senden kaynaklanan bir sorun değil ki bu neden öyle yaptılar anlamadım. kötü olmuş senin için ama beklemekten başka çözüm yok sanırımbenim gecen seneden bu sene icin aldigim randevuyu iptal ettiler hocamiz yurt disina cikacak diye yeni tarih vermediler.sonra aradigimda da 2017 ye randevu verdiler.saka gibiler cok ayip ya
emre uregen i dusunuyorumsenden kaynaklanan bir sorun değil ki bu neden öyle yaptılar anlamadım. kötü olmuş senin için ama beklemekten başka çözüm yok sanırım
Bana özelden foto gönderebilir msiainizkızlar bende 2 sene önce emre ilhana ameliyat oldum inanın çok memnunum
Bana foto gönderebilirmisinizkızlar bende 2 sene önce emre ilhana ameliyat oldum inanın çok memnunum
Neden çöktüDemek doğru zamanla çöküyor . Bana özelden resmini gönderebilir misin . Benim de burnum çok sıkıntılı. Ben de Muhammet Dilberi düşünüyorum.
ben 3 sene önce Muhammed Dilbere revizyon ameliyatı oldum
burnum aşırı kavisli, kalkık, yamuk ve ucu top gibiydi.
Muhammed bey ameliyattan önce %70-80 arası bi düzelme olur dedi. burnum o kadar sorunluydu ki ona bile razı oldum tabiki
ameliyatın üzerinden 3 sene geçmesine rağmen be memnunum. sadece çok hafif çökme var bi yerde. ama önceki burnuma oranla kat kat daha iyi olduğu için onu kafama takmıyorum bile
2.ameliyatınızı oldunuz mu acaba ?cevoo ben de 2. ameliyatı düşünüyorum, fotolarını görmek için arkadaşlık talebinde bulundum sana.
Barış Beye ameliyat oldunuz mu?benim de ismi bilindik bir doktor değil bursada olmuştum ben 2004 de. artık doktorun izini bile bulamıyorum. şimdiyse nedense hep barış çakıra gidiyor aklım daha görüşemedim gerçi. doğru bir seçim yapamamaktan öyle korkuyorum ki uzadıkça uzuyor süreç.
sen kime yaptıracaksın? cesaret edebiliyor musun 3. ye? ilk ikisini aynı doktor mu yaptı?
Siz Yakup Bey e ameliyat mı oldunuz ? Ben de revizyon için Yakup Bey ya da Barış Çakır ı düşünüyorumbence fazla riziko almaya deymez sen en iyisi guvenlir ellere birak artik kendini YAKUP AVSAR
Ameliyat oldunuz mu ?canım ben haziran 20 sine barış çakıra gün aldım. ama kafam çok karışık. yakup avşarla arasında kaldım. seni görmek isterim. soncunu sanırım seninki 28 inide senin paylaşımların önemil olcak benim için. yakup beyin parası çok fazla geldi.
Ameliyat oldunuz mu ?güncel..
barış çakır'a revizyon olanlar..fotograflarınızı görmeyi cok istiyorum..karar asamasındayımm:26:
Merhaba benimde burnumda septum perforasyon olustu ve çok tedirginim nası düzelcek bilmiyorum burnumun iç arka kısmında. Ameliyatınız nası geçti sonraki süreçte kaburgadan kemik alınması vs ağrı yaptı mı acaba lütfen yardımcı olun çok zor durumdayımBen revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?