resmen istenmiyoruz

3 vesait olsun , taksi tutup gitseydiniz oğlunuzun evi seriliyor ne de olsa. Ama sizden böyle fadakatlıklr görmediği için çağırma gereği bile görmemiş.

3 vesait olsun , taksi tutup gitseydiniz oğlunuzun evi seriliyor ne de olsa. Ama sizden böyle fadakatlıklr görmediği için çağırma gereği bile görmemiş.
1 saat kala haber veriyor işim var mı yok mu yada belki hastayım sorulmuyor bile bana gel diye tel açan olmuyor annemden duyuyorum ve çeyiz sadece eve götürülecek ertesi gün serilicek sadece kapıdan çıkmaya 3 araba mı değişicem ben.normal şartlarda değişirim önemli değil ama istenilmediğim açıkca ortada olduğu için gitmedim.

gelinler kötülenmez burada, kaynanalar kötülenir meselesi değil ki olay. Gencecik bir kadının derdi ''abim evleniyor, eşi bizi çeyiz sermeye çağırmadı'' oluyor. Ben bmyle konuları okuyunca şaşırıyorum açıkçası. Dairelere taşındık, son model mobilyalar, arabalar, beyaz eşyalar... deli gibi şehirleşiyoruz. Ama kafalar aynı.

Türk kadınları ya işsizlikten sarıyor böyle şeylere, ya da bunların hesabını yapmak, her evlenen çiftin başında mutsuz olmak için bahaneler üretmek hoşlarına gidiyor, veyahut düşünecek daha faydalı şeyler bulamıyorlar bilemiyorum.

Vizyonu genişletmek lazım.

bende kayınvalidemi hiçbirşeyde istmeedim açıkçası herşeyi de kendi annemle yaptım nyie onu çağırayım ki bi samimiyetim yok bişeyim yok bide herşeyi kendi isteğine göre yapmaya çalışan dominant bi tip. hiçde çağırmadım iyi yaptım bence siz de takılmayın gelin nasıl rahatsa öyle yapsın. çeyiz serme ne ya.

Çeyiz serme bilmemne nedir ya.

Merakımdan soruyorum, bu adet saçmalıklarından biri de çeyizi erkek tarafının araç tutarak taşıması ya, mesela siz tüm bu çeyiz işlerinden önce 'çeyiz ne zaman çıkacak, nasıl bi araç ayarlayalım' diye sordunuz mu?

Yok sadece gidip kız tarafı ne haZırlamış ne yapmış diye merak mıydı gitmek istemekteki amacınız?

burda her türlü insan saçmasapan konular açtığıda oluyor bana sana saçma gelen şeyler o kişiler için saçma olmuyor.kişinin sorunu işsizkikle yada boş zaman meselesi değil bana göre.kendi açımdamda gayet dolu boş şeylere kafa yoran biri değilim.sevdiğim kişilerin bu şekilde hareket etmesi beni üzdü ve paylaştım hepsi bu.

Belliki istememis sizi birde arkadaşmışsınız aranızda bir sorun yoksa neden çagırmadı ?

Benimde erkek kardeşim var bana bu şekilde davranılsa üzülürdüm istenmiyorsam dahi bir açiklama beklerdim mesela derdiki bizde adet böyle yada arkadaşlarimla beraber halledeceğiz bunları söylemek zor olmasa gerek

Sonra aradan yıllar gecıyor gelin görümce yada kayınvalide bir bağ kuramiyor iste bu ufak gibi onemsiz gibi görünen konular yüzünden insan unutamıyor bende sorunlar yaşadım bu konularda 12 yıl oldu aklımdan cıkmaz

yok cnm ne merakı ilk dediğiniz gibi önceden konuşulur araç tutulur ve gidilir.

hayır kesinkikle sorunumuz yok bilmiyorum neden istemediğini.

Peki siz neden gitmek istiyorsunuz? Cok is yapasiniz varsa bize gelin.

Keyfinize bakin bir cay demleyip yahu 1 saat yola ceyiz tasimaya dizmeye mi gideceksiniz? Ne cok takilmissiniz... gitseniz ne olur gitmeseniz ne olur... yerinizde olsam sevinirdim isi bizim uzerimize yikmadilar isten yirttik diye.

ben dalga geçer gibi harreket ettiklerine bozuluyorum.daha önceden konuşuyoruz sonrasında geç haber veriliyor sonra ertesi gün gelin deniyor sonra ondan da vazgeçiliyor.en başından hiç bişey demeseydi zaten konu dahi olmazdiki.benim işim bana yeter bu arada da kimse kimseye iş yapmaya gitmez gerek görülürse işte yapılır o ayrı burda amaç hepbereber olmak.

Size konuştuğunuzda ne dediler ? Şu gün gelirsiniz sizi de bekleriz mi dediler ?
1 hafta kadar önce çeyiz gidicek dendi haber vericez dediler verdiler ama 1 saat kala ve 1 satte yetişmemiz mümkün değildi ve o akşam sadece çeyiz gidicek ertesi gün serilenicek dendi.zaten kız tararfı sericekti çeyizi biz ellemicektik o yüzden de bişeyler yapalım madem yiyecek olarak yorualacak çünkü insanlar yapalım dedik öyle gidelim bu seferde biz yaptık gerek yok ev dağınık olur başka zaman gelirsiniz evi görmeye dendi.zaten ben evini evlendikten sonrada görürüm alakasız geldi bana ve istenmediğinimizi düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…