Benim demek istedigimde bu.. Yani kimse kimsenin namusuna boyle dil uzatamaz. Ama buraya yazdigimda bile, keske kapiyi kapatmasaydiniz, her sey dusunulebilir deniyor.. Boyle dusunen bir toplum oldukca, neyi kime anlatayim ki..İsterseniz içerde seks bile yapabilirsiniz kimse size böyle davranamaz. O adamı şikayet etseydiniz keşke.
Tesekkurler eve gelir gelmez duş aldim. Tavsiyeleriniz icin sagolun. Bimere sikayet edicem.Çok geçmiş olsun gerçekten bir travma resmen. Okurken ben bile sinirlendim. Bu toplumun iki yüzlülüğünden ve kadına bakış açısından tiksiniyorum. Ilık bir duş alın ve varsa bir melisa çayı için. Erkek arkadaşınızın durumuyla ilgili bir avukata danışın ve hakkınızı arayın.
Kimse kimsenin namus bekçisi degil tabi,Sizin için demiyorum ama böyle yerleri kullananlar var yanlış anlaşılmış olabilirsiniz.. Tabi öyle hemen anlamadan dinlemeden de yargılama hakkı yok kaptanın isterseniz şikayet edersiniz istemezseniz unutun yapcak bişey yok.Benim demek istedigimde bu.. Yani kimse kimsenin namusuna boyle dil uzatamaz. Ama buraya yazdigimda bile, keske kapiyi kapatmasaydiniz, her sey dusunulebilir deniyor.. Boyle dusunen bir toplum oldukca, neyi kime anlatayim ki..
Beyinsiz herif! Kapıyı kapatmasan ne olacak arkadaşım? Ben aynısını açık hava çay bahçesinde yaşadım ya! Eşimle flört döneminde oturduk çay içiyoruz yanyanayız, bunlar gibi beyinsiz garsonun biri gelip "terbiyenizi takın , aile mekanı burası , ahlaksızlık edecekseniz defolun gidin vs " saydırmaya başladı. Ağzım açık kalakaldımBenim demek istedigimde bu.. Yani kimse kimsenin namusuna boyle dil uzatamaz. Ama buraya yazdigimda bile, keske kapiyi kapatmasaydiniz, her sey dusunulebilir deniyor.. Boyle dusunen bir toplum oldukca, neyi kime anlatayim ki..
Polise sikayet edecektim adami ama sözlum yumruk attigi icin biz hakliyken haksiz durumdayiz su an.. Ama yine de yapacak baska bir sey olabilir mi baska bir sikayet merciisi?
Hapisten çıkan sözlü??? Tabanca ile adam yaralamak?? Ailen biliyor muSözlum hapisten cikti. 6 ay yatti cezaevinde. Tabancayla adam yaralamisti cunku. Şikayet etsem korkuyorum yumruk atti sonucta yine.. Ama keske o yumrugu atmasaydi sikayet edip rahatlardim bende. Hepimizin basina gelebilcek bir olay.. Her kadinin midesi bulanabilir. Ve vapur gibi pis bir yerde pecete vs. yardima ihtiyaci olabilir.. Hepimizin basina gelebilir.. Boyle bir suclanma.. kadin olarak her an namusumuza dil uzanabilir, ezilebiliriz..
Sikayet edicem sanirim bimere. Tesekkurler destekleriniz icin.. Haklisiniz. Biz kadinlar sustukca bu terbiyesizler türüyor..
Kimse haketmez anliyorum seni ama olan olmus sikayet et ama uzulme artikKarşi tarafa geciyorduk.. Cok uzuldum agladim boyle biseyi haketmiyordum
Otomatiğe alınabiliyor vapurlar o sırada gezebilirde başkası da olabilir çünkü sürekli başında durması direksiyon salması gerekmiyor rota belli dümeni aldı mı giderYok klozetti. Kamera var kayitta cekiyor vs. dedi sanirim ordan gormus. Kendisi kaptanim ben dedi, ama haklisin o yanimizdaysa vapuru kim surecek. Belki temizlikci falandir yalan soylemistir su an bilemedim. O an da şoktaydim sorgulamadim bile hic.
+1000Turkiye de sokak ortasinda bir kadini dövenilirsiniz. ( Dövülüyorsa hak etmistir, kizdirmayacak erkegini uysal olacak kedi gibi kadin dedigin).
Ama sokak ortasinda bir kadini öpemezsiniz.
Turkiye tam bir ortadogu çukuruna dönüştü. Sözde muhafazakar insanlarin tesettur altinda neler yasadiklarini gördü bu gözler. Mini etek giydi diye kezzap atildi.
Eski eşimle parkta otururken görevli de bizi kovmustum halbuki biz evliydik ve sadece basimi omzuna koymustum. Toplum icinde nasil davranmasini bilen biriyim.
Hele ki bu ortadogulu göcmenlerle nufusumuz karisiyor tamamen ve onlarin toplumsal degerleri bizim anadolu kültürümüzü alaşağı ediyor. Vahabist, empati yeteneginden yoksun, basi aciklari teshirci olarak goren, aşk hakkinda hicbir fikri olmayan surekli cinsellik dusunen, akli ve kalbi cok ama cok kötü insnalarla birlikte çalisiyorum ve yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?