- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Vize de pasaportta istemiyolar oraya giderkenVize istiyorsa eşinizin vizesi var mı şu anda geçerli yoksa yeni mi alması gerekirdi? Pasaportunu kontrol etseniz eğer eski vizesi yoksa?
Hemen baktım bakmaz olurmuyum sadece hiçbirşey yok sadece iptal ile ilgili bi mail gelmiş rezervasyonla ilgili bişey yok rezervasyonda zaten bi gün önce yapılmış yani pazarMaile rezervasyon detaylari gelir.Esinin mailine bak bakabiliyorsan.
Iyi niyetli dusunmek istiyorum ama proje gezisiyle ayni tarihte olmasi tesadufi bir rezervasyon olmadigini guclendiriyor.
Evetttt doğru tahminBatum mu yoksa ?
Orasiysa gecmis olsun.
Evi basina yikarim napicamEvetttt doğru tahmin(((((((((
Siz olsanz napardınız lütfen herkes söylesn fikrini ben bu akşam yanımda aramasını istycem suçu olmadığına inanmak istiyorum ama ...
Evetttt doğru tahmin(((((((((
Siz olsanz napardınız lütfen herkes söylesn fikrini ben bu akşam yanımda aramasını istycem suçu olmadığına inanmak istiyorum ama ...
Ben de yalanci oldugu icin bosasin diyorumAdam proje gezisi ayağına Batum'a gidecek, gitmişken 1 gecelik kaçamak yapacaktı, tüh yapamayacak şimdi. Kötü enselendi. Aptal olduğu için boşa bence.
Bende öyle umuyorum ama çok zor nasıl ispat eder bilmiyorum.O taraflari cok iyi bilidigimden diyebilirim ki %99 Batuma 3 sebeple gidilir.Ucuz mazot,kumar ve malum sebrp.Bu sebeple de cok yuva yikildi o taraflarda.Umarim sizinki olmaz ve kendini sana ispatlar elif ama bana masum gelmedi
Neden otele telefon açıp konuşmuyorsun. ?eşim bana supriz yapmak istemiş ama ben uygun değilim diye iptal ettik.buarada ikinci oda kim içindi gibi sorun..Bilmiyorum süprz yapacağını hiç sanmıyorum da niye benim adıma oda ayırtsın o zaman? Napiyim ben şimdi şaşırdım ne yapacağımı nasıl çözülcek bu durum belkide herşey ortada zatenama işte belki bir ihtimal ya suçunyoksa ama suçunun olması daha ağır basıyo
İkinci oda benim adıma rezerve edilmiş işte kafamı karıştıran da buİçini kapatmak istemem ama bu sitenin yaptığı bir hata değil. Bence eşiniz yaptı rezervasyonu. .ben olsam hiç çaktırmadan takip ederim bu günden sonra. .bir yanlışı varsa mutlaka başka bir açık daha verecektir.siz sadece sakince bekleyin ve araştırın sürekli. .birde o ikinci oda hangi isim ile rezerve edilmiş ona bakın.
Çok tuhaf. .esin eğer aldatma gibi bir niyetle oraya gidecekse senin adınla oda ayırmak gibi bir saçmalığı niye yapsın. Ya çok saf yada şüphe duymayacagini düşündü senin..ilginç. .İkinci oda benim adıma rezerve edilmiş işte kafamı karıştıran da bu
Bende öyle umuyorum ama çok zor nasıl ispat eder bilmiyorum.
Evt genelde o sebeplerle gidiyolar ama benim kuzenim ve eşi gezmeye gitmişlerdi turla gezmek için de gidiyolar demek ki
Aramadık,ben bugün aramayı düşünüyorum ama rezervasyonu eşim yapmış öyle görünüyo yani bana bilgi verirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?