Rezervasyon

Eğer gerçekten öyleyse biz boşanmadan herkes bilsin istiyorum bu yaptığı rezilliği ne yapacağımınşaşırdım resmen

Yok ödeme yapılmamış

Eğer gerçekten öyleyse biz boşanmadan herkes bilsin istiyorum bu yaptığı rezilliği ne yapacağımınşaşırdım resmen
eğer bu doğruysa esas kıyameti kopar işte ama önce doğrulunu teyyit etmen gerek o yüzden soğuk kanlı ve sakin olmaya çalış

İkinci oda benim adıma rezerve edilmiş işte kafamı karıştıran da bu

sizin adiniz falan da varsa ortada kasitli bir durum var demektir, yani hesap bilgileri esinize ait bir yanlislik olsa direk esinizin adina olurdu sizin adiniza birsey varsa o zaman birisi bilhassa yapmistir. Esinizle konusmada bir yargiya varmayin kafanizda senaryolar kurmayin illaki mantikli (iyi yada kotu) bir aciklamasi vardir. Ayrica Kotu emellerle oraya giden adam rezervasyona karisinin adini yazdiracak kadar aptal olamaz kaldiki sizin telefonuna konfirmasyon geldigini unutmus ta olamaz.
ama ustunden 2 gun gecmis , keske bekleyip ne olacagini gorseydiniz gercekten o rezervasyon tarihinde kocaniz ortalik kaybolmaya bahane mi arayacakti ? Simdi ogrenmek gercegi cidden imkansiz olmus.. Ama yanlislikla nasil olur? Esinizin tavrindan anlasilir bence..

Konusun esinizle sakin sakin... oyle bosanma falanda agziniza almayin

Adam sen ondan boşan diye bile bile yakalanmak da istemiş olabilir. Ancak seni aldatırsa onu boşayacağını bildiği için....

ben eşinin bir kaçamak yapmak istediğini ki bunu aldatma anlamında söylemiyorum.. nefes almak arkadaşlarıyla takılmak vs gibi sebeplerle ve senin izin vermeyeceğini bildiği içinde sakladığını düşünüyorum..

bence al karşına konuş ben araştırdım bu şekilde yanlışlıkla rezervasyon yapılması mümkün değilmiş neden yalan söyledin de.. suçlar gibi değilde anlamaya çalışır gibi konuş.. sebebini anlayana kadar yumuşak ol.. zaten senden böyle bir tavır beklemeyeceği için bülbül gibi şakıyacaktır.. sonrasına konunun gidişatına göre karar verirsin ama unutma öfkeyle kalkan zararla oturur..

Ya arkadaşım eski konularına bir bakayım dedim gerçekten kiskancmisin diyede gözlerime inanamadım ya..nasıl bir kıskançlık varmış sende..havada uçan dişi sinekten bile kiskanmissin adamı. .
Çok bunaltmissin gerçekten. Benim eşim olsa inan birgun durmaz çeker giderdi..
Şimdi sakınan göze çöp batar diycemde icini karartmak istemiyorum da..
İnşallah ihanet gibi bir olay değildir sadece arkadaşı ile kafa dinlemek istemiştir. .ne diyim..

Bu seferki suphende haksiz degilsin.

Belli ki kacamak plani yapmis. Tarihi de ayarlamis. Ikinci oda da muhtemelen "kafa dengi" bir arkadasi icin. Yakalanmasi ihtimaline karsi da senin adina tutmus odayi. Yakalanirsam haberim yok demek icin. Iyi ama yetersiz tezgah olmus.

Ikinci odayi zaten manuel doldurmasi gerek. Ki senin adina doldurmuş. Vize ve pasaport gereken yer olsa diyecegim ki boyle fake rezervasyonlar yapiliyor. Ama degilmis.

Bookingde zaten kksiz falan rezervasyon yaptırılır genelde. Biz de boyle tercih ediyoruz. Nakit odeme yapıyoruz.

Bookingi karistirsana rez tarih saatinde esin napiyodu?

Elif aklima ne geldi bak.
Esine de ki; iki gundur bu sacma sapan otel yuzunden kavga ediyoruz, ne demek bizden habersiz rezervasyon yapmak, ailemiz yikilabilirdi filan de damardan gir. Bu oteli ve bu siteyi dava edecegim, bana yasattiklari sikintinin hesabini versinler, manevi tazminat icin basvurucam falan filan... Kararli davran ve esine hic suc atmadan konus; sadece otel ve site hatasiymis gibi.. Esinin tavrina bak bakalim, yok yaa bosver ugrasma vs derse isin rengi degisir.. ama senin kararligina karsi, tamam basvuralim derse ve zamana birakip sallamazsa site hatasidir dersin
(Ihtimal vermiyorum da) bosanmak istemezsen acik kapi kalsin sana diye soyledim. Avuntun olur belki.
Yaa bilemedim canim uzuldum cidden aklima bu geldi iste.

evt aynen ben de göz atayım dedim de daral geldi.
çekilir gibi değil.
ya eliff eski bir üye mi.nick mi değişti sonradan.
böyle çok kıskanç bir arkadaş daha vardı.
ve eliff malesef büyük ihtimal eşinin başkaca planları varmış ki bir detayı atlayarak yakalanmış sana.

Eşiniz size sürpriz yapsa niye iki ayrı oda tutsun ki? Siz arkadaşlarla tatile gidecek bir çift değilsiniz.

İkinci odaya arkadaşının adını yazsa hiç kıvıramazdı, şimdi kıvırma imkanı olmuş.

Bende bilmiyorum yeni sayılırım burda..Eski üye galiba ama..emin değilim. .

ödeme yapılmadan yer ayırt edilmez.yani ben ayırttığım zaman önce yer ve tarihi girip rezervasyon yapıyorsun sonra ödemeyi yapıyorsun ve öyle bir mail geliyor.işte x otelde 1-2 nolu oda şu kişi adına ayırtedilmiştir diye .bence hemen ara ve bilgi al.sanırım verirler.

o değil de allah göstermesin ve dahi şaşırtmasın ama benzeri bi olay başıma gelse başvure
o dediğiniz başkası ama doğru oda kıskançlıkta eliften hallice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…