revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

cevoo ben de 2. ameliyatı düşünüyorum, fotolarını görmek için arkadaşlık talebinde bulundum sana.

Canım kabul ettim bakabilirsin.....

çok teşekkür ederim tatlım. gerçekten çok büyük geçmiş olsun. fotolarına baktım şuan çok hoş görünüyor burnun.
peki ilk iki ameliyatını yapan kimdi tatlım. bir de şu kıkırdak alınan yerlerdeki izler çok belli oluyor mu? ve neden hem kulak hem de kaburgadan alındı? cevap verirsen sevinirim. bunları özelden yazamadım, mesaj sayım yeterli değil, ama istersen sen öyle cevaplayabilirsin.

çok teşekkür ederim tatlım. gerçekten çok büyük geçmiş olsun. fotolarına baktım şuan çok hoş görünüyor burnun.
peki ilk iki ameliyatını yapan kimdi tatlım. bir de şu kıkırdak alınan yerlerdeki izler çok belli oluyor mu? ve neden hem kulak hem de kaburgadan alındı? cevap verirsen sevinirim. bunları özelden yazamadım, mesaj sayım yeterli değil, ama istersen sen öyle cevaplayabilirsin.

Canım bu benim 3. ameliyatımdı..ılkini bir araştırma hastanesinde adı duyulmamış bir doktor yapmıştı...ıkincisi epey bir aradan sonra oluşan çökmeden dolayı ıstanbulda bir doktora yaptırdım...Düzelteceğini söyleyip burnumu nerdeyse mahvetti...Sonra bu forum sayesinde Emre ılhanla tanıştım..Gidip görüştüm..Ve bir ay sonrasına ameliyat oldum...Burnumdaki hasar çok büyük olduğu ve pek kıkırdak kalmadığı için hem kulağımdan hemde kaburgamdan kıkırdak alındı..Her ikisinin de izi çok belirsiz..Ve daha iki ay olacak ben ameliyat olalı, ona rağmen belirsiz...Kaburgadan alınan kıkırdak tam göğüs altına denk getirildiği için zaten hiç görülemiyor...Kulak şekli ise bozulmuyor ve iz de kalmıyor..Yani sonuçtan da çok memnunum, bütün gelişmelerden de...Zaten fotoğraflarda sonucu anlatıyor ama fotoğraflardan gerçekten daha güzel görünüyor..Artık aynaya bakmakda, makyaj yapmak da çok eğlenceli...Burun takıntısında kurtulunca insan başka şeylere ilgisini yönlendirebiliyor..Kabus bitti yani kısacası...ınşallah revizyon denen sıkıntılı süreci herkes rahatlıkla atlatır ve umuduğu sonucu bulur...Doğru doktoru bulmak çok ama çok önemli..Ben 3. de buldum..Senin kaçıncı ameliyatın olacak. canım? ( http://www.kadinlarkulubu.com/burun...t-arkadaslar-doktorum-op-dr-a-emre-ilhan.html bu linkten de okuyabilirsin)

Son düzenleme:
canım benim senin adına okadar çok seviniyorum ki cevoo inşallah bigün benim içinde makyaj yapmak eğlenceli olur...

benim 2. ameliyat olacak. burnumun ucundan sonrası özellikle fotolarda yokmuş gibi duruyor. kemer kısmından kıkırdağın fazlaca alınması sorunu var.
emre ilhanla görüşmüştüm. benim burnuma bakıp ilk doktorumun bir yerdeki kıkırdağa hiç dokunmadığını gördü, şaşırdı ve buradaki kıkırdağı kullanarak halledebileceğini söyledi. fakat öyle zor bir şey ki doğru doktoru bulmak...
bu şimdi bana verilmiş bir şans gibi geliyor. doğru kullanmam çok önemli. bu seferde kötü sonuç almam halinde asla senin kadar cesaretli olamayacağımı biliyorum. başka bir yerimden kıkırdak alınmasına cesaret edemem. tekrar tekrar tekrar çook geçmiş olsun.

benim 2. ameliyat olacak. burnumun ucundan sonrası özellikle fotolarda yokmuş gibi duruyor. kemer kısmından kıkırdağın fazlaca alınması sorunu var.
emre ilhanla görüşmüştüm. benim burnuma bakıp ilk doktorumun bir yerdeki kıkırdağa hiç dokunmadığını gördü, şaşırdı ve buradaki kıkırdağı kullanarak halledebileceğini söyledi. fakat öyle zor bir şey ki doğru doktoru bulmak...
bu şimdi bana verilmiş bir şans gibi geliyor. doğru kullanmam çok önemli. bu seferde kötü sonuç almam halinde asla senin kadar cesaretli olamayacağımı biliyorum. başka bir yerimden kıkırdak alınmasına cesaret edemem. tekrar tekrar tekrar çook geçmiş olsun.

İnşallah kıkırdak alınmaya gerek kalmadan hallolur canım...İyice düşün, bak kime kafan yatıyorsa ona ol ameliyatını, uzadıkça insan yıpranıyor...

canım ya izmirde ne kadr çok burun amelytndan muzdarip insan varmış..ben bi kendimi sanıodum:sinifsinif: senin daha 2. amelytnmış benm 3. olacak...moralini bozma korkma .. ama dediğin gibi iyice araştr..seni kim amelyt etti cnm

benim de ismi bilindik bir doktor değil bursada olmuştum ben 2004 de. artık doktorun izini bile bulamıyorum. şimdiyse nedense hep barış çakıra gidiyor aklım daha görüşemedim gerçi. doğru bir seçim yapamamaktan öyle korkuyorum ki uzadıkça uzuyor süreç.
sen kime yaptıracaksın? cesaret edebiliyor musun 3. ye? ilk ikisini aynı doktor mu yaptı?

yaptığı burunlara bakıorum çok hoşuma gidiyor. hatta memnun olmayanların burunları da benim hoşuma gidiyor. çok doğal buluyorum. sen kime düşünüyorsun peki? ben de tolgahan alpaydını duymadım ama bir bakıcam şimdi merak ettim.

insan bu videoyu izleyince yakup avşardan başkasına burun ameliyatı olmak istemiyor yahu, ne kadar basit anlatmış, animasyon da öyle

Son düzenleme:
ben emre beyle görüştüm ama bana güven vermedi. benim doktorum o değil sanırım. yani belki de günün de değildi, bilemem ama yaptığı burunlar da bana doğal gelmiyor, çok beğenmiyorum. yani barış çakırla kıyaslayınca. ama revizyonda barış çakır iyi diye birşey de duymadım. onla da görüşmedim daha ne olur bilemem. yakup avşar da çok ilgimi çekti şimdi. ama sanırım o çok pahalı. gene de onda karar kılarsam biraz daha fazla vermeye razıyım. kafam çok karışık anlayacağın :((

bence tekrar izmirde bakınma artık. senin de 3. ameliyat olacak mağdem riske atman olmaz. tam olarak beğenmeme nedenin ne peki senin? burnundaki sorun ne?

Arkadaşlar yakup avşar ın adı geçmiş linki tekrar verim bi bakın fikir sahibi olursunuz evet yakup bey maalesef pahalı

ben emre beyle görüştüm ama bana güven vermedi. benim doktorum o değil sanırım. yani belki de günün de değildi, bilemem ama yaptığı burunlar da bana doğal gelmiyor, çok beğenmiyorum. yani barış çakırla kıyaslayınca. ama revizyonda barış çakır iyi diye birşey de duymadım. onla da görüşmedim daha ne olur bilemem. yakup avşar da çok ilgimi çekti şimdi. ama sanırım o çok pahalı. gene de onda karar kılarsam biraz daha fazla vermeye razıyım. kafam çok karışık anlayacağın :((

Sana verebileceğim en büyük tavsiye doktorunla aran iyi olsun elektrik çok önemli inanmadığın güvenmediğin bi doktora burnunu emanet etme bu tanınmış övülmüş doktor olsada

Burda burnunun durmunu anlatmaya çalışmışsın ama inan kafamda şekillendiremedim resmin varmı ve öndenmi anlaşılıyor demek istediğin bozukluk

Sadece şikayet izmirde değilki istanbuldada kıyamet gibi doktor var ama işe yarayanı okadar azki bulmakda önemli tabii

Back
X