Resmimi neden beğenmedin ?

Yorumlarda soracaklardi yaşı kaç işi gücü yok mu diye..sormadan tam bilgi vermek istedim.Kendi durumumu da açıkladım bazı sıkıntılarım var deyip gecistirmedim iyice konuya hakim olunsun diye, okuyanlara mesaj vermek değildi amacım yanlış anladınız.
Ya arkadaşın çocuk gibi davranmış bazı zamanlarda herkes çocukça davranabilir 60 yaşında da olsa
Belki başkalarını beğenirken onun fotosunu beğenmemene bozuldu falan filan
Ya neyse ne ama çok samimiyseniz böyle önemsiz şeylere takılmazsınız yani

Söyleyin parayla takipçi satın alsın , benim neden hayatımda yok böyle kamiller, böylesi insanları hiç dandinlemediğim için sanırım, fazla yüz vermişsiniz

Ya arkadaşın çocuk gibi davranmış bazı zamanlarda herkes çocukça davranabilir 60 yaşında da olsa
Belki başkalarını beğenirken onun fotosunu beğenmemene bozuldu falan filan
Ya neyse ne ama çok samimiyseniz böyle önemsiz şeylere takılmazsınız yani
Onu çok iyi anlıyorum zaten ama iste şu zamanlardaki ruh halim, yaşadıklarım karşısında dalga geçmek gibi oldu resmen bana..samimiyiz 17 yıl boyunca en uzun 10 gün belki konusmsmisizdir ama işte bugünlerde bari belli etmese lafla sözle..yaşamayan anlamıyor neyazikki..ben de onu mu anlamıyorum bilmiyorum ki

Selamlar,buraya arkadaş konusu açacağım aklıma gelmezdi.17 yıllık bir arkadaşım var,ayrı şehirlerdeyiz,yılda iki kez ancak görüşebiliyoruz yüz yüze..Telde hayatımı anlattığım biridir.Onun çok hareketli bir hayatı yok,o yuzden genelde beni konusuruz.46 yaşında bekar işsiz,ailesiyle yaşıyor.

Arkadaşım sosyal medyada resim paylaşmissa onu mutlaka beğenip yorum yapmamı bekler, yaparım ben de..ama son fotosunu farketmemisim,hemen mesajlar üst üste geldi . resmimi neden beğenmedin,x kişi kadar değerimiz yok demekki,bu işler böyledir zaten 🙄
Bu arada ben de şu sıralar çekişmeli boşanma ve eş kisisinin bana açtığı ceza davası ile meşgulüm.Bir yandan 2.5 yaşındaki oğlumun geleceği nasıl olcak onun kaygısını yaşıyorum.
"Bu işler böyledir zaten" cümlesi ne anlama geliyor bileniniz var mı acaba 🙄
Böyle bir karakterle 17 yıl nasıl geçindiniz ermiş misiniz evliya mı ? :)

Son düzenleme:
Bu resminde! için dışına çok yansımış gizleyememişsin o yüzden beğenemedim görmüş oldum artık deseydiniz :)

İdare ede ede, artılarına baka baka ama artık kimseyi idare edemiyorum
Ben bunun yaşla ve yaşanmışlıkla ilgisi olduğuna inanıyorum geçmiş ilişkilerime ya da arkadaşlıklarımı düşünüp iyi çekmişim bunları diyorum ama tüketmişim o sabrı, zamanında fazla fazla kullanarak , şu an çok tahammülsüzüm.

Ben arkadaşlarının hayatlarının benzer şartlarda olması taraftarıyım. Benim ilk evliliğim bittiğimde 35 yaşındayken kendimle yaşıt bir kız arkadaşım vardı. Ben çalışan, yalnız yaşayan bir kadınken arkadaşım ailesiyle yaşayan hiç evlenmemiş bir kadındı. Ortak hiç bir nokta bulamıyorduk. Arkadaşım gelecek kaygısı taşımıyordu. Tek gündemi bugün nereye gitsem, nerde yemek yesem, kime hesabı kitlesemdi.
şu an 2. Evliliğimi yaptım, 3 aylık hamileyim. Yakın arkadaşlarım evli ve çocuklu kadınlar. Çünkü gündemlerimiz aynı.
Siz bekarsınız şu an ama bir evladınız var. Bir hayat mücadeleniz var. Sizin bahsettiğiniz arkadaşınızın tek dünyası sosyal medya. O yüzden oraya yapılan yorumları ciddiye alıyor. Sizide sahip olmadığı hayatı lanse etmek için sırf yorum yazın diye piyon olarak kullanıyor. Bence esas gereksiz olan o. En çok desteğe ihtiyacınız olan dönemde kapris yapmış. Enerjinizi böyle insanlara harcamayın ve kendi hayatınıza, yavrunuza odaklanın. Hakkınızda hayırlısı. İnşAllah davalarınızda istediğiniz şekilde en kısa zamanda neticelenir. 🙏🏻🌺

Kıza üzüldüm, demek ki hayatındaki tek atraksiyon bu ki bu kadar değer veriyor. İşi yok, evi yok, kendi ailesi yok, sevgilisi yok, parası yok...

Ben hiç sevmem ya,zorlama iş yapmayı.
Benim de aktif olarak kullandığım bir site var. Turist gezdiriyorsun, evinde yabancıları agirliyrosun falan. Tanışanlar (genelde) birbirine referans yazıyor ki guvenilir olduğu belli olsun diye.
Pazartesi biriyle buluştum, çok da keyifli zaman gecirdik; manzaralı bir yerde seyehatlerden ırkçılığa , aşk hikayelerinden siyasete saatlerce sohbet ettik ,güldük eğlendik.
Sabah bir uyandım ki bana upuzun ve pozitif bir referans yazmış. Ben de kafamı toparlayıp ona referans yazmayı düşündüm.
Derken bana yazmış, "sana referans yazdım .lutfen sen de bana yaz" diye 😕
Yani ne alaka? Yazmak isteyen istediğini yazar, böyle sipariş vermek çok saçma.
Dün onu demişti,bugün Çarşamba. Bana mesaj atmis; "lütfen referansimi unutma" diye.
Tüm hevesim kaçtı yani, yalandan en klişe cümleleri yazıp göndereceğim (ki hiç sevmem klişe mesajları ve atmam da)
Sizin konu da öyle olmuş.
Yalandan,zorlama yorum atacaksiniz da kadinin eline ne geçecek? Elalem "ay ne populerim" mı diyecek??
Bence unfollow et,gec

Onu çok iyi anlıyorum zaten ama iste şu zamanlardaki ruh halim, yaşadıklarım karşısında dalga geçmek gibi oldu resmen bana..samimiyiz 17 yıl boyunca en uzun 10 gün belki konusmsmisizdir ama işte bugünlerde bari belli etmese lafla sözle..yaşamayan anlamıyor neyazikki..ben de onu mu anlamıyorum bilmiyorum ki
Boşver ya kaç senenin hatırı var
Dertlerinizi paylaşmışsınız o kadar
Böyle ufak şeyler için darılmayın

Selamlar,buraya arkadaş konusu açacağım aklıma gelmezdi.17 yıllık bir arkadaşım var,ayrı şehirlerdeyiz,yılda iki kez ancak görüşebiliyoruz yüz yüze..Telde hayatımı anlattığım biridir.Onun çok hareketli bir hayatı yok,o yuzden genelde beni konusuruz.46 yaşında bekar işsiz,ailesiyle yaşıyor.

Arkadaşım sosyal medyada resim paylaşmissa onu mutlaka beğenip yorum yapmamı bekler, yaparım ben de..ama son fotosunu farketmemisim,hemen mesajlar üst üste geldi . resmimi neden beğenmedin,x kişi kadar değerimiz yok demekki,bu işler böyledir zaten 🙄
Bu arada ben de şu sıralar çekişmeli boşanma ve eş kisisinin bana açtığı ceza davası ile meşgulüm.Bir yandan 2.5 yaşındaki oğlumun geleceği nasıl olcak onun kaygısını yaşıyorum.
"Bu işler böyledir zaten" cümlesi ne anlama geliyor bileniniz var mı acaba 🙄
Benim tam da böyle çok yıllık bir arkadaşım vardı, tükenmek bilmeyen komplekslerini nazını çekemediğim için hayatımdan çıkarttım ve kurtuldum verdiğim en güzel karardı.

Ben arkadaşlarının hayatlarının benzer şartlarda olması taraftarıyım. Benim ilk evliliğim bittiğimde 35 yaşındayken kendimle yaşıt bir kız arkadaşım vardı. Ben çalışan, yalnız yaşayan bir kadınken arkadaşım ailesiyle yaşayan hiç evlenmemiş bir kadındı. Ortak hiç bir nokta bulamıyorduk. Arkadaşım gelecek kaygısı taşımıyordu. Tek gündemi bugün nereye gitsem, nerde yemek yesem, kime hesabı kitlesemdi.
şu an 2. Evliliğimi yaptım, 3 aylık hamileyim. Yakın arkadaşlarım evli ve çocuklu kadınlar. Çünkü gündemlerimiz aynı.
Siz bekarsınız şu an ama bir evladınız var. Bir hayat mücadeleniz var. Sizin bahsettiğiniz arkadaşınızın tek dünyası sosyal medya. O yüzden oraya yapılan yorumları ciddiye alıyor. Sizide sahip olmadığı hayatı lanse etmek için sırf yorum yazın diye piyon olarak kullanıyor. Bence esas gereksiz olan o. En çok desteğe ihtiyacınız olan dönemde kapris yapmış. Enerjinizi böyle insanlara harcamayın ve kendi hayatınıza, yavrunuza odaklanın. Hakkınızda hayırlısı. İnşAllah davalarınızda istediğiniz şekilde en kısa zamanda neticelenir. 🙏🏻🌺
İnşallah 🙏 çok teşekkür ederim
Küçümsediğin biri senin dostun olamaz o yüzden zaten onemli değil ne dediği

Bende öyle düşündüm ama öyle değil demiş
Elbetteki öyle değil.Kucumsesem yılda iki defa yüzünü gördüğüm birini niye hayatımda tutayım.Aslinda hayat onun için de zor farkindayim ama şu gunlerde tahammül seviyem düşük alinganligim yüksek.

İnşallah 🙏 çok teşekkür ederim

Elbetteki öyle değil.Kucumsesem yılda iki defa yüzünü gördüğüm birini niye hayatımda tutayım.Aslinda hayat onun için de zor farkindayim ama şu gunlerde tahammül seviyem düşük alinganligim yüksek.
Sevdiğim dostumu şurda tanımadığım kadınlara şikayet etmezdim
Boş insan işsiz insan demişler bak
O insan senin hayatında destek olmuş
Belki ona ağladın yeri geldi
Bana ilginç geliyor işte
Samimiyetsizsin bence artık görüşme

Sevdiğim dostumu şurda tanımadığım kadınlara şikayet etmezdim
Boş insan işsiz insan demişler bak
O insan senin hayatında destek olmuş
Belki ona ağladın yeri geldi
Bana ilginç geliyor işte
Samimiyetsizsin bence artık görüşme
Tanıdığımız insanlara mi anlatayım,tanımadığınız için yazıyorum zaten,şikayet etmiyorum.Burada o zaman hep birini şikayet ediyoruz kocalarımızı ailemizi,ne alaka..neyse sizin düşünceniz

şimdi konuyu sonuna kadar okuyunca ahahajkashakdjk ergenus deyip geçmek bence ilişkiniz açısından çok yapıcı bir yorum olmayacak o nedenle biraz farklı yaklaşmak istedim.

öncelikle konuyu ilk okumaya başladığımda benim gibi düşünen bir üyeye manipülatif denmiş ama ben de konuyu ilk okuduğumda gözüme çarptı, gerçekten bilinç altında gerçekten biraz küçümsüyor olabilir misiniz arkadaşınızı.
Çünkü tanımlarken kullandığınız kelimeler şunlar
Onun çok hareketli bir hayatı yok

46 yaşında bekar işsiz,ailesiyle yaşıyor.
tamam çok ergence ama hayatının her safhasında böyle şımarık ve bencil mi? mesela hep ben idare ettim demişsiniz belki başka olaylar da vardır ama ilk tanımlarken şunu da demişsiniz:
o yuzden genelde beni konusuruz
yani sizi dinliyor kendi hayatından bahsetmiyor fazla. Sizi yormuyor yani. Hani bencil bir insan olsa kendi ufak dertlerini anlatıp (ki ufak da olsa insanı bazen boğabilir) sizi dinlemeye de bilirdi. Ama öyle yapmamış.
17 yıllık bir arkadaşım böyle bana trip atsa ilişkimi koparmayı mesafe koymayı düşünmem bile derim açık açık "yahu benim ne dertlerim var sen like a takmışsın dur beğeniyorum" derim geçerim.
Belki gerçekten çok yalnız çok işsiz ve gerçekten kafayı ona takmış. Ergence mi ergence ama böyle insanlar var mı var dolu.
Bi like atıp geçin sizde sizi o kadar dinleyen arkadaşınız buna takmış napacaksınız. Parayla bile değil atıverin geçin. Arkadaşlığınızı böyle harcamayın derim ben.

Tanıdığımız insanlara mi anlatayım,tanımadığınız için yazıyorum zaten,şikayet etmiyorum.Burada o zaman hep birini şikayet ediyoruz kocalarımızı ailemizi,ne alaka..neyse sizin düşünceniz
İnsanların bu yazdıkları senin hoşuna mı gidiyor?
İşsiz güçsüz boş ergen falan filan senin arkadaşın bu kadın benim değil
Benim sevdiklerim hakkında kimse konuşamaz mesela konuşturtmam
Bu kadar sıkıyorsa bu dostluk görüşme gitsin

Back
X