iyide kime oldunuz revizyonuarkadaşlar ben 2.kez ameliyat oldum bir hafta önce ama sonuç malesef hayal kırıklığı...doktora kendimi ve ne istediğimi çok iyi ifade ettim.beni anlaması için resim bile gösterdim.aynı dili konuştuk ve uzlaştık.ama ne çare burnumu mahvetti.sanki burnumun ucu kesilip atılmış gibi..adam kuşa çevirdi beni.yüzümün bütün özelliği,anlamı ,derinliği uçup gitti...şimdi aynaya baktığımda farklı birini görüyorum.oysa o kadar araştırdım ki 600 sayfa yorum okudum en az.ve bunu yapanda ünlü bir doktor.şimdi bunalımdayım...o kadar pişmanımki ona gittiğime.eski doğal burnumu arıyorum.
Pardon ne reklamı ? Size teknik bir açıklama yapayım o sağda solda gördüğünüz reklamlar Google Adsense üzerinden gelmekte olup bizim seçtiğimiz reklamlar değildir. Hangi sayfada iseniz akıllı reklam sunucuları o sayfadaki kelimeleri tarayıp o konu ile ilgili Google üzerinden reklamlar çıkarır. Yani burun estetiği sayfasında Google Adwords tarafına burun ile ilgili verilmiş reklamlar çıkar. Doğum kontrol haplarına ait reklamı o sayfada göremessiniz. Moda sayfasına gidin orada da moda ile ilgili reklamalr çıkar ve bunları biz SEÇMEYİZ !
Bu teknik açıklamayı anladığınızı umuyorum.
Gelelim hemşire konusuna biz bu sitede hangi doktorun hemşiresine yazmasına izin vermişiz ? Hadi doktorları karalıyorsunuz da bizi de mi satılığa çıkardınız ? Burada hiç bir doktorun avukatlığına soyunmuyoruz ama bizi de karalamaya başlayınca işin rengi bayağı değişti.
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...-kurumlara-uyelerimize-onemli-hatirlatma.html
şu başlığı okumanızı özellikle rica ediyorum.
slm burada bırbırımıze yardımcı olmak için tabıkı doktor isimlerı vereceğiz bunu hakaret etmeden yapılması normaldir eğer kötü ameliyatımız geçmişse diğer arkadaşlarımız bızım çektiğimiz sıkıntıları çekmesın dıye uyaracağız tabıkı. iyi geçmişse memnunıyetımızı dile getırmekte ;oldukca insanidir. eğer aksini iddia eden olursa konu sahıbınden foto ısteyıp illaki öncesi ve sonrası fotoğraflarla bunları ispetlayacak durumdayız adı üstünde burası KADINLAR KULÜBÜ
şunu da belirtmek istiyorum eğer başarısız ameliyatlarınız geçmişse google ye BİMER yazın dilekçenizi oraya yazın veya sağlık bakanlığına dilekçe yazın durumu bildirin öncesı sonrası fotoğraflarınız mutlaka vardır bır doktorun çok sayıda başarısız operasyonu varsa buna bır kısıtlama ve yasal düzenleme getirilmesıne yardımcı olun bu bır sosyal sorumluluktur aynı şekilde insan sağlığı gibi önemli bır konuda doktorlarında çok dıkkatli davranıp ameliyat sırasında oluşabilcek sorunlar düşünülüp hazırlıklı olunması gerekir eğer zor ameliyatı yapamıyacak doktorlar hastalarını ameliyat etmesinler bu işte başarılı cerrahların ameliyatlarına girip kendılerını geliştirsinler bu çok önemlş bır konu.maalesef özentısız yapılan ameliyatlar insanımızın doktora saygısını ve guvenını bırakmamıştır ve butun ameliyatlarda mutlaka bır rısk vardır ama bu kadar çok başarısız ameliyat olması trajedidir
Burada insanlar neden yazıyor bunuda açıklıyayım size başarısız sonuçlar alan HASTA başarılı bir operasyon geçirdiğinde doktoruna teşekkür etmek adına buraya yazıp çiziyor veya buradan arkadaşlarının tavsiyesi ve yol göstermesi sonrasında başarılı sonuç aldıysa bir dönem sonra aynı misyonu kendi üstleniyor. HİÇ BİR ÜYEMİZ ŞURAYA GİT BURAYA GİT DİYEMEZ ! Ben şu kişiye gittim ve memnun kaldım diyebilir. Memnuniyeti dile getirmek ile reklamı karıştırmayın lütfen.
Bu kadar adı geçen doktorlardan rahatsızlığınız var ise gidin siz bir doktor önerin onun adına başlık açıp yazın bunu engelleyen nedir ? Öyle bir tanımlamışsınız ki sanki başka doktor önerilerine biz izin vermiyoruz.
Bu ayan beyan kullanan doktorları merak ettim. Bu kişinin reklam yaptığını düşünüyorum diyip kötü içeriğe basma zahmetinde neden bulunmadınız ? Sizin amacınız üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi ?
Sizin uzmanılığınızı da merak etmiyor değilim. Madem bu kadar kapalı ve açık teknik üzerine uzman oldunuz adamlar sizin hesabınıza göre çokta güzel para kazanıyor mesleğinizi ciddi olarak merak ettim. Muhasebeci mi siniz yoksa adı geçen doktorlara rakip yeni bir doktorun asistanı mı ?
Hiç hoş değil mi bu yaptığım karalama, fakat siz bizi de doktorları da karalarken aynı şeyi yaptınız. Doktorların reklam yapması kanunen yasak, sizde kalkıp burada reklam yapıyorlar diyorsunuz. Ben adı geçen doktorların yerinde olsam sizi dava eder, bunu ispat etmenizi ve mesleki itibarına zarar verdiğinizi de ifade edip bunun faturasını çıkarmasını sağlardım. Bakın işte o zaman nasıl para kazanırlar görürsünüz.
Birinin reklam yaptığını düşünüyorsanız burada kötü içerik butonu var buna basın biz gerekeni yaparız ama böyle bir bize çamur atarak bir hekimlere çamur atarak olmaz bu işler. Biraz yazdıklarınızın nerelere gittiğine dikkat edin 14-15 yaşında ergenler değilsiniz. Forumun doğruluğundan şüpheniz var ama nedende mesajlarınızın %90 gibi bir oranı estetik bölümünde. İnanın ben sizin hasta olduğunuza da inanmamaya başladım.
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...-kurumlara-uyelerimize-onemli-hatirlatma.html
şurayı lütfen 3-4 kez okumanızı rica ediyorum.
ben 3 sene önce Muhammed Dilbere revizyon ameliyatı oldum
burnum aşırı kavisli, kalkık, yamuk ve ucu top gibiydi.
Muhammed bey ameliyattan önce %70-80 arası bi düzelme olur dedi. burnum o kadar sorunluydu ki ona bile razı oldum tabiki
ameliyatın üzerinden 3 sene geçmesine rağmen be memnunum. sadece çok hafif çökme var bi yerde. ama önceki burnuma oranla kat kat daha iyi olduğu için onu kafama takmıyorum bile
Muhammet Dilber yada ilhan hoca derim revizyonda iyi olduklarını çok duydumArkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 1 yıl önce bir kbb uzmanına ameliyat oldum burun eğriliği nedeniyle fakat burnum 2 aydan sonra eskisi gibi yamulmaya başladı. Şu an eskisinden daha kötü durumda. Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Bir doktorla görüştüm burnum kalın derili ve eğri olduğu için doktor %80 düzelir ama eskisi gibi de kalabilir dedi. Ameliyat yapma taraftarı olmadı. Ben de baya üzüldüm. Doktorlar pahalı ve ameliyat olup yine burnumun aynı kalmasından çok korkuyorum. Burnum hem kalın derili, hem kemiği eğri. Böyle bir burnu düzeltebilir diyeceğiniz önereceğiniz revizyonda iyi olan bir doktor var mı ??
ilhan dediğiniz emre ilhan mı?Muhammet Dilber yada ilhan hoca derim revizyonda iyi olduklarını çok duydum
Evet emre ilhanilhan dediğiniz emre ilhan mı?
randevu aldım ancak ocak 2017 ye randevu verdi ve 18.000den başlıyor fiyatlar dedi.Evet emre ilhan
Ooo çok fazlaymış muhammet beyle görüştünüzmü hangi ildesinizrandevu aldım ancak ocak 2017 ye randevu verdi ve 18.000den başlıyor fiyatlar dedi.
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 1 yıl önce bir kbb uzmanına ameliyat oldum burun eğriliği nedeniyle fakat burnum 2 aydan sonra eskisi gibi yamulmaya başladı. Şu an eskisinden daha kötü durumda. Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Bir doktorla görüştüm burnum kalın derili ve eğri olduğu için doktor %80 düzelir ama eskisi gibi de kalabilir dedi. Ameliyat yapma taraftarı olmadı. Ben de baya üzüldüm. Doktorlar pahalı ve ameliyat olup yine burnumun aynı kalmasından çok korkuyorum. Burnum hem kalın derili, hem kemiği eğri. Böyle bir burnu düzeltebilir diyeceğiniz önereceğiniz revizyonda iyi olan bir doktor var mı ??
Görüştüm ancak zor bir burnum olduğu için riskli olur dedi kararı bana bıraktıOoo çok fazlaymış muhammet beyle görüştünüzmü hangi ildesiniz
Baktım ancak çok fazla bir bilgi yok malesef. Siz neden önerdiniz ?Dr Ahmet İslam' ı araştırın
Baktım ancak çok fazla bir bilgi yok malesef. Siz neden önerdiniz ?
Anladım. teşekkür ederim araştıracağımYaklasik 2 yil önce hocaya rinoplasti oldum bu surecte bir cok revizyon hastasini gordum burada da hem kalın deri hem revizyon hastalari var sitesinin adı bile revizyonrinoplasti.com
benim gecen seneden bu sene icin aldigim randevuyu iptal ettiler hocamiz yurt disina cikacak diye yeni tarih vermediler.sonra aradigimda da 2017 ye randevu verdiler.saka gibiler cok ayip yarandevu aldım ancak ocak 2017 ye randevu verdi ve 18.000den başlıyor fiyatlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?