revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

doluanay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
111
0
116
İstanbul
arkadaşlar,istanbul da revizyon ameliyatı olan varmı aranızda?doktor araştırıyorum,her doktor yapamıyor.özellikle yakup avşar'a revizyon veya normal ameliyat olan arkadaşlar bei eklerseniz sevinirim....

doluanaycm, ben henüz ameliyat olmadım, ama aylardır araştırıyorum, haliyle onlarca revizyon yaptırmış hasta gördüm ve bence en güzel burunlar emre ilhanın yaptıkları.yakup avşar da başarılı bir doktor ama ben emre ilhanın hastalarına da bir bak derim.şimdiden bol şans cnm:lepi:

5 ameliyatlıyım :) 5 burun ameliyatı maceramiçin herkeseaçıkalbume bakabilirsin :) Burnumu tek düzeltebilen prof dr mutaf

istanbulda yaşıyorsan eğer,
yakup avsar ve emre ilhanı düşün derim canım

Valla revizyon olursam bende çok araştırdım kafamda çok karışıyor zaman zaman ama nedense sempatim var Yakup Avşar diyorum :lepi: :lepi: :lepi:

Son düzenleme:
Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...

adınıza çok seviniyoruz gerçekten..sizi mutlu görmek ne güzel ..inşallah herşey yolunda gider..

Belfücüm Shirleycim çok teşekkür ederim...Revizyon sıkıntısı yaşayan herkes dilerim mutlu sona bir an evvel ulaşır..

ben de emre ilhanı düşünüyorum ama çok yüksek fiatı..off napsam bilmom..gerçi bu zamana kadr çektiklerim hep az para vermek yüzünden oldu..ama şuan pek bişey yok gibi benm burnumda napsam ya deli olcam (

cnm beni de listene ekler misin?? ben de revizyon ameliyatı olacağım....

Arkadaşlar listesine karşınızdakinin eklemesini niye bekliyorsunuzki kendiniz arkadaş talebi yolladığınızda zaten kabul ediliyor :))))))))) belirtmek istedim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…