Rezervasyon

Maile rezervasyon detaylari gelir.Esinin mailine bak bakabiliyorsan.
Iyi niyetli dusunmek istiyorum ama proje gezisiyle ayni tarihte olmasi tesadufi bir rezervasyon olmadigini guclendiriyor.
Hemen baktım bakmaz olurmuyum sadece hiçbirşey yok sadece iptal ile ilgili bi mail gelmiş rezervasyonla ilgili bişey yok rezervasyonda zaten bi gün önce yapılmış yani pazar

Eliff sen ki kocani uçan kuştan bile kiskanirdin bak işte adam elden gidiyo. Okadar bogdun demekki kafasını dinlemeye gidicekti ona bile izin vermdin kız :)

Evetttt doğru tahmin(((((((((
Siz olsanz napardınız lütfen herkes söylesn fikrini ben bu akşam yanımda aramasını istycem suçu olmadığına inanmak istiyorum ama ...
Evi basina yikarim napicam
Yalan soyledigi icin, aldattigi icin
Bahsettigin siteyi hem cepten hem bilgisayardan defalarca kullandim, oyle tek tikla olcak birsey degil, birden fazla oda ayirtildigi zaman ikinci odaya da ayni ismi bile giremiyorsun hata veriyor
Adam yalanci
Batum zaten bu tip isler icin bicilmis kaftan

Saatinede baksaydın belki senin o gün ne işin var bilmiyorum ama ordan çıkınca süpriz yapçaktııı sen öğrenincede başka yere yapmayı planladı?

İçini kapatmak istemem ama bu sitenin yaptığı bir hata değil. Bence eşiniz yaptı rezervasyonu. .ben olsam hiç çaktırmadan takip ederim bu günden sonra. .bir yanlışı varsa mutlaka başka bir açık daha verecektir.siz sadece sakince bekleyin ve araştırın sürekli. .birde o ikinci oda hangi isim ile rezerve edilmiş ona bakın.

Evetttt doğru tahmin(((((((((
Siz olsanz napardınız lütfen herkes söylesn fikrini ben bu akşam yanımda aramasını istycem suçu olmadığına inanmak istiyorum ama ...

O taraflari cok iyi bilidigimden diyebilirim ki %99 Batuma 3 sebeple gidilir.Ucuz mazot,kumar ve malum sebrp.Bu sebeple de cok yuva yikildi o taraflarda.Umarim sizinki olmaz ve kendini sana ispatlar elif ama bana masum gelmedi

Bilmiyorum süprz yapacağını hiç sanmıyorum da niye benim adıma oda ayırtsın o zaman? Napiyim ben şimdi şaşırdım ne yapacağımı nasıl çözülcek bu durum belkide herşey ortada zatenama işte belki bir ihtimal ya suçunyoksa ama suçunun olması daha ağır basıyo

O taraflari cok iyi bilidigimden diyebilirim ki %99 Batuma 3 sebeple gidilir.Ucuz mazot,kumar ve malum sebrp.Bu sebeple de cok yuva yikildi o taraflarda.Umarim sizinki olmaz ve kendini sana ispatlar elif ama bana masum gelmedi
Bende öyle umuyorum ama çok zor nasıl ispat eder bilmiyorum.
Evt genelde o sebeplerle gidiyolar ama benim kuzenim ve eşi gezmeye gitmişlerdi turla gezmek için de gidiyolar demek ki

Neden otele telefon açıp konuşmuyorsun. ?eşim bana supriz yapmak istemiş ama ben uygun değilim diye iptal ettik.buarada ikinci oda kim içindi gibi sorun..

İkinci oda benim adıma rezerve edilmiş işte kafamı karıştıran da bu

İkinci oda benim adıma rezerve edilmiş işte kafamı karıştıran da bu
Çok tuhaf. .esin eğer aldatma gibi bir niyetle oraya gidecekse senin adınla oda ayırmak gibi bir saçmalığı niye yapsın. Ya çok saf yada şüphe duymayacagini düşündü senin..ilginç. .

batumla ilgili mini bi aratırma yaptım daharbiden geçmiş ola o değil de senin ki de az çakal değilmiş sen dandik bi silgi alışverişi için kıyameti kopar adam dolaplar çevirsin yanlız tezgahı iyi kurmuş ha cesarete bak

Aramadık,ben bugün aramayı düşünüyorum ama rezervasyonu eşim yapmış öyle görünüyo yani bana bilgi verirler mi

madem bir rezervasyon var iptal edin ama oyle bir linke tiklayinca hemen rezervasyon yapilmiyorki, bunu bilgileri girmek onaylamak tarih secmek gibi asamalari var , hatta bazen on garanti kart bilgilerini bile istiyor yani oyle yanlislikla yapmak icin cidden ileri derece internet konusunda bilgisiz olmali birisi...
Kartinizda odeme falan yapilmis mi peki ? Internet dolandiriciligi diyecegim ama oda ilginc geldi bana siz bir bankanizla konusun bence eger oyleyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…