- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
- Konu Sahibi pinkgirl16
-
bende revizyon olmayı düşünüyorum. yaza büyük ihtimalle
nefes almakta zorlanıyorum epey.
ben ufuk bilkay ı düşünüorum. msj atmıstım ona. o da görmem lazım. eğer kötü durumdaysa burundan kıkırdak alabilirim fln demişti.bu korkuttu biraz beni ama yapıcak bişe yok sanırım:Seyvahedigeldismile
canım ben ikikez oldum ameliyat şimdi sıra üçüncü
]
mrb cevo ben de yeni üye oldum ya ben de revizyon emre beye revizyon olacağım senin resimlerini görmek istiyorum lütfen benim için çok önemli allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşlar öncelikle böyle bir topik açtığınız için Allah razı olsun:) ben de revizyon ameliyatı olacağım,8kasımda oluyorum ferruh bingüle.aslında istanbuldaki yakup avşar veya emre ilhan gibi doktorların çok başarılı sonuçları var,onlara olmak isterdim ama ankarada olsun istedim,kontrollere gitme kolaylığı,iletişim kolaylığı ve maddi sebeplerden.Olmuşken çok iyi bir şey olsun diyor insan ama bilmiyorum ferruh bey sizce iyi bir tercihmibilmiyorumkismile
bende 12 ekim emre ilhana revizyon ameliyatimi oldum, kaburgadan kikirdak alip yep yeni bir burun yapti , suan tabi cok sis .....
arkadaslar aranizda kaburgadan kikirdak alinan varmi? egilip kalktigimda sanki sirtima dogru acayip bir agri hissediyorum bu normalmi?
bende 12 ekim emre ilhana revizyon ameliyatimi oldum, kaburgadan kikirdak alip yep yeni bir burun yapti , suan tabi cok sis .....
arkadaslar aranizda kaburgadan kikirdak alinan varmi? egilip kalktigimda sanki sirtima dogru acayip bir agri hissediyorum bu normalmi?
Sen kime olmuştun Pinkgirl16
mrb cnm msjını aldım cok teşekkr edermevt doğal cok daha güzeldm zaten güzeldm gerek yoktu hiç ama nefes alma sorunlarımda vardı öle bi cesaret geldi oldum yoksa hayatta yapcagm son şeydi belki de umarım yardımcı olabilirm sana ekledm senin msn msj hakkım dolmadgı için cvp veremedm görşmk dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?