Revizyon ne zaman olunmalıdır

semiramist01

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
166
24
28
35
Herkese merhabalar 5 ay önce ameliyat oldum burnumda sorunlar var odemlerimde geçmedi ama çok rahatsızlık duyuyorum sorunlarimdan burnum ucu tekrar egrildi önceden de vardı
Doktorum 1 sene önceden müdahale edemem diyor 1 seneyi azimle beklerim ama sonra dahada kötü olur diye korkuyorum 1sene arayla revizyon olanlar sonrasında sıkıntı yaşadılar mi?

Benim doktorum kalın derilisin cok rislikli açık açık 2. Ameliyatı yapmam dedi 2 yıl oldu bende arastirdim geçen hafta çok iyi bi doktorda revizyon oldum sonuctan çok memnunum zaten ilkini düzgün yapamayan bence 2.yide yapamaz ben keşke ilk ameliyatimi şuan olduğum doktorun yanında yapmış olsaydım tek seferde beni kurtarmış olurdu çok başarılı

Benim doktorum kalın derilisin cok rislikli açık açık 2. Ameliyatı yapmam dedi 2 yıl oldu bende arastirdim geçen hafta çok iyi bi doktorda revizyon oldum sonuctan çok memnunum zaten ilkini düzgün yapamayan bence 2.yide yapamaz ben keşke ilk ameliyatimi şuan olduğum doktorun yanında yapmış olsaydım tek seferde beni kurtarmış olurdu çok başarılı
Doktor adını yazarmisiniz bana

Back
X