Resmen iftira atıp küfür ettiler..

bence sıkayet edın nısanlının yumruk atması sızı suclu yapmaz bence cunku namusuna dırekt bı laf var oftıra var senı tartaklamıs nefsı mudafa bıle sayılabılır guvenlık kamerası da vardır mutlaka kesınlıkle sıkayet et mahkemeye falan tası edepsız pıslık

İsterseniz içerde seks bile yapabilirsiniz kimse size böyle davranamaz. O adamı şikayet etseydiniz keşke.
Benim demek istedigimde bu.. Yani kimse kimsenin namusuna boyle dil uzatamaz. Ama buraya yazdigimda bile, keske kapiyi kapatmasaydiniz, her sey dusunulebilir deniyor.. Boyle dusunen bir toplum oldukca, neyi kime anlatayim ki..

Tesekkurler eve gelir gelmez duş aldim. Tavsiyeleriniz icin sagolun. Bimere sikayet edicem.

Adam sizi tartaklamış, haksız tahrik olur bu. Sadece şikayet etmekle yetinmeyin. Soyal medyaya yansitin olay büyüsün. Seferlerden kaptanın adını bulma imkaniniz var mı?

İyi de adam hakaret ediyor sizi tartaklıyor. Yediği yumruk hiç yani. suçlu falan değilsiniz

Benim demek istedigimde bu.. Yani kimse kimsenin namusuna boyle dil uzatamaz. Ama buraya yazdigimda bile, keske kapiyi kapatmasaydiniz, her sey dusunulebilir deniyor.. Boyle dusunen bir toplum oldukca, neyi kime anlatayim ki..
Kimse kimsenin namus bekçisi degil tabi,Sizin için demiyorum ama böyle yerleri kullananlar var yanlış anlaşılmış olabilirsiniz.. Tabi öyle hemen anlamadan dinlemeden de yargılama hakkı yok kaptanın isterseniz şikayet edersiniz istemezseniz unutun yapcak bişey yok.

Kusura bakmayın da kaptanın tuvalette işi ne ?
Bıraktı gemiyi tuvalette sizimi basmaya geldi.
Ve sırf istifra ediyordunuz diye hemde.
Tuvaletin önünde kim olsa öğüren kusan birinin içerde ne yaptığını bilir.
Böyle ağır bir küfürle karşılaşsam bırak karaya inip polis çağırmayı deniz polisini çağırırdım.
Tamamen hayal ürünüsünüz.

ne hakla saldirabiliyor.. sozlun vurmus olabilir ama sen sikayet et.. acaba eskiden bir olay'mi olduda sizi gordu alevlendi ? Bilemiyorum.. ama siddet sonucta affi yok..

Bunlar daha iyi günlerimiz

Savciliga suc duyurusunda bulunun, hakaret davasi acin ve olayi sosyal medyada paylasin, bu tarz davalarda kamuoyu destegi onemli oluyor. Medyayi arkaniza alirsaniz kolaylikla bedelini odetirsiniz.

Beyinsiz herif! Kapıyı kapatmasan ne olacak arkadaşım? Ben aynısını açık hava çay bahçesinde yaşadım ya! Eşimle flört döneminde oturduk çay içiyoruz yanyanayız, bunlar gibi beyinsiz garsonun biri gelip "terbiyenizi takın , aile mekanı burası , ahlaksızlık edecekseniz defolun gidin vs " saydırmaya başladı. Ağzım açık kalakaldım Bir de eşim polis aklıma bin türlü şey geldi silahı var falan. Neyse ki eşim sakin davrandı. Kalktı gitti işletme sahibini buldu , ona saydırdı ne biçim insanlar çalıştırıyorsunuz falan filan.. adam akıldan eksikmiş. Hayrına iş vermişler vs vs... rezalet bir gündü..

(Ki otururken kesinlikle ne öpüşme ne sarılma vardı , istediğimiz zaman yalnız kalabilecek ortam oluşturabilecek imkana sahiptik yani çay bahçesinde yakınlaşmaya zerre ihtiyacımız yoktu)

Şikayet etseniz de bişey çıkacağını zannetmiyorum ben pek.. en iyisini yapmış sözlünüz yumruğu geçirerek. Şahit vs bulamazsınız iş uzaaaar gideeer

Cok sinirlendim
Tabiki sonuna kadar her yere sikayet et, korkma , arkadasin yumruk atti diye korkma, tahrik altinda kalmis, adam sana o lafi ediyor kim olsa yumruklardi zaten,
Bu tiplerle mucadele etmezsek yarin yanyana oturdunuz diye mudehale ederler

Polise sikayet edecektim adami ama sözlum yumruk attigi icin biz hakliyken haksiz durumdayiz su an.. Ama yine de yapacak baska bir sey olabilir mi baska bir sikayet merciisi?

Adam kaptan mi emin misin? Genelde guvenlikciler vs böyle gereksiz işlere girişir.

Neyse yumruk çok iyi olmuş. Bir daha sıkar böyle davranmaya. Peki adam şikayetçi olmadı mı?

Turkiye de sokak ortasinda bir kadini dövenilirsiniz. ( Dövülüyorsa hak etmistir, kizdirmayacak erkegini uysal olacak kedi gibi kadin dedigin).

Ama sokak ortasinda bir kadini öpemezsiniz.

Turkiye tam bir ortadogu çukuruna dönüştü. Sözde muhafazakar insanlarin tesettur altinda neler yasadiklarini gördü bu gözler. Mini etek giydi diye kezzap atildi.
Eski eşimle parkta otururken görevli de bizi kovmustum halbuki biz evliydik ve sadece basimi omzuna koymustum. Toplum icinde nasil davranmasini bilen biriyim.
Hele ki bu ortadogulu göcmenlerle nufusumuz karisiyor tamamen ve onlarin toplumsal degerleri bizim anadolu kültürümüzü alaşağı ediyor. Vahabist, empati yeteneginden yoksun, basi aciklari teshirci olarak goren, aşk hakkinda hicbir fikri olmayan surekli cinsellik dusunen, akli ve kalbi cok ama cok kötü insnalarla birlikte çalisiyorum ve yasiyorum

Hapisten çıkan sözlü??? Tabanca ile adam yaralamak?? Ailen biliyor mu

Otomatiğe alınabiliyor vapurlar o sırada gezebilirde başkası da olabilir çünkü sürekli başında durması direksiyon salması gerekmiyor rota belli dümeni aldı mı gider

+1000
Her geçen gün o moktan ortadoğu ülkelerine daha cok benziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…