Canım, senin mesleğin bu.
Hepimizden daha net bir cevap verebilirsin buna.
Cevabı kendin de biliyorsun değil mi? :)
Her insanın köşeleri vardır, köşelerinize dokunan insanlara resti çekmenizi öneririm. Uysal kadın olmak bir yerden sonra kendinizi kısıtlamaya neden olur.
İhtimaller hep var , o yüzden de pişmanlıklar var.
Rest çeksen , keşke düzelmesini bekleseydim diye pişmanlık...
Rest çekmesen derdi çeksen , çektiğin derde pişmanlık...
Kimsede garanti veremez sana.
Benim düsturum restleşme pozisyonu almadan müdahale etmek , ufak ufak çaktırmadan , işleye işleye yavaş yavaş:)
Bazen bu yönde eğilimlerimin olduğu şüphesini duyuyorum.evet narsist bir insanla karşı karşıyayım
Aynı benBazen bu yönde eğilimlerimin olduğu şüphesini duyuyorum.
Şimdi benim de hayatımda biri var, adamda aşırı bir "ben" sevgisi var. Ama benden hiç memnun olmaz, sürekli bir şeylerimden şikayetçidir, sürekli tekliflerle gelir. Sürekli duvara ( bana ) toslar. Kendi kendine rest çeker, ama restini hiç görmediğim için fark eden bir şey olmaz. Kuyruğunu kıstırıp baştan başlar. Öyle manasız bir ilişkimiz var.
Rest ancak gören kişi karşısında işe yarar. Benim gibi umursamıyorsa bir halta yaramaz. O yüzden 2 seçenek kalır. Ya bunu çekeceksin ya bu diyardan gideceksin.
O sebeple ben de başkalarına rest çekmem. Gittiği yere kadar götürürüm. Baktım ekşimiş mi olay? Gideceği yer de yok... O zaman vazgeçerim. Güzel vazgeçerim ben.
Erkeğin söylediklerine "tamam" diyen, bekleyen uysal bir kadın olmak mı yoksa yeri geldiğinde "bundan hoşlanmıyorum düzelmiyorsan kendin bilirsin" deyip kendini ortaya koyup kararı karşıya bırakmak mı?
Bazen bu yönde eğilimlerimin olduğu şüphesini duyuyorum.
Şimdi benim de hayatımda biri var, adamda aşırı bir "ben" sevgisi var. Ama benden hiç memnun olmaz, sürekli bir şeylerimden şikayetçidir, sürekli tekliflerle gelir. Sürekli duvara ( bana ) toslar. Kendi kendine rest çeker, ama restini hiç görmediğim için fark eden bir şey olmaz. Kuyruğunu kıstırıp baştan başlar. Öyle manasız bir ilişkimiz var.
Rest ancak gören kişi karşısında işe yarar. Benim gibi umursamıyorsa bir halta yaramaz. O yüzden 2 seçenek kalır. Ya bunu çekeceksin ya bu diyardan gideceksin.
O sebeple ben de başkalarına rest çekmem. Gittiği yere kadar götürürüm. Baktım ekşimiş mi olay? Gideceği yer de yok... O zaman vazgeçerim. Güzel vazgeçerim ben.
Benziyoruz demek :)Aynı ben
Bak işte adım atmışsın artık, bundan sonrasında kendin mutlu olmaya bakacaksın. Sonuçta onlayken mutsuz oluyordun değil mi?sadece kendini sevmekten farklı bir şey bu şahısınki, merak etme sen
tek kriter o değil yani
gitmiyordu, akmıyordu, çektim ben de
üzüldüm açıkçası biraz da, durgunlaştım
kontrolü elimden bırakmadım şu an dağılmış değilim
Beklerken yoruldum resmen, değişecek diye ummaktan yoruldum
Çok defa da elimi uzattım, çözebilmek için
ama herkesin kurtarıcısı da ben değilim...
Nasıl mesela o yavaş yavaş işleme olayı?
Kendimi onu düşünerek rahatlattım. 1 sene bile boş oldu bu insanı değiştirmeye harcamama
Karşıdaki insan istemedikten sonra boş çünkü.
Düşüncelerini seviyorum, çoğu zamanda aynı düşünüyoruz. Şuan içinde bulunduğumuz ilişki ve tutumda aynı. :)Benziyoruz demek :)
Bir de sonucuna katlanamayacağın işlerin altına girmemek lazım. Bu rest çekenlerin çoğu içi sızlaya sızlaya boyundan büyük laflar, ithamlarda bulunurlar. Kumar oynuyorlar aslında, kazanamama durumunda fena içerdeler ama bak! O ihtimalde ne yapacaklarını bilmezler. Ya biterse desen mesela, manasız bir şekilde yok saymayı seçerler. Sanki düşünmeyince, adam resti görüp kendine çeki düzen verecek...
O yüzden ben bir adamı kafamda bitirmişsem vazgeçerim. Onsuz da yaşayacağımın teminatını kendime çoktan vermişimdir, risk yoktur ortada. Bunu çoğu kişi umursamazlık olarak yorumlasa da aslında çokça umursayan biriyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?