revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Kızlar benimde revizyon olmm gerekli izmirde bildiğiniz bu konuda iyi olan doktor var mı emre ilhanı çok duydum hem istanbulda hemde çok pahalı

Kızlar benimde revizyon olmm gerekli izmirde bildiğiniz bu konuda iyi olan doktor var mı emre ilhanı çok duydum hem istanbulda hemde çok pahalı

Kesinlikle Emre İlhan diyorum. Revizyon olan çok fazla hastası var ve inan başka doktorların yaptığı yamuk burunları baştan yaratıyor diyebilirim. Çok fazla hastasını tanıdım revizyon olan hepsi gayet memnun. Benim ilk ameliyatım 3. ayım henüz çok mutluyum:) Evet biliyorum biraz daha pahalı olabiliyor revizyonlarda ama en azından sonucu mutlu son :) Bir daha olmak zorunda kalmanın verdiği psikoloji çok büyük bir kere bu yüzden çok doğru karar vermelisin.

cok üzüldüm durumuna cok fazla ameliyat gecirmis biri olarak sana almanyadan iki doktor tavsiye edebilirim. Dr Gubisch Stuttgart ve Dr Riedel Mannheim. Ilki cok pahali 8000 euroya kadar aliyor. ama almanyanin en iyi doktoru diye geciyor. ikincisi daha az para aliyor ama insanlik acidan cok cok iyi biri. bende onda olmayi düsünüyorum.

Merhaba, alman Burun estetik Forumda dr gubisch ve Dr Riedel en hakinda hem iyi yorumlar var hemde kötü, hata cok Reviziyon hastalar Türkiyenin Doktorlari daha iyi diye yaziyorlar, mesela Forumda bir alman kiz, almanyada 2 kere ameliyat olmus, ve 3 cüyü türkiyede baris cakirda mutlulugunu yaziyor, veya emre ilhanida cok Met edenler var, muhamet dilber de, Bende reviziyon olucam cok ama 9 ay sonra, echt schwer, es geht voll auf die Psyche

mrb kızlar bende serdar öztürke ameliyat oldum ama burnumu begenmıyorum bu grupta revizyon olupta memnun olan varmı yardımcı olursanız sewinrm...

selam... ben de serdar ozturke revizyon dusunuyodum... yazdigini gorunce kafamda soru isareti olustu. niye memnun degilsin burnundan? gorebilir miyim serdar beyin yaptigi burnu?
cok uzgunum... yardimci olabilirsen cok sevinirim gercekten....

selam... ben de serdar ozturke revizyon dusunuyodum... yazdigini gorunce kafamda soru isareti olustu. niye memnun degilsin burnundan? gorebilir miyim serdar beyin yaptigi burnu?
cok uzgunum... yardimci olabilirsen cok sevinirim gercekten....

canm ben seni yanlış yönlendirmek istemem serdar beye revizyon ameliyatı için cok hasta gelio benm bildgm.mennunlarmı onuda bilmiyorum ama ben burun ucunu sevmiyorum ayarlayınca fotograf yüklıcem bakarsın canm sende bi fikr ednrsın.

Merhaba klüpte yeniyim....ben Antalyada yaşıyorum ve 2 kez burun ameliyatı olmam gerekiyor ancak doktor konusunda endişeliyim İstanbuda ki doktorlar daha iyi sanırım doktor araştırıyorum....bende resimlerinizi görebilir miyim....teşekkür ederim....

revizyon sıkıntılı bir konu gercekten inanarak güvenerek ne umutlarla gidip ameliyat olmak ve hüsrana ugramak maddi manevi sıkıntılar çekmek nedir bilirim bu yüzden belki yardımcı olabilmek adına yazmak istedim.bende ameliyat olucagım zaman sureklı arastırmalar yapıyordum su forumda sayılanlardan cok ciddi soyluyorum gitmedıgım dr kalmamıstır sonuc olarak dorduncu ve sonuncu ameliyatımı Ozcan Çakmak beye oldum ve cok memnun kaldım kendısı ısınde cok bılgılı ve saygıdeger bır dr ayrıca elide cok hafıf kulagımdan kıkırdak alarak yaptı burnumu kendısı ve kulagımdan da burnumdanda hıcbır sıkıntım agrım acım olmadı sonuctanda cok memnun kaldım bu ıslerde tecrube gercekten cok onemlı ve revızyon konusunda kendısı gercekten cok tecrubelı bır dr kendısını kesınlıkle tavsıye ederım

Tamam doktorlara bir sey demiyorum ama kamyonla para ödemen gerekecek. Aynı işi belki onlardan daha iyi ve daha uygun fiyata yapacak doktorlarda var. Mesela ben minnettarım Dr Ercan Demiray.. Yani hayatım değişti ve bunu her yerde yazacağım..

burnunda cok sorun varmiydi???

bende gecen yil emre ilhan a gitcektim ama tel e bakan assistanlari cok kabaydi sanki evini gitmek icin izin istedim ukala ukala cevaplar .. belki Dr cok iyiydi ama ilk basta kötü enerji alindimi devami gelir diye vazgectim beni ürküttü yani ...

dediginiz doktor istanbuldami ?? tam alani nedir ..

Revizyon ameliyatı olanların öncesi sonrası fotoğraflarını görsek ve altlarınada doktorlarini yazsalar bu paylaşımlar bize ne kadar yardimci olacak bi bilseniz...deli gibi bütün forumlari gezmek dahada karamsarliga sürüklüyo insani.somut görsek ne güzel olur...

Nekadra oldugunu ogrenebilirmiyim ..

revizyonu kime oldunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…