• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmimi neden beğenmedin ?

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
Selamlar,buraya arkadaş konusu açacağım aklıma gelmezdi.17 yıllık bir arkadaşım var,ayrı şehirlerdeyiz,yılda iki kez ancak görüşebiliyoruz yüz yüze..Telde hayatımı anlattığım biridir.Onun çok hareketli bir hayatı yok,o yuzden genelde beni konusuruz.46 yaşında bekar işsiz,ailesiyle yaşıyor.

Arkadaşım sosyal medyada resim paylaşmissa onu mutlaka beğenip yorum yapmamı bekler, yaparım ben de..ama son fotosunu farketmemisim,hemen mesajlar üst üste geldi . resmimi neden beğenmedin,x kişi kadar değerimiz yok demekki,bu işler böyledir zaten 🙄
Bu arada ben de şu sıralar çekişmeli boşanma ve eş kisisinin bana açtığı ceza davası ile meşgulüm.Bir yandan 2.5 yaşındaki oğlumun geleceği nasıl olcak onun kaygısını yaşıyorum.
"Bu işler böyledir zaten" cümlesi ne anlama geliyor bileniniz var mı acaba 🙄

Kaç yaşında kadın başka işi gücü yok mu. Ne kadar saçma beklenti ve sonrasında trip bu böyle.

Selamlar,buraya arkadaş konusu açacağım aklıma gelmezdi.17 yıllık bir arkadaşım var,ayrı şehirlerdeyiz,yılda iki kez ancak görüşebiliyoruz yüz yüze..Telde hayatımı anlattığım biridir.Onun çok hareketli bir hayatı yok,o yuzden genelde beni konusuruz.46 yaşında bekar işsiz,ailesiyle yaşıyor.

Arkadaşım sosyal medyada resim paylaşmissa onu mutlaka beğenip yorum yapmamı bekler, yaparım ben de..ama son fotosunu farketmemisim,hemen mesajlar üst üste geldi . resmimi neden beğenmedin,x kişi kadar değerimiz yok demekki,bu işler böyledir zaten 🙄
Bu arada ben de şu sıralar çekişmeli boşanma ve eş kisisinin bana açtığı ceza davası ile meşgulüm.Bir yandan 2.5 yaşındaki oğlumun geleceği nasıl olcak onun kaygısını yaşıyorum.
Sende yaz canim bunlarla bunlarla uğraşıyorum. Zaten düşenin dostu olmaz. Bu isler böyledir zaten.

Arabesk yapana dibini yapmak en iyisi.
Hakkinizda hayirli olsun inşallah

Olayın 46 yaşında bekar işsiz olmasıyla ne ilgisi var onu anlamadım
Neden bunu vurguluyorsunuz ?
Bu tip kadınlar sorunlu alın bakın işte olayı mi ne?
Yasini soyleme nedeninin ergen olmadigini, gayet olgun davranmasi beklenen yasta oldugunu anlatmak istemesi bence.
Cok sevdiginiz biri degilse engelleyin gitsin konu sahibi

Her fotoğrafa beğeni ve yorum yapmak gibi bir mecburiyetin yok ki görmemiş girmemiş olabilirsin. Ben bazen iki haftada bir bazen ayda bir girer toplu beğeni yaparım kardeşim arada sızlanır ama alıştılar bu duruma ne zaman girersem o zaman beğeniyorum. Arkadaşın biraz gereksiz davranmış. Senin anlayış beklediğin dönemde.

Benim bekar arkadaşlarım da der aynı şeyi ama "evlendikten sonra tabi az görüşülüyor bize vakit ayıramazsın şimdi sen" cümlesinden sonra geliyor sizin cümle. Kötü günde yanında olmayan insanı at gitsin hayatından. Köy yanar deli taranır...

Yasini soyleme nedeninin ergen olmadigini, gayet olgun davranmasi beklenen yasta oldugunu anlatmak istemesi bence.
Cok sevdiginiz biri degilse engelleyin gitsin konu sahibi
Yaşını medeni durumunu işsiz olduğunu belirtmesi yani bu kadar detay vermesini garip buldum
Arkadaşımı 46 yaşında bekar işsiz diye tanımlayarak yazmazdım mesela
Millete ne yani
Hani arkadasım küçük de değil 40 küsür yaşında derdim
Ne bilim hem arkadasım deyip hem gelip buraya çekiştirmek de ilginç
Sıkıyorsa görüşme gitsin

Back
X