Demin sevgilime rest çektim, bir daha yüzümü göremeyeceksin ,gibisinden. Yalvarıp özürler dilemesini bekliycem. Kızlar , önce tatlı , sonra rest çeker durumdan daha sonra yalvarir duruma gecmesini bekliycem, yalvarana kadar da hiç bir şey yapmıycam. Haftaya da doğum günü. Sizce doğum günü hediyesini alayım mi doğum günü için? Yoksa düzelir, Özür de diler al hediyeyi mi diyorsunuz.
Lütfen yargılamadan.
Kavga sebebi , bana gittiği yer hakkında bişey söylemiyor, haber vermiyor ve mesaj atmiyor, aramiyor. Buluşalım demiyor
Pek takmıyormuş ki seni, yalvaracağını düşündüren nedir?Lütfen yargılamadan.
Kavga sebebi , bana gittiği yer hakkında bişey söylemiyor, haber vermiyor ve mesaj atmiyor, aramiyor. Buluşalım demiyor
Ee bunlari yapiyor ve siz halen sevgili oldugunuzu mu saniyorsunuzLütfen yargılamadan.
yalvarmasa ne olacak bence önce bunu düşün :)Demin sevgilime rest çektim, bir daha yüzümü göremeyeceksin ,gibisinden. Yalvarıp özürler dilemesini bekliycem. Kızlar , önce tatlı , sonra rest çeker durumdan daha sonra yalvarir duruma gecmesini bekliycem, yalvarana kadar da hiç bir şey yapmıycam. Haftaya da doğum günü. Sizce doğum günü hediyesini alayım mi doğum günü için? Yoksa düzelir, Özür de diler al hediyeyi mi diyorsunuz.
Lütfen yargılamadan.
Pek takmıyormuş ki seni, yalvaracağını düşündüren nedir?
Kumar oynamışsın belki de ayrılmanı bekliyordu, fırsat bu fırsat deyip umursamayacak bile, sen rest çekince o ne tepki verdi?
Okuyunca güldüm. Ben siz gidip Özür dileyecek intibasına kapıldı birden.
Aramıyor, mesaj yazmıyor, buluşmak istemiyor, yazıklarına bakılırsa bu çocuk seni sevmiyor. Senin de onu sevdiğini düşünmüyor. Ayrılmakla iyi karar vermişsin, eğer düşündüğün gibi pişman olup, değişeceğini söyleyip dönerse 1 şans verebilirsin, eğer dönmezse kendi yoluna bak, değer vermediği ortada olan bir insan için, kendini yıpratmana değmez.Zaten yüzünü göremiyorum ki, sevgi yok sende gibi şeyler dedi. Sence dedikleri nasıl şeyler? Bari Sen yardimci ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?