revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Lady gerçekten elektrik inanmak güvenmek çok önemli neden benm bi ark ım bile bile bi doktora lades dedi resmen doktor baya dalga geçmiş ama ünlü işte adı sanı duyulmuş diye ameliyat oldu doktor ameliyatına bile girmemişş yanında çalışanlara kurban etmiş kızı kız 3 ameliyat geçirdi hala toparlanmaya çalışıyo :((

tamam tatlım bir bakayım, yüzüm falan görünsün istemiyorum ama burnumun problemi de anlaşılsın istiyorum. çünkü bazı fotolarda ne hikmetse kusursuz çıkıo :)

canımm photoshop da kes yüzünü yada sakla biliomusun kullanmayı yoksa yardmcı olurum bi ark ın daha gizleyip göndermiştim kendisine

arkadaşlar henüz 27 yaşındayım ve 3.defa burun ameliyatı olmajk zorundayım lütfen bi şeyyler söyleyin kime gitmem gerekiyor

arkadaşlar henüz 27 yaşındayım ve 3.defa burun ameliyatı olmajk zorundayım lütfen bi şeyyler söyleyin kime gitmem gerekiyor

Canım ben 3. ameliyatımı Emre İlhana oldum..Sana arkadaşlık teklifi yolluyorum..Bakarsın bir fikrin olur..Ben ailem ve arkadaşlarım için sonuç mükemmel oldu Çok hasarlıydı burnum...Herkes farkı anında anlıyor beni görünce..Çok memnunum...

cnm ben de aynı sorundan muzdaripim..19 mayısta emre beye ameliyt olucam.. bakalım neler olacak.. zor bir amelyt ama emre beye güveniorm..inşallah kurtulucam allahın da izniyle...

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz güzel haberler aldıkça bizede umut oluyor

cnm ben de aynı sorundan muzdaripim..19 mayısta emre beye ameliyt olucam.. bakalım neler olacak.. zor bir amelyt ama emre beye güveniorm..inşallah kurtulucam allahın da izniyle...

Canım şimdiden geçmiş olsun diliyorum..Kolaylıkla atlatıp, sonuçtan çok ama çok memnun olmanı diliyorum..Emre beyin revizyonları malum...İçini rahat tut..Allah yardımcın olsun..opuyorumnanaktan bayanssulusmile

inşallah herşey yolunda gidiyordur mostmore umarım bukez inşallah istediği bi buruna sahip olur sonra sıra bizde ama benim daha 6 ay beklemem gerekiyormuş revizyon için zaman su gibi akıp geçse of offffff

Evet bekliyoruz..Mostmore da Emre beyin revizyon ameliyatlarıyla mutluluğu yakalayanlar kervanına katılacak...AşkAşkcım zaman su gibi akıp geçiyor..Bir bakmışsın altı ay geçivermiş, ameliyatını olmuşsun...

bence fazla riziko almaya deymez sen en iyisi guvenlir ellere birak artik kendini YAKUP AVSAR

Türkiyedeki tek güvenilir doktor neden Yakup Avşarmış. Eminim onunda memnun olmayan hastası vardır mesela benim arkadaşım gibi. Arkadaşım kavisli bir burun istemişti zaten burnu fazla sorunlu değildi ama dümdüz bir burnu var şimdi ve ucunuda begenmiyor daha kalkık olması gerekiyordu. Yakup Avşarda sadece bir insan ve riziko almaya değmez direk Yakup Avşara yönlendirmek çok yanlış.

Kızlar mostmore un ameliyatı çok güzel geçmiş...Bugün Emre beyle görüştüm...Epey uzun sürmüş ameliyatı..Ama çok güzel bir burnu olmuş..Şimdi geriye sadece iyileşmesi kaldı...Onunda kaburgasından kıkırdak alınmış sanırım..İyiymiş yani kısaca...Ama girip birşeyler yazması zaman alabilir...Tekrar geçmiş olsun mostmore cum...

Back
X