konu neymis gormedim ben

Hep duygularini yazicaksin, hem numarani vericeksin.
Sen neyden etkilendinde bu kadar level atlaya atlaya ilerliyorsun ogrene bilirmyim?
Sana selam verdigi icinmi?
Ordaki her kiza selam veriyor o, tezgahtar o, isi o.

Tamam belki bana " yarin yine gidicem belki gonlu bendeyse biseyler soyler" dersen anlarim. Sana derimki gununuzun azaldiginin altini ciz, bi niyeti varsa acele etsin. Ama senin su telefon nmarasi felan dedigin, olasi degil.

Sen liseli toy bi genc kiz degilsin. Hadi varsayalimki yasin genc. Olabilir. Ama bunlari yapmanin yeri umre hac degildir.
Sevebilirsin, olur. Ama tekrarliyorum telefon numarani felan vermek olmaz.
Hem belkide evli?

Bi sakin olun.Karsi tarafi savunmuyorum.sadece objektif olmaya calisiyorum.Gormedim.10 dakika kadar once okudum.yazdi hatta o konuya.
Ama konu sahibi ile yinemi pilav kisisinin tanisik oldugunu bilemeyiz ki.

Haklida olabilirsin haksizda.

Duygusal bir boşluktasınız bence. Kendinizi ibadete verin ki gittiğinize değsin.

Bi sakin olun.Karsi tarafi savunmuyorum.sadece objektif olmaya calisiyorum.Gormedim.10 dakika kadar once okudum.yazdi hatta o konuya.
Ama konu sahibi ile yinemi pilav kisisinin tanisik oldugunu bilemeyiz ki.

Haklida olabilirsin haksizda.
Sakinim ya. Size ozel yazmiyorum zaten. Genel konusuyorum. Lutfen uzerinize alinmayin. Ayrica tanisik olasina gerek yok ki. Ayni dusuncede olmak da desteklemek icin yeterli bir sebeptir.

Sakinim ya. Size ozel yazmiyorum zaten. Genel konusuyorum. Lutfen uzerinize alinmayin. Ayrica tanisik olasina gerek yok ki. Ayni dusuncede olmak da desteklemek icin yeterli bir sebeptir.
Anladim:)Az once konu sahibinin actigi tum konulari inceledim ustun koru.cok sukur falan yaziyor cogu konusunda.hani inancsiz olsa kullanmaz bu kelimeyi sanirim.birde uzun aylar bebek icin ugrasmis.agir seyler yasamis.2013 uyesi.pek ihtimal vermedim ben tesaduf diye dusundum.yarin aciklar artik.
Cunku suclamabuyuk.dusunsenize o assagilik yorumlari yapan birine destek olacaksiniz boyle hassas bir konuda.
Insallah oyledir yine de.bakalim.

Sen en iyisi yuzlerce very handsome dan birini sec, bu isik halesi seni iplememis anlasilan

Ben konu sahibinin eski konularini okuyunca cok uzuldum gercekten. Kotu seyler yasamis ve yazdiklarindan saf ve temiz oldugu o kadar anlasiliyor ki,ne bileyim bi garip oldum ya
Allah tez zamanda gonlune gore verir insallah

Konu sahibini tanımıyorum ama profilinde evli yazıyor. Diğer konuyu da bilmiyorum. Ama bir yakışıksızlık var. Bu konu very very handsome değil. Eğer konu gerçek ve ciddiyse , konu sahibi evlenmiş ve ayrılmışsa çok dikkatli olması lazım. Lakin zemin çok kaygan.

Oralarda erkeklerin birden fazla eşleri oluyor. En kücük çocuk zannettigim birinin bile 3 eşi vardı.
Bence ümrenize ibadetlerinize odaklanin.
Hadi diyelim en iyi ihtimalle hersey istediginiz gibi ilerledi, siz ilerde nasıl bir hayat yaşamayı istiyorsunuz? Suriyedemi, mekkedemi türkiyedemi. Bunlari göz önünde bulundurun.
Hem oradatüm erkekler bayanlara fazla ilgi duyuyorlar. Yani sirf size öyle yakin davranmiyordur...
Bence yapmayın hic birşey

Suudi Arabistan'da beş yıl kadar yaşadım, her hafta ya Mekke deydik, ya Medine de.
Beş yılda gördüğüm yakışıklı adam sayısı , beş parmağı bile geçmez.
Yok yani, sen beş günde en yakışıklısını nerde buldun merak ettim))

Ya ben konu sahibinin profiline göz attım biraz pekte iç açıcı bi hayatı olmamış çok üzüldüm gerçekten belliki konu sahibi artık bi mutluluk arayışına girmiş haklı olarak... bacım sen kimseye bakma kalbinin sesini dinle ne diyosa onu yap. Onun bunun ne düşündüğüne kimin ne dediğini takma kafana belki senin kaderindir o efsunlu adam :) hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Bence bişey söyleme ve bir daha o dükkana gitme bir bayan ağır olmalı umre ziyaretini hakkıyla yerine getir inşallah kaderinde varsa o sana açılsın. İbadet için güzel niyetle gittiğin kutsal topraklarda namahremle muhattap olup günaha girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…