- Konu Sahibi pinkgirl16
-
Arkadaşlar revizyon olmuş tüm arkadaşları bira arada göreceğimiz bir konu başlığı oluşturmak istedim. özellikle görüp birbirizimi görüş alışverişinde bulunalım diyorum. Ben de olcam ve çoük korkuyorum, olanları görmek ve öyle karar vermek istiyorumm.
resim var mı? kaç ameliyat oldun daha önce? ve problem ne şu anda?
böyle bi topic açmana çok sevindim eminim bizim gibi revizyon olan veya olmak isteyenlerle yardımlaşabileceğimiz yer olur.çünkü revizyon gerçekten başlıbaşına büyük bi olay çok zor hele bir çok revizyon ameliyatı geçirenleride düşünürsek.
ilk ameliyatımda nefes problemimden ve kemerden kurtulamamıştım bende 1 hafta önce revizyon ameliyatı oldum albümde resmimde varr yeni olmasına ragmen şimdilik memnunum
çok güzel olmuş ya. 1 hafta olmuş hem de daha sadece.
tşk ederim canım bende çok şaşırdım ilk ameliyatımda yüzüm gözüm şiş ve mordu ama bu ameliyatta hiçbiri olmadı
doktorun kimdi bide hangi işlemleri yaptı? burnu yanakla birleştiği kısımlardan kırmamıştır belki bu ameliyatta. o zaman morluk ve şişlik çok olmaz çünkü.
doktorum ali dursun kan canım... nefes yollarım dar olduğun kıkırdak koyarak genişletti ve burnumu kırarak daraltmış cnm
görüntün değişti mi? yani öncekinden farklı oldu mu? en çok seni ne rahatsız ediyodu? bi de kıkırdağı nerden aldılar kıkırdak olduğu belli oluyo mu? estetik olduğunu anlıyolar mıydı? öncesinde benim en büyük sorunum direk bana estetikli misin sorusunu sormaları teşekkürler
Vanilya burnun yan profil süper olmuş canım:)
eski hali ve önden profilin varmı?
birde canım enine böyle darmıydı burnun doktormu daralttı?
slm.. siz revizyon oldunuz mu? olmayı düşünüyo musunuz? ben karar veremiyorum. düşünün daha doktorla görüşmeden bunalıma girdim. ne yapcam bilmiyorum.
evet ya burun kabusumuz oldu öyle imreniyorum ki ilk ameliyatta güzel burnu olanlara hele doğal olanlara.. çook mutsuzum ya gerkçeten çok korkuyorum ya ikincisi olmazsa daha kötü olursa nedir bu şansızlığımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?