Resmen evliyim ama, birinden hoşlanıyorum..

chelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
287
3
0
İstanbul
Benim bu günlerde bir sıkıntım var. nasıl başlasam bilmiyorum. Benim yaklaşık 1 yıl önce evliliğim bitti. Hala boşanma davam sürüyor. Eski eşimle hiç görüşmedik ayrıldıktan sonra. Çocuğum yok ve 26 yaşımdayım. Ayrılıktan sonra içime kapanıp kendimi hayattan çekmedim. Sosyal bir grubum var birlikte edebiyat ve güncel konular hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Güzel insanlar var o grupta. O gruptan birinden çok hoşlanıyorum. Uzun zamandır ilk defa birine bunları hissettim diyeyim. Çok kaliteli ve olgun birisi. Ben boşanma davam olduğu için kendimi sürekli çekiyorum geriye. Bazen msn den de sohbetlerimiz oluyor bu kişiyle. özel mevzulara girmiyoruz. Sanırım onunda hayatında birisi var. Belki o kişi de bizim gruptan bilemiyorum. Dediğim gibi kimse ile özel konulara girmedim o gruptan kimse ile. Hoşlandığım kişi ile de girmemeye çalışıyorum ama anlayamıyorum. Bazen onunda ilgisi var gibi geliyor bana. Ya da üstümemi alınıyorum anlayamıyorum. Tavırlarını davranışlarını anlayamıyorum. Ama, çok beğeniyorum onu ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz? İlerisinde sorun çıkar belki bizim ilişkimizde o hiç evlenmemiş ama benim başımdan bir evlilik geçti.:çok üzgünüm:

başımdan bir evlilik geçti ama o bekar kısmına takılma. çocuğun yok sonuçta, bağlayıcı bir durum olarak.

ama eşinle resmen boşanmadan bence böyle birşeye kalkışma. hem etik olmaz hem de mahkemede kullanabilir.

flirt etmekte bir sakinca yoktur bence basindan bir evllilik gecmiste olsa yasin genc ve cocugunda yok o yüzden bu sorun olmaz diye düsünüyorum

Biran önce boşanma davanızı sonuçlandırın..
Daha sonra dilediğiniz kişiyle görüşün..
Başınıza dert açılır eğer duyulursa,davanız uzar da uzar hatta tazminat bile talep edebilir eşiniz..

Çok acelecisin..Hele bir boşan.

Onu tanımak ve onun da seni tanıması için olayları akışına bırak..
Senden hoşlanıyorsa zaten bir şekilde adım atar ya da yeşil ışık yakar..

Zaten sen de boşanma davan bitmediği için tam anlamı ile rahat davranamıyormuşsun..

Yalnız şu da var; dul bir kadınla, hiç evlenmemiş bir erkeğin evlilik fikrine, erkek ailesi_Türk toplumu pek sıcak bakmıyor henüz..Yani bu tarz olayları duyuyoruz tabii herkes böyle değil genelleme yapmıyorum..

Yani şimdiden kendi kendine gelin güvey olma derim ben sana..Bekle ve gör..

belki ilgisi var ve yaklaşmamasının sebebi senin boşanma işleri biliyordur.....
bilmiyorsa bile sana karşı bir ilgisi hoşlantısı olup olmadıgı henüz belli degil henüz emimn degilsin......
o yüzden aranızdaki bu durum ne ilişki nede çıkma .......sadece belirsizlik.....
ha sen yaklaşıcaksan yada ilerlemesi için adım atıcaksan önce boşan ......
başındaki bu sorundan kurtul sonra yeni ilişikilere açık ol.......yada hoşladıgını belli et......

"onun hayatında biri var" diyorsan uzak durman gerekmez mi?

Haklısın..Arkadaş ''sanırım onun da hayatında birisi var ama sormadım'' demiş..

Hayatında birisi yoksa ve de sana karşı ilgiliyse zaten o da sana adım atar dediğim gibi..

Sen hele bir boşan gerisi gelir ama şimdiden kendini hemen kaptırma, dereyi görmeden paçayı sıvama..derim yine sana.

"onun hayatında biri var" diyorsan uzak durman gerekmez mi?

evet buda ayrı bir sorun.........bundanda emin degilsin.......dedigim gibi belirsizlik var .sen hoşlanıgın için mi acaba
kendi kendine böyle düşüncelere giriyorsun..........belki duygusal bir boşluktasın ve onun davranışları sana farklımı geliyor.......
eger o kişinin sana ilgisi sevgisi varsa hayatında da biri yoksa.....seviyorsa......bir şekilde sana gelir diye düşünüyorum.....

onun hayatında biri oldugunu nerden biliyorsun ??
evlenip boşanman sorun olmaz bence hem gecsin hem cocugun yok...
biraz zamana bırakmalısın bence...belki boşanma davan sürdügü için kendisini belli etmiyordur o kişi...boşandıktan sonra hersey daha netlik kazanacaktır
hakkında hayırlısı olur inşallah

bence sana karsi duygusal anlamda ilgisi yok , sen de ondan daha fazla ilgili davranmasan iyi olur
zaman bırak en iyisi, bosanmadan bu ne acele yahu

Boşanma sonuçlanmadan duygusal bir beraberliği düşünme bence de.
Arkadaşlığın normalde devam edebilir hem daha iyi tanırsın.
Belki ilerisi için bir şansın olabilir.
Bir an önce boşanmayı sonuçlandırmak için uğraş vermeye bak.

Herşeyi zamana bırak bakalım. Duygusal birşey düşünme şimdilik, boşanana kadar. Zaten onunda bir birlikteliği varmış. Zaman gösterir herşeyi.:hulya:

Ex Esin ile ne gibi sorunlar yüzünden bosandin bilmiyorum ama bence sanki biraz aceleci davraniyorsun gibi....benneyaptımki

Bosanmak bir kadin icin muhtemelen cok zor bir sürec, bu sürec icinde kendini bir boslukta hissetmenden dolayi yanlis kararlar verme sakin.

Suan yapacak birsey yok zaten, hem onun hayatinda biri varmis gibi, hemde tam olarak senle ilgilendignide bilmiyorsun, o yüzden bence hicte dertsiz basini derde sokma, normal hayat aksina devam et arkadasim.

Kismetse olur zaten.

Hakkinda hayirlisi olsun.

Aslında 1 sene az bir zaman da değil hayatına yeni birisini sokmak için.
yerimseniben
Ama gene de bu davanın sonuçlanması lâzım...
Önce neticeyi al eline resmen boşanmış bekar ol...
Sonra o kişinin ilişkisi olup olmadığından emin ol.
3. olarak da sana karşı ne hissettiğinden emin ol.
4. olarak da bu ilişki için sana uygun olup olmadığından emin ol.
Hayırlısı olsun.
a.s.

canım bu hoşlandığın kişiyle sonu ne olur bilemem ama ne olursa olsun ayrılmışta olsanız eşinin nikahı altındasın onunla bağlarınız tamamen koptuktan sonra herşeyi yapmakta özgürsün zaten yasın daha genc ALLAH nasip ederse düşünürsende tabiki evlenebilirisn yeniden vs..ama dediğim gibi öncelikle o iş bi sonuçlansın canım hayatının bundan sonrasında herşey yoluda gider umarım canım

esınızıden ayrısınız ve bu donemde sızı anlıyan hosunuza gıden bırının olması normal sızle arkadasca konusmus yaklasmıs olabılır sız bunu yanlıs algılaya bılırsınız cunku suan duygusal yonden bı boslukdasınız..

aslında bu hoşlandığım kişiyle ilgili bir ipucu falan yok elimde sevgilisi olduğuna dair. sadece o yaşta birinin vardır muhakkak die düşünüyorum. kendisi de benim durumumu biliyor. abdestli namazlı birisi o da beimle ilgili ne düşünüyor bilmiyorum aslında kendisi benimle ilgili çok özel sorular souyor ama ben durumumdan ötürü cevap vermiyorum geçiştiriyorum hep. o da üstüme gelmiyor. öyle sallantı da bir şey.
eski eşimle de dava nijhayete erecek kısa bir zaman sonra. aslında boşanalı ruhen çok oldu. uzun bir zamandır evlilik olayını bitirmiştim ben kafamda. kendime de çok kızıyorum o kadar sıkıntı çektin aşşağılandın hala mı bir erkepğe bişiler hissediyorsun diye çok kendime kızıyortum. Bu konuda canım benimde sıkılıyor evt şu an yanlış yer ve zaman. Eğer bişiler varsa da beklemesi lazım. kendime özsaygımı kaybetmek istemiyorum. o konuda kendimden eminim boşanmadan ciddileşmem sevgili veya başka bir şey. o da düşünmez tahmin ediyorum. sevgilisi de varsa zamanla çıkar zaten bu tamamen benim tahminim herhangi bir şey görmedim. sevgilisi de var zaten oben kendime yapılanı başkasına yapmam zaten. bunların hepsi için zaman lazım ama bu durumda biraz düşünüyorum açıkçası nasıl olur kafam karışıyor korkuyorum. benim korkum boşandıktan sonra ailesi bilmem nesi tepkiler offf yaaa. sadece bu kişi ile ilgili değil sonrası için.

toplumuzda boşanmış kadınla bekar erkek arasındaki evliliğe sıcak bakılmıyor evet bu bir gerçek ancak, bir gerçek daha var; boşanmış kadından faydalanmak isteyen erkek sayısı da azımsanacak kadar az değil yine AYNI toplumda.

her yanımız çelişki.

daha ortada bir şey yokken nasıl oluyor da onun ailesi beni kabul eder mi diye düşünüyorsun? gerçeklerden kopma bence. seninle ilgileniyorsa gerçekten gelecektir.

bir de şiir filan yazıyorsa aman derim aman derim. bir edebiyatçı olarak. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…