Rest

Kimse sevgilinle arandaki tartışmayı, sorunu yargılamıyor. Tepkimiz ve eleştirimiz senin yanlış düşüncene ve isteğine.

Bir insanı kendinize yalvartıp egonuzu tavana çıkartmak amacınız.

Aşk, sevgi bu değil!

Yüzümü göremeyeceksin dedikten sonra doğum günü hediyesi almak saçma sapan bişey olur.

Çocuğun restini yediğini de sanmıyorum. Sevdiğim bir arap atasözü vardır, "söz ağızdan çıkarsa kulağa; kalpten çıkarsa kalbe ulaşır"

İnanmadığın şeyi yapma derim gelecekte.

Kavganizin sebebi seni aramamasi,sormamasi,gittigi yerlere haber vermemesi ve bulusmak istememesi
Ama sen 'bi daha yuzumu goremezsin' dediginde yalvaracak,kopegin olacak öyle mi??
Benim icime doğan karşi tarafin isine gelecek,size 'canin nasil isterse' tarzi bir tepki verecek . Siz de egonuzun aldigi zarara dayanamayip aglayacak , yalvaracak ve dogumgununu barismak icin bir firsat olarak goreceksiniz.

Böyle taktiklerle iliski olmaz, ayrilik lafinin da ağizda sakız olursa bir anlami kalmaz

Lütfen yargılamadan.

Kavga sebebi , bana gittiği yer hakkında bişey söylemiyor, haber vermiyor ve mesaj atmiyor, aramiyor. Buluşalım demiyor
sevgili olduğunuza emin misin?
sanki sen ona yapışmış gibisin.

Kaçan kovalanir. Naz yapan değerlidir. Daha önce hiç naz yapmakla veya kaçmakla tanışmadığına eminim

Sevgilin kaçmış sen de kovalamışsın ve sonuç bu.Sende naz yap madem gerçi sevgilinin takacağını hiç düşünmüyorum ama kolay gelsin

Ahaha okurken başlarda çok kararlı göründün ama sonra haftaya doğum günü hediyesi demişsin bacım bırak hediyeyi doğum gününü bile kutlamamn lazım bu dediklerinin olması için

Şimdi pek tanımıyoruz ikinizi de haliyle bilemeyiz. Peki sizi hiç aramazsa? Bu olasılığa hazırladınız mı kendinizi?

Biri gelip başka birinin önünde diz çöküp yalvarıyor ise dürüstlüğünden şüphe eder yapabileceklerinden korkarım
Yanlışlar vardır karşı tarafa anlatılır samimi bir şekilde özür dilenir af ederse haklı olan tamamdır af etmiyorsa yalvarmak nedir

Aynen katiliyorum .
Sevgilinle olan tartismalar aynen anlattigin gibiyse sen haklisin ve bu iliskiyi bitirmen gerekir . Ve bitirirsin duzgunce . Ama rest cektim gelcek yalvarcak falan bunlar anlamsiz seyler .

Valla bilemedim ki şimdi enteresan bir durum ya özür dilemezse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…