Kızlar benimde revizyon olmm gerekli izmirde bildiğiniz bu konuda iyi olan doktor var mı emre ilhanı çok duydum hem istanbulda hemde çok pahalı
Kızlar benimde revizyon olmm gerekli izmirde bildiğiniz bu konuda iyi olan doktor var mı emre ilhanı çok duydum hem istanbulda hemde çok pahalı
mrb kızlar bende serdar öztürke ameliyat oldum ama burnumu begenmıyorum bu grupta revizyon olupta memnun olan varmı yardımcı olursanız sewinrm...
merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım burun konusunda maalesef magdur edilmiş hastalardan biriyim öyleki karga gbi burunlu birini bile görsem sakın yaptırma doğallık en güzeli diyorum çünkü hem görüntü açısından memnun kalmadım hemde üst üste geçirdiğim operasyonlarda çok sıkıntı acı yaşadım psikolojim mahvoldu biri yüzüme baksa kesin burnuma bakıyor diye düşünyorum kendimi kötü hissediyorum tekrar ameliyat olsammı diye düşünuyorum ama güvenimde kalmadı düzelirmi düzelmezmi bilemiyorum
isim de veremiyorum burdan belki doğru değildir diye ama tam anlamıyla hayatım kabusa döndü .. ilkinde olmadı ve gerçekten bayağı saglam bir para ödedim başarısız bir ameliyat çin tüm biriktirmiş olduğum parayı kendisine teslim ettim çünkü kendisi oldukça tatlı dilli ve kesin konuşmalarıyla beni etkiledi sonrasında üstü basık ucu uzun komik bir burna sahip oldum yine ameliyat oldum değişen bişey olmadı sonra yine oldum bu sefer kıkırdak alındı eklendi yine olmadı yan taraf ında çökme oldu yine oldum burnumdan yanagıma doğru inen bir çizgi var üstüne bide o eklendi sorunum çözümlenmediği gibi ameliyat ettikçe başka yerlleride iiyice berbat etti sonuç hüsran aynı doktor düzelticek diye doktorumu değiştirmediğime çok pişmanım üstelik güneş gözlüğü bile kullansmıyorum çünkü burnumdan düşüyor( fazla oyulduğu için takmam imkansız oyuk resmen bilmıorum düzeltilirmi umutlu değilim
cok üzüldüm durumunacok fazla ameliyat gecirmis biri olarak sana almanyadan iki doktor tavsiye edebilirim. Dr Gubisch Stuttgart ve Dr Riedel Mannheim. Ilki cok pahali 8000 euroya kadar aliyor. ama almanyanin en iyi doktoru diye geciyor. ikincisi daha az para aliyor ama insanlik acidan cok cok iyi biri. bende onda olmayi düsünüyorum.
mrb kızlar bende serdar öztürke ameliyat oldum ama burnumu begenmıyorum bu grupta revizyon olupta memnun olan varmı yardımcı olursanız sewinrm...
selam... ben de serdar ozturke revizyon dusunuyodum... yazdigini gorunce kafamda soru isareti olustu. niye memnun degilsin burnundan? gorebilir miyim serdar beyin yaptigi burnu?
cok uzgunum... yardimci olabilirsen cok sevinirim gercekten....
Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
Bende çok görmek isterim :)
Tamam doktorlara bir sey demiyorum ama kamyonla para ödemen gerekecek. Aynı işi belki onlardan daha iyi ve daha uygun fiyata yapacak doktorlarda var. Mesela ben minnettarım Dr Ercan Demiray.. Yani hayatım değişti ve bunu her yerde yazacağım..bak ben hemen hemen hepsini okudum yazılanların toplamını yazıyorum
1-EMRE İLHAN
2-YAKUP AVŞAR
3-FATİH DAĞDELEN
4-BARIŞ ÇAKIR
5-ABDULKADİR GÖKSEL
TÜM TOPLAM YAZILARDAN ÇIKARDIĞIM BU.VEDE RESİMLERDEN..
Tamam doktorlara bir sey demiyorum ama kamyonla para ödemen gerekecek. Aynı işi belki onlardan daha iyi ve daha uygun fiyata yapacak doktorlarda var. Mesela ben minnettarım Dr Ercan Demiray.. Yani hayatım değişti ve bunu her yerde yazacağım..
Hadi yaaBen Dr Ercan Demiray derim başka da söylemem..
revizyon sıkıntılı bir konu gercekten inanarak güvenerek ne umutlarla gidip ameliyat olmak ve hüsrana ugramak maddi manevi sıkıntılar çekmek nedir bilirim bu yüzden belki yardımcı olabilmek adına yazmak istedim.bende ameliyat olucagım zaman sureklı arastırmalar yapıyordum su forumda sayılanlardan cok ciddi soyluyorum gitmedıgım dr kalmamıstır sonuc olarak dorduncu ve sonuncu ameliyatımı Ozcan Çakmak beye oldum ve cok memnun kaldım kendısı ısınde cok bılgılı ve saygıdeger bır dr ayrıca elide cok hafıf kulagımdan kıkırdak alarak yaptı burnumu kendısı ve kulagımdan da burnumdanda hıcbır sıkıntım agrım acım olmadı sonuctanda cok memnun kaldım bu ıslerde tecrube gercekten cok onemlı ve revızyon konusunda kendısı gercekten cok tecrubelı bır dr kendısını kesınlıkle tavsıye ederım
revizyonu kime oldunuz acabaarkadaşlar ben 2.kez ameliyat oldum bir hafta önce ama sonuç malesef hayal kırıklığı...doktora kendimi ve ne istediğimi çok iyi ifade ettim.beni anlaması için resim bile gösterdim.aynı dili konuştuk ve uzlaştık.ama ne çare burnumu mahvetti.sanki burnumun ucu kesilip atılmış gibi..adam kuşa çevirdi beni.yüzümün bütün özelliği,anlamı ,derinliği uçup gitti...şimdi aynaya baktığımda farklı birini görüyorum.oysa o kadar araştırdım ki 600 sayfa yorum okudum en az.ve bunu yapanda ünlü bir doktor.şimdi bunalımdayım...o kadar pişmanımki ona gittiğime.eski doğal burnumu arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?