- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Eğer gerçekten öyleyse biz boşanmadan herkes bilsin istiyorum bu yaptığı rezilliği ne yapacağımınşaşırdım resmenbatumla ilgili mini bi aratırma yaptım daharbiden geçmiş ola o değil de senin ki de az çakal değilmiş sen dandik bi silgi alışverişi için kıyameti kopar adam dolaplar çevirsin yanlız tezgahı iyi kurmuş ha cesarete bak
Yok ödeme yapılmamışmadem bir rezervasyon var iptal edin ama oyle bir linke tiklayinca hemen rezervasyon yapilmiyorki, bunu bilgileri girmek onaylamak tarih secmek gibi asamalari var , hatta bazen on garanti kart bilgilerini bile istiyor yani oyle yanlislikla yapmak icin cidden ileri derece internet konusunda bilgisiz olmali birisi...
Kartinizda odeme falan yapilmis mi peki ? Internet dolandiriciligi diyecegim ama oda ilginc geldi bana siz bir bankanizla konusun bence eger oyleyse..
Yok ödeme yapılmamış
eğer bu doğruysa esas kıyameti kopar işte ama önce doğrulunu teyyit etmen gerek o yüzden soğuk kanlı ve sakin olmaya çalışEğer gerçekten öyleyse biz boşanmadan herkes bilsin istiyorum bu yaptığı rezilliği ne yapacağımınşaşırdım resmen
İkinci oda benim adıma rezerve edilmiş işte kafamı karıştıran da bu
sizin adiniz falan da varsa ortada kasitli bir durum var demektir, yani hesap bilgileri esinize ait bir yanlislik olsa direk esinizin adina olurdu sizin adiniza birsey varsa o zaman birisi bilhassa yapmistir. Esinizle konusmada bir yargiya varmayin kafanizda senaryolar kurmayin illaki mantikli (iyi yada kotu) bir aciklamasi vardir. Ayrica Kotu emellerle oraya giden adam rezervasyona karisinin adini yazdiracak kadar aptal olamaz kaldiki sizin telefonuna konfirmasyon geldigini unutmus ta olamaz.
ama ustunden 2 gun gecmis , keske bekleyip ne olacagini gorseydiniz gercekten o rezervasyon tarihinde kocaniz ortalik kaybolmaya bahane mi arayacakti ? Simdi ogrenmek gercegi cidden imkansiz olmus.. Ama yanlislikla nasil olur? Esinizin tavrindan anlasilir bence..
Konusun esinizle sakin sakin... oyle bosanma falanda agziniza almayin
Eğer gerçekten öyleyse biz boşanmadan herkes bilsin istiyorum bu yaptığı rezilliği ne yapacağımınşaşırdım resmen
kuvvetli ihtimal öteki türlü baya bi salak olması lazımAdam sen ondan boşan diye bile bile yakalanmak da istemiş olabilir. Ancak seni aldatırsa onu boşayacağını bildiği için....
evt aynen ben de göz atayım dedim de daral geldi.Ya arkadaşım eski konularına bir bakayım dedim gerçekten kiskancmisin diyede gözlerime inanamadım ya..nasıl bir kıskançlık varmış sende..havada uçan dişi sinekten bile kiskanmissin adamı. .
Çok bunaltmissin gerçekten. Benim eşim olsa inan birgun durmaz çeker giderdi..
Şimdi sakınan göze çöp batar diycemde icini karartmak istemiyorum da..
İnşallah ihanet gibi bir olay değildir sadece arkadaşı ile kafa dinlemek istemiştir. .ne diyim..
Bende bilmiyorum yeni sayılırım burda..Eski üye galiba ama..emin değilim. .evt aynen ben de göz atayım dedim de daral geldi.
çekilir gibi değil.
ya eliff eski bir üye mi.nick mi değişti sonradan.
böyle çok kıskanç bir arkadaş daha vardı.
ve eliff malesef büyük ihtimal eşinin başkaca planları varmış ki bir detayı atlayarak yakalanmış sana.
ödeme yapılmadan yer ayırt edilmez.yani ben ayırttığım zaman önce yer ve tarihi girip rezervasyon yapıyorsun sonra ödemeyi yapıyorsun ve öyle bir mail geliyor.işte x otelde 1-2 nolu oda şu kişi adına ayırtedilmiştir diye .bence hemen ara ve bilgi al.sanırım verirler.sabah sabah bu ikinci konum olcak ama kafama bşy takıldı
Şimdi bi site var baya bilinen bi site oradan otel seçiyosun resimlerine filan bakıyosun vs bende de uygulaması var ve eşimin hesabından giriyorum hep
Geçen akşam mesaj geldi uygulamadan çok uzak olmayan yurtdışında bi yerde bizim adımıza yer ayırtılmış ama iki oda ayrı ayrı gördüm çok şaşırdım tabi ve odalar çift kişilik neyse eşimi aradım haberim yok dedi gelince gösterdim oda şaşırdı, sonra iptal ettik rezervasyonu
Böyle bşy olabilir mi sizce yani benim bi arkadaşım, bazen bu site mail gönderiyo indirim olduğunda vs linke tıkladıysanız yer ayırtılmış olabilir dedi ama hiç duymadım öyle bişey bilgisi olan başına gelen var mı
Üzerinden iki gün geçti ben bugün arasam bana bilgi verirler mi sizce?
o dediğiniz başkası ama doğru oda kıskançlıkta eliften halliceevt aynen ben de göz atayım dedim de daral geldi.
çekilir gibi değil.
ya eliff eski bir üye mi.nick mi değişti sonradan.
böyle çok kıskanç bir arkadaş daha vardı.
ve eliff malesef büyük ihtimal eşinin başkaca planları varmış ki bir detayı atlayarak yakalanmış sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?