Revizyon Ameliyatı Planlayan Arkadaşlar Buraya

ayy bu haber bnm içime su serpti bu arada,
çookkk teşekkürler opuyorumnanaktan

Canım Wishyim o hakkın her zaman var sen yeter ki harekete geç..En azından verdiğin parayı geriye alırsın..Biliyorum insanın yaralarına çare olmuyor, parayı geri almak falan ama en azından biraz rahatlatır..ıçin soğur...Senin için herşeyin en iyisini diliyorum arkadaşım...olumunekankayizsmile ınşallah senin için de herşey çok güzel olacak..opuyorumnanaktan

cnm arkadaşım iyi dileklerin için çokk teşekkür ediyorum,olumunekankayizsmile
inş birlikte burnuşlarımızı kutlayacağız,

haklısın en azından bir rahatlama olur, yanına bırakmak istemiyorum, insan hayatı bu kadar ucuz değil, bakalım artık beni neler bekliyor bu aşamada

öpücüklerr cevoocumopuyorumnanaktan

ya bende revizyon olucam zmnı geldi ama okdr kararsızımki.elimde para olsa gidicem emre beye walla(

evet ya cok pahalımafoldumben
bende para biriktirebilirsem olmayı düşünüorum. izmirdeki doktorlar o kadar cok istemiodur umarımkaydirigubbakcemile3

Doktor arayışındayım. Ameliyat olalı altı ay olacak. Yazın yeniden ameliyat olacağım. Şimdilik Emre İlhan beyle görüştüm hem mail hem telefonla. Ocak ayında gidip ziyaret edeceğim. Ya Nasip........

CEVO bende Emre Ilhana oldum hic menmun degilim ..doktor seciminde dikkat et

arkadaslar ben Emre ilhaa amaliyat oldum hic menmun degilim,amaliyat olacaginiz doktorlari iyi arastirin bence cünkü son pismanlik fayda etmez,en o pismanligi yasiyorum iste ama..keskeler fayda etmiyo...maleseffff

CEVO bende Emre Ilhana oldum hic menmun degilim ..doktor seciminde dikkat et

Ben 3ay evvel Emre beye ameliyatımı oldum canımm..Çok da güzel oldu burnum..Fotoğraflarımda mevcut profilimde...Sen de ekle fotolarını da biz de görelim..NE kadar kötü olduğunu?? Yesileyescım teşekkür ederim bu arada sanada..Evet burnum harika oldu..Ben Emre beyin kötü ameliyatını hiç görmedim çok merak ettim...Arkdaş resimlerini koysada görsek...akannehir

Tekmos uyarın için saol kurtardın cevoo yu..ahahahah ya sevgili tekmos sen cevoo nun hikayesini ve emre beyin yaptığı düzeltme ameliyatını ve mutslu sonu okumadıysan ...daha foruma dün girip direkt ilk bulduğun topicten başlamışsın karalama işine...yorumsuz....cevoo cuum aman emre beye ameliyat olma ...haha :)

cevo arkadaş listene benide ekliyebilir misin fotoğrafların mevcutsa bakmak için.. bende sağlık sorunum nedeniyle estetikle birlikte daha bir ay bile olmadı yeni ameliyt oldum.. ve alçılarımın alındığı günden itibaren mutsuzum..ikinci bir ameliyat olmalıyım diyorum ama bundan daha kötüsü olur diye korkuyorum.. o yüzden cevo özelden veya buradan yaşadığın deneyimlerini ve seni mutlu eden sonuçlarını benimle paylaşırsan çok sevinirim..

Canım seni ekledim..Diğer topicten de cevapladım..Oradan da okuyabilirsin..Başka sormak istediklerin varsa cevaplarım yine..

arkadslar ben bısı sormak ıstıyorum...estetık olanlarda burun cokmezı revızyon gbı sorunlar hangı zmn aralıklarında daha belırgın oluyor..ne zmndan sora bısı olmamıssa daha bırsey olmaz?yanı bnm 10 ay oldu..oyle bı sorunum yok..ama cokme sorunu yasayan cok kısı var...bnm sdce nefes problemım var..onuda 15 dakıkalık bı amlytla etlerı aldırcam aynı doktora...et amelıytaı olan varmı?sorularıma cvp alabılırmıyım..cok merak edıyorum..smdıden cok tesekkur ederım...

benim 2-3 ayda belirgin sorunlarım olmuştu. ucunda çıkıntı ve yamukluk gibi.

bende ıkı defa amelıyat oldm burnumdan ve suanda ne goruntuden nede nefes alıp vermektn memnunum.sıtede emre ılhan hakkındakı yorumları okdm .3 cuyu olmayı aklmn ucundan bıle gecırmıyodm ama smdı neden olmasn dıyorm.bıyandan da korkuyorm tabı...

bende ıkı kes burun amelıyataı oldm .suanda ne goruntuden nede nefes alıp vermktn memnunum.3. amelıyatı olmk aklımn ucundan gecmıyodu takı emre ılhanın hakkındakı yorumları okuyana kadr.sımdı neden olmyymkı dıyorm ama bı yandan da cok korkuyorm....

tekmos bnce yorum yapıp durma resm koyda gorelm nkdr kotu olms.formu nerdyse hergn okyrm emre ılhan dıyolr baska bşe demylr.resmlerıde ıspatı oluyo.sende koyda gorelm su kotu burnunu.hem kotu olduysa da oda senn sansına nblym bkyrm da emre beye amlyt olanlra bı suru doktora fark atar yaptıgı burunlr.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…