Resmen iftira atıp küfür ettiler..

Metrobus de tekme yiyen kadın icin de orada hıyar gibi oturan yolcular da kocasıdir sevgilisidir sandık o yüzden bir sey yapmadık demişler
Yani sevgilisi ve kocası olursa araya kimse girmiyor bir de üstüne kadin fenalasinca alip ertesi durakta bir de indirmis koseye atıp yollarina sapikla devam etmisler

Ne ahlaksiz ne duyarsiz ne pislik bir toplum olduk anlayin bu olaydan

Bimere yazarsanız icabına bakarlar erkek arkadaşın iftiraya dayanamayıp yumruk atmak durumunda kalmış. Korkmayın icabına bakarlar.
Mide bulantısı çok kişinin başına gelen bişey wcye gitmen gayet doğal.
Talihsiz bi olay yaşamışsınız ama bozmayın moralinizi.

Canım ben de çok kusarım ama asla eşim falan görsün istemem. Sırf saçını tutsun diye sözlünü neden kabine alıyorsun.
Hayır bu pis düşünceli insanlar o kadar çok ki sizin dikkatli olmanız lazım bu insanların ağzına laf vermeyin
Hayır pisliği şikayet etsen bunlar kabine girmiş vatandaş şikayet ediyor bende bastım bu ikisini der haydaaa çık işin içinden
Geçen bir konu vardı kadın kocasıyla beraber soyunma kabinine girmiş ona da tepki göstermişler onda haklılar bence se ama seninki sağlık sorunu.
Boşver o öyle deri diye sen öyle olacak değilsin ya.

Sizin de basiniza geldi demek.. Gecmis olsun.

Vapur tuvaleti cok pisti. Pecete falan veriyordu bana sözlum sacimi tutuyordu. Valla boyle olacagini bilsem vapurun icine kusardim.

Adam kaptan mi emin misin? Genelde guvenlikciler vs böyle gereksiz işlere girişir.

Neyse yumruk çok iyi olmuş. Bir daha sıkar böyle davranmaya. Peki adam şikayetçi olmadı mı?
Yok olmadi sikayetci falan. Ben bastirdim biraz sen bana nasi dokunursun vs. Diye

Bi de bunlar türedi başimiza her konunun altinda illaki cikiyor sizin gibi yok hayal ürünü vs. inanmiyorsan yorum yapma. Ne diyim böyle bir olay yaşanmasi çok mu zor türkiye gibi bir yerde her gün gazetelerde okuyoruz.
Başka bir yorumda da belirttim, bize kaptan oldugunu soyledi ama o an sorgulamadim bile şokla. Birisi de gemi otomatiğe alinabiliyor vs. dedi.

Birde bunlar türedi derken?
Asıl siz bir türediniz bitmedinizde.
Güvenliğin olduğunu yerde ki olmasa bile kaptanın tuvalet bastığı nerde görülmüş.
Tuvalet nerdeee kaptanın dümen odası nerde.
Siz kaptanın yanına gittiniz her halde kusmak için tuvalet sanıp?
Açtığınız konuda okadar mantık hatası varki iyice kurgulamadan yazılmış.

Suratina kussaydiniz keske. Gerizekali hadsiz isini yapacagina namus bekciligimi yapıyormuş! Sikayet edin lütfen .

Tartismaya cevrilmesin tamam.. iyi gunler diliyorum. Herkesin dusuncesi kendine ister inan ister inanma.

Polise gidin, haber kanallarına haber verin. Rezil olsunlar. Ortada tahrik var, hakaret var. Sizin başınıza bir iş gelmez. Rezil olsun böyle itler!

İnsanların beyni artık iyice pislik bağladı.. Kaptan ya da güvenlik görevlisi ne farkeder.. Sonuçta bir kadına iğrenç bir ithamda bulunulmuş mu? Evet.. Siz isterseniz sevgilinizle dip dibe oturur sohbet esersiniz isterseniz omzunuzu başına yaslayıp uyuyabilirsiniz.. İsterseniz öpüşebilirsiniz.. Kimse buna karışamaz.. Bakın eğer bu düzen böyle giderse hiçbir kadın sokakta rahat gezemeyecek.. Etek boyuna, başının açık olmasına, erkekle yanyana yürümesine, yüksek sesle gülmesine karşılık olarak sokakta ahlak polisleri dolanacak... Allah bu zihniyetteki herkesin o küçücük beynini patlatsın... Kadınları bu düzen gömecek... Hani bir zamanlar insanlar kız çocuklarını canlı canlı gömermiş ya kız olduğu için.. İşte öyle beyinsizler de geçti gitti bu dünyadan.. O iğrenç fikirlerini de kuşaktan kuşağa öyle ya da böyle ulşatırdılar.. Bu tiplerin içleri pis olduğu için kendileri gibi sanıyorlar herkesi.. Allah bu ülkede kadınları korusun

Yaaa bu nasıl bir zihniyettir yaaa.Kimlerin eline kaldık.Bir insanın fikri neyse zikri de odur bence.Ahlaksızlar.Bir arkadaşımın başına gelmişti.Avm'nin açık otoparkında arka koltukta çocugunun bezini değiştiriyor.Güvenlik gelmiş ve siz napıyorsunuz burda demiş.( Arka camlar filmli içerisi gözükmüyor ) arkadaşım çocugun altını degiştiriyorum ne vardı demiş.Heee araba sallanıyorduda şikayet ettiler ondan gelip baktım demiş güvenlik. Allah bu zihniyetteki insanları kendi pisliklerinde boğsun.

Çok şaşırdım ya. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım. O neymiş öyle. Kusan bir insana vapurın Kaptanı gelip nasıl o...bu der! Enterasanmış.

Çok şaşırdım ya. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım. O neymiş öyle. Kusan bir insana vapurın Kaptanı gelip nasıl o...bu der! Enterasanmış.

Cok kötü bir zihniyet ya. Ne aşağılık insanlar var. Siz de üzülmeyin artık olan olmuş. Hak etmediğiniz bir durum tabi. Sözlünüz iyi ki atmış o yumrugu. Daha fazlasını hak ediyor pis beyinli adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…