revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

iyide kime oldunuz revizyonu

Yakında revizyon olan arkadaşlar var mı ? Bide eklenen kıkırdağının zamanla çürümesi ve düşmesi ne kadar doğru ?

ben 3 sene önce Muhammed Dilbere revizyon ameliyatı oldum
burnum aşırı kavisli, kalkık, yamuk ve ucu top gibiydi.
Muhammed bey ameliyattan önce %70-80 arası bi düzelme olur dedi. burnum o kadar sorunluydu ki ona bile razı oldum tabiki
ameliyatın üzerinden 3 sene geçmesine rağmen be memnunum. sadece çok hafif çökme var bi yerde. ama önceki burnuma oranla kat kat daha iyi olduğu için onu kafama takmıyorum bile

Neden çöktü Demek doğru zamanla çöküyor . Bana özelden resmini gönderebilir misin . Benim de burnum çok sıkıntılı. Ben de Muhammet Dilberi düşünüyorum.

çok ufak bi çökme var. fotolarda belli olmuyor ben dokunduğumda hissediyorum
onun dışında çok memnunum

Bende ikinci ameliyatımı oldum ve bugün alındı bandajlarım okudukca insan daha bi tedirgin oluyo ben ameliyat olmadan önce bazı şeyleri okudaydım belki cesaret edemezdim olduktan sonra bu sayfaları okumaya başladım şimdide oldumu olmadımı bide çöküyo düşüyo falan denilmiş iyice tırstım valla

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 1 yıl önce bir kbb uzmanına ameliyat oldum burun eğriliği nedeniyle fakat burnum 2 aydan sonra eskisi gibi yamulmaya başladı. Şu an eskisinden daha kötü durumda. Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Bir doktorla görüştüm burnum kalın derili ve eğri olduğu için doktor %80 düzelir ama eskisi gibi de kalabilir dedi. Ameliyat yapma taraftarı olmadı. Ben de baya üzüldüm. Doktorlar pahalı ve ameliyat olup yine burnumun aynı kalmasından çok korkuyorum. Burnum hem kalın derili, hem kemiği eğri. Böyle bir burnu düzeltebilir diyeceğiniz önereceğiniz revizyonda iyi olan bir doktor var mı ??

Muhammet Dilber yada ilhan hoca derim revizyonda iyi olduklarını çok duydum

Dr Ahmet İslam' ı araştırın

randevu aldım ancak ocak 2017 ye randevu verdi ve 18.000den başlıyor fiyatlar dedi.
benim gecen seneden bu sene icin aldigim randevuyu iptal ettiler hocamiz yurt disina cikacak diye yeni tarih vermediler.sonra aradigimda da 2017 ye randevu verdiler.saka gibiler cok ayip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…