Revizyon olanlar burda buluşsun yardımlaşalım lütfen..

pinkgirl16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
176
0
0
Ankara
Arkadaşlar revizyon olmuş tüm arkadaşları bira arada göreceğimiz bir konu başlığı oluşturmak istedim. özellikle görüp birbirizimi görüş alışverişinde bulunalım diyorum. Ben de olcam ve çoük korkuyorum, olanları görmek ve öyle karar vermek istiyorumm.

resim var mı? kaç ameliyat oldun daha önce? ve problem ne şu anda?

Canım ben 3. ameliyatımı mart ayında oldum ve sonunda bu sıkıntıdan kurtuldum..Albümüme bakman senin için aydınlatıcı olabilir..Revizyonumu Emre İlhan yaptı..Albümüm herkese açık...İnşallah sen de kurtulursun kısa zamanda bu sıkıntıdan...Revizyon sıkıntılı bir süreç, doğru doktoru bulmak çok önemli...

çok uzun bir süre araştırdım ve 3 gün önce serdar öztürk'e 2. ameliyatımı oldum. görünüş olarak sonucumu 24 ekimden önce çok net göremem ama nefes almam şimdiden rahatladı.

böyle bi topic açmana çok sevindim eminim bizim gibi revizyon olan veya olmak isteyenlerle yardımlaşabileceğimiz yer olur.çünkü revizyon gerçekten başlıbaşına büyük bi olay çok zor hele bir çok revizyon ameliyatı geçirenleride düşünürsek.

resim var mı? kaç ameliyat oldun daha önce? ve problem ne şu anda?

ben 4 yıl önce ameliyat oldum. Burnum doğal değil, nefes problemim var, çökme var sıtında, kemer çok alındığı için, kavis çok fazla. herkes estetik mi diye soruyo ben çılıdrııyorum. buraya üye olduktan sonra ikinciye karar verdim. yoksa öyle yaşayıp gidiyodum. ama şimdi doktor sorunum var.

slm.. siz revizyon oldunuz mu? olmayı düşünüyo musunuz? ben karar veremiyorum. düşünün daha doktorla görüşmeden bunalıma girdim. ne yapcam bilmiyorum.

meraba bende12 yıl önce burun estetiği yaptırdım darbeler sonucu sanırım burnumun üst tarafın da sanki çökme var artı ucunda sanki kıkırdaklar gözüküyo bilmiyorum ikinci kez korkutuyor beni daha kötü sonuçlar dan korkuyorum resimleriniz varmı lütfen eklermisiniz teşekkürler.

ilk ameliyatımda nefes problemimden ve kemerden kurtulamamıştım bende 1 hafta önce revizyon ameliyatı oldum albümde resmimde varr yeni olmasına ragmen şimdilik memnunum

ilk ameliyatımda nefes problemimden ve kemerden kurtulamamıştım bende 1 hafta önce revizyon ameliyatı oldum albümde resmimde varr yeni olmasına ragmen şimdilik memnunum

çok güzel olmuş ya. 1 hafta olmuş hem de daha sadece.

tşk ederim canım bende çok şaşırdım ilk ameliyatımda yüzüm gözüm şiş ve mordu ama bu ameliyatta hiçbiri olmadı

doktorun kimdi bide hangi işlemleri yaptı? burnu yanakla birleştiği kısımlardan kırmamıştır belki bu ameliyatta. o zaman morluk ve şişlik çok olmaz çünkü.

doktorun kimdi bide hangi işlemleri yaptı? burnu yanakla birleştiği kısımlardan kırmamıştır belki bu ameliyatta. o zaman morluk ve şişlik çok olmaz çünkü.

doktorum ali dursun kan canım... nefes yollarım dar olduğun kıkırdak koyarak genişletti ve burnumu kırarak daraltmış cnm

doktorum ali dursun kan canım... nefes yollarım dar olduğun kıkırdak koyarak genişletti ve burnumu kırarak daraltmış cnm

görüntün değişti mi? yani öncekinden farklı oldu mu? en çok seni ne rahatsız ediyodu? bi de kıkırdağı nerden aldılar kıkırdak olduğu belli oluyo mu? estetik olduğunu anlıyolar mıydı? öncesinde benim en büyük sorunum direk bana estetikli misin sorusunu sormaları teşekkürler

evet ya burun kabusumuz oldu öyle imreniyorum ki ilk ameliyatta güzel burnu olanlara hele doğal olanlara.. çook mutsuzum ya gerkçeten çok korkuyorum ya ikincisi olmazsa daha kötü olursa nedir bu şansızlığımız..

evet canım görüntüm değişti ilk ameliyatta kemeri iyi törpüleyemediğinden olsa gerek ameliyattan 1 ay sonra kemer tekrar çıktı ve nefes alamıyordum bu sorunlarla gitmiştim doktora... canım kıkırdağı ya kulak arkasından yada gögüs kafesinin altından alıyorlar benden kulak arkasından aldılar ve zaten etbu işlem dar olan nefes yolunu açmak içindi estetik olduğum dışarıdan bakılınca anlaşılmıyor bana göre doğal bir burun :))

Vanilya burnun yan profil süper olmuş canım:)
eski hali ve önden profilin varmı?
birde canım enine böyle darmıydı burnun doktormu daralttı?

Vanilya burnun yan profil süper olmuş canım:)
eski hali ve önden profilin varmı?
birde canım enine böyle darmıydı burnun doktormu daralttı?

canım benim burnumu doktor daralttı daha yeni olduğu için fazla resim çekilmedim bende resimlerim yok eski halimin resmi doktorumda var muayeneye gittiğimde her açıdan çekicek hepsini alırım kendisinden albüme koyarım

slm.. siz revizyon oldunuz mu? olmayı düşünüyo musunuz? ben karar veremiyorum. düşünün daha doktorla görüşmeden bunalıma girdim. ne yapcam bilmiyorum.

canım ben ikikez oldum ameliyat şimdi sıra üçüncü ameliyatta inş. bu ameliyat son olur ve 3. ameliyatımdan sonra çok mutlu olurum inş.çünkü 2 yıldır ne çektiğimi bi Allah bi ben biliyorum inan mahvoldumm

mrb cnm msjını aldım cok teşekkr ederm evt doğal cok daha güzeldm zaten güzeldm gerek yoktu hiç ama nefes alma sorunlarımda vardı öle bi cesaret geldi oldum yoksa hayatta yapcagm son şeydi belki de umarım yardımcı olabilirm sana ekledm senin msn msj hakkım dolmadgı için cvp veremedm görşmk dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…