merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım burun konusunda maalesef magdur edilmiş hastalardan biriyim öyleki karga gbi burunlu birini bile görsem sakın yaptırma doğallık en güzeli diyorum çünkü hem görüntü açısından memnun kalmadım hemde üst üste geçirdiğim operasyonlarda çok sıkıntı acı yaşadım psikolojim mahvoldu biri yüzüme baksa kesin burnuma bakıyor diye düşünyorum kendimi kötü hissediyorum tekrar ameliyat olsammı diye düşünuyorum ama güvenimde kalmadı düzelirmi düzelmezmi bilemiyorum
isim de veremiyorum burdan belki doğru değildir diye ama tam anlamıyla hayatım kabusa döndü .. ilkinde olmadı ve gerçekten bayağı saglam bir para ödedim başarısız bir ameliyat çin tüm biriktirmiş olduğum parayı kendisine teslim ettim çünkü kendisi oldukça tatlı dilli ve kesin konuşmalarıyla beni etkiledi sonrasında üstü basık ucu uzun komik bir burna sahip oldum yine ameliyat oldum değişen bişey olmadı sonra yine oldum bu sefer kıkırdak alındı eklendi yine olmadı yan taraf ında çökme oldu yine oldum burnumdan yanagıma doğru inen bir çizgi var üstüne bide o eklendi sorunum çözümlenmediği gibi ameliyat ettikçe başka yerlleride iiyice berbat etti sonuç hüsran aynı doktor düzelticek diye doktorumu değiştirmediğime çok pişmanım üstelik güneş gözlüğü bile kullansmıyorum çünkü burnumdan düşüyor

( fazla oyulduğu için takmam imkansız oyuk resmen bilmıorum düzeltilirmi umutlu değilim