Metrobus de tekme yiyen kadın icin de orada hıyar gibi oturan yolcular da kocasıdir sevgilisidir sandık o yüzden bir sey yapmadık demişlerTurkiye de sokak ortasinda bir kadini dövenilirsiniz. ( Dövülüyorsa hak etmistir, kizdirmayacak erkegini uysal olacak kedi gibi kadin dedigin).
Ama sokak ortasinda bir kadini öpemezsiniz.
Turkiye tam bir ortadogu çukuruna dönüştü. Sözde muhafazakar insanlarin tesettur altinda neler yasadiklarini gördü bu gözler. Mini etek giydi diye kezzap atildi.
Eski eşimle parkta otururken görevli de bizi kovmustum halbuki biz evliydik ve sadece basimi omzuna koymustum. Toplum icinde nasil davranmasini bilen biriyim.
Hele ki bu ortadogulu göcmenlerle nufusumuz karisiyor tamamen ve onlarin toplumsal degerleri bizim anadolu kültürümüzü alaşağı ediyor. Vahabist, empati yeteneginden yoksun, basi aciklari teshirci olarak goren, aşk hakkinda hicbir fikri olmayan surekli cinsellik dusunen, akli ve kalbi cok ama cok kötü insnalarla birlikte çalisiyorum ve yasiyorum
Sizin de basiniza geldi demek.. Gecmis olsun.Beyinsiz herif! Kapıyı kapatmasan ne olacak arkadaşım? Ben aynısını açık hava çay bahçesinde yaşadım ya! Eşimle flört döneminde oturduk çay içiyoruz yanyanayız, bunlar gibi beyinsiz garsonun biri gelip "terbiyenizi takın , aile mekanı burası , ahlaksızlık edecekseniz defolun gidin vs " saydırmaya başladı. Ağzım açık kalakaldımBir de eşim polis aklıma bin türlü şey geldi silahı var falan. Neyse ki eşim sakin davrandı. Kalktı gitti işletme sahibini buldu , ona saydırdı ne biçim insanlar çalıştırıyorsunuz falan filan.. adam akıldan eksikmiş. Hayrına iş vermişler vs vs... rezalet bir gündü..
(Ki otururken kesinlikle ne öpüşme ne sarılma vardı , istediğimiz zaman yalnız kalabilecek ortam oluşturabilecek imkana sahiptik yani çay bahçesinde yakınlaşmaya zerre ihtiyacımız yoktu)
Şikayet etseniz de bişey çıkacağını zannetmiyorum ben pek.. en iyisini yapmış sözlünüz yumruğu geçirerek. Şahit vs bulamazsınız iş uzaaaar gideeer
Vapur tuvaleti cok pisti. Pecete falan veriyordu bana sözlum sacimi tutuyordu. Valla boyle olacagini bilsem vapurun icine kusardim.Canım ben de çok kusarım ama asla eşim falan görsün istemem. Sırf saçını tutsun diye sözlünü neden kabine alıyorsun.
Hayır bu pis düşünceli insanlar o kadar çok ki sizin dikkatli olmanız lazım bu insanların ağzına laf vermeyin
Hayır pisliği şikayet etsen bunlar kabine girmiş vatandaş şikayet ediyor bende bastım bu ikisini der haydaaa çık işin içinden
Geçen bir konu vardı kadın kocasıyla beraber soyunma kabinine girmiş ona da tepki göstermişler onda haklılar bence se ama seninki sağlık sorunu.
Boşver o öyle deri diye sen öyle olacak değilsin ya.
Evet. Babasi kavga ediyordu birileriyle bu da onu savunmak icin kavgaya karisti. Biliyor ailem.Hapisten çıkan sözlü??? Tabanca ile adam yaralamak?? Ailen biliyor mu
Yok olmadi sikayetci falan. Ben bastirdim biraz sen bana nasi dokunursun vs. DiyeAdam kaptan mi emin misin? Genelde guvenlikciler vs böyle gereksiz işlere girişir.
Neyse yumruk çok iyi olmuş. Bir daha sıkar böyle davranmaya. Peki adam şikayetçi olmadı mı?
Bi de bunlar türedi başimiza her konunun altinda illaki cikiyor sizin gibi yok hayal ürünü vs. inanmiyorsan yorum yapma. Ne diyim böyle bir olay yaşanmasi çok mu zor türkiye gibi bir yerde her gün gazetelerde okuyoruz.Kusura bakmayın da kaptanın tuvalette işi ne ?
Bıraktı gemiyi tuvalette sizimi basmaya geldi.
Ve sırf istifra ediyordunuz diye hemde.
Tuvaletin önünde kim olsa öğüren kusan birinin içerde ne yaptığını bilir.
Böyle ağır bir küfürle karşılaşsam bırak karaya inip polis çağırmayı deniz polisini çağırırdım.
Tamamen hayal ürünüsünüz.
Birde bunlar türedi derken?Bi de bunlar türedi başimiza her konunun altinda illaki cikiyor sizin gibi yok hayal ürünü vs. inanmiyorsan yorum yapma. Ne diyim böyle bir olay yaşanmasi çok mu zor türkiye gibi bir yerde her gün gazetelerde okuyoruz.
Başka bir yorumda da belirttim, bize kaptan oldugunu soyledi ama o an sorgulamadim bile şokla. Birisi de gemi otomatiğe alinabiliyor vs. dedi.
Tartismaya cevrilmesin tamam.. iyi gunler diliyorum. Herkesin dusuncesi kendine ister inan ister inanma.Birde bunlar türedi derken?
Asıl siz bir türediniz bitmedinizde.
Güvenliğin olduğunu yerde ki olmasa bile kaptanın tuvalet bastığı nerde görülmüş.
Tuvalet nerdeee kaptanın dümen odası nerde.
Siz kaptanın yanına gittiniz her halde kusmak için tuvalet sanıp?
Açtığınız konuda okadar mantık hatası varki iyice kurgulamadan yazılmış.
Ben sizden çok, ciddi viddi yorum yapanlara inanamıyorum.Tartismaya cevrilmesin tamam.. iyi gunler diliyorum. Herkesin dusuncesi kendine ister inan ister inanma.
Sana söyledim ister inan ister inanma. Şu durumdayken umrumda değil. Sen türkiyeyi çok tozpembe görüyorsun herhalde. Her an her olay olabilir burda her şeye bu kadar şaşirma.Ben sizden çok, ciddi viddi yorum yapanlara inanamıyorum.
Cidden şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?