resmen istenmiyoruz

Bence siz hic bulaşmayın anladığım kadarıyla sizde o ailenin gelinisiniz. Zaten ortada bir saygısızlık varsa dahi ki var demiyorum tam ne yapmaya çalışıldığını anlamadım çünkü varsa dahi size değil kayinvalidenize ve görümcelerinize öncelikli yapılmıştır. o yüzden siz hiiiiiiic bulaşmayın

duzeltme: siz görümceymişsiniz anladığım kadarıyla. farz edin ki istemedi bu dönemleri anlayışla karşılayıp en az hasarla atlatmanizi öneririm.

Belki o yüzden istememiştir. Kendi tayfası ordu gibi. Kayın ailesinin görmesini istemeyeceği crkinecegı kimseler veya şeyler olabilir.

Öyle yapıyorum bende zaten.tskler yorumunuz icin

germeye gerilmeye ne gerek var ceyizin lafini acmaya ne yaparsa yapsin ev onun hayat onun resmen gorumcelik yapiyorsunuz ki gelin bunu cok iyi anlamis uzak tutuyor hakli

Ben gideyim diye yalvarmadim zaten bi gelin bi gelmeyin kısmına sinir oldum doğal olarak yoksa meraklı degilim
Ya konu sahibi ne söylesen haklısınız örf ve adet var elbetteki çağırması gerekirdi yada istemiyorsa gelin kız olacak ben bu adat örf gelenek göreneğe gore evlenmek istemiyorum kendi ceyizimi vs .. kendimiz galledecegiz deseymis bu gerginlikte yasanmazdi gelin hanimin yaptigi açıkca sayısızlık üstelik içinden geçeni söylemeyen türlü kurgu ile halletme yollarına giren eh birazda şeytani birisi gelecekte dikkatli olmak da yarar var ....

Sadece bu mesaja istinaden, gelininizden hiçbir beklentin olmasın. O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Önceden arkadaşın olabilir. Ama aynı aileye girince işler değişiyor. Tecrübe ile sabit. Tabi ki herkes aynı olacak değil. Sessiz kal ve biraz gözlemle. Ve kesinlikle takma.

germeye gerilmeye ne gerek var ceyizin lafini acmaya ne yaparsa yapsin ev onun hayat onun resmen gorumcelik yapiyorsunuz ki gelin bunu cok iyi anlamis uzak tutuyor hakli
Kimi gerisi ben yahu gelinimize tek laf etmedim ben.burda konu açtım paylaştım sadece bu.sizinle dalga geçer gibi biri bi gelin bi gelmeyin dese sizde kizarsiniz bunun gorumcelikle ne alakası var

Yok cnmya takmadim ama bozuldu biraz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…