Eşte olsa suç sayılıyor.Eşin olsa mahkemede zinadan dolayı belki suç sayılmayabilir di yaptığın
Yinede yanlış bilgilendirmek istemiyorum bilmediğim bir konu .
Ama özel hayata Müdahale sayabilir hakim seni sikayet ederlerse
Çünkü bu tur programların cezasi da büyük bildigim kadarı ile
Sen Allah'a havale et.
Dediğini yaparsan kendini önemli zannedecek
Ne gerek var ciğeri bes para etmez insan icin ?
Evet yanlis bilgilendirmis olmayayim diyede soyledim yorumdaEşte olsa suç sayılıyor.
Bence sevinmeniz bile lazım evlenmeden gerçek yüzü ortaya çıkmış adamın zaman herşeyin ilacı diye boşuna söylememişler.Özel hayat ihlali denilen o yazışmalar sayesinde ben geleceğimi kurtardım yoksa asla anlayamazdım çünkü tavırlarında bir fark yoktu bana karşı .
Yok gibi birşey az yani. Hangisini azcık karıştırsan birşey çıkıyorÖyle ama bu yaşananlar insanda iz bırakıyor yolda yürüyen çiftleri gördüğümde bile acaba oda mı aldatıyor diyorum yanındakini . Yok mudur aldatmayan artık
Direk is yerini basar herkese rezil ederdim. Yazdıkları yazilari bagara bagara söylerdim8 yıllık bir ilişkim vardı inişli çıkışlı , ona güveniyorum diyemediğim için de telefonuna bir program indirdim ve karşı taraf ile yazışmalarını gördüm ve beni onunla aldattığını da bu şekilde öğrendim .
Aldattığı kişi kendinden büyük aynı ortam da bulundukları bekar biri akraba gibi biri diyelim .Bayan beni biliyor konuşmalar da bunu anlıyorum çünkü ben seni arayamam kız arkadaşım görür senle konuşmak doğru değil dediğin de o bayan ne olacak sanki diyip devam ediyor ve konuyu hep cinselliğe getiriyor ve eski erkek arkadaşımın sevişelim teklifine olur diyor ve gizlice evine gidiyor buraya kadar konuşuyorlar sonrasında bir konuşma olmuyor , bayan yazınca da bizimki alacağını almış olmalı ki takmıyor cevap vermiyor .
Sorum şu ki , ben çok emek verdim yıllarca bekledim ki (bu kadından şüphe ettiğim de bana ablam yaşında saçmalama demişti ) her ikisi de beni bile isteye aptal yerine koyup kandırdılar erkek arkadaşım ile ilişkimi bitirdim bir daha imkansız o bana fakat yapılanı hazmedemiyorum düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ,ben bunu hak etmedim.
Ekran görüntüleri var kadının attığı ve onun attığı cinsel içerikli hepsi konuşma resim yazışmalar bu iki insanı rezil etmelimiyim çevrelerine. Yoksa hiç bulaşmayıp Alllah ‘a mı havale etmeliyim hangisi acımı dindirir .
Ben olsam tum es dost akrabadan olusan bi whatsapp grubu kurardim. O ikisini de eklerdim gruba. Once bi ön bilgi verirdim sonra da yapistirirdim ekran görüntülerini. Ondan sonra da seytan görsün ikisinin yüzünü8 yıllık bir ilişkim vardı inişli çıkışlı , ona güveniyorum diyemediğim için de telefonuna bir program indirdim ve karşı taraf ile yazışmalarını gördüm ve beni onunla aldattığını da bu şekilde öğrendim .
Aldattığı kişi kendinden büyük aynı ortam da bulundukları bekar biri akraba gibi biri diyelim .Bayan beni biliyor konuşmalar da bunu anlıyorum çünkü ben seni arayamam kız arkadaşım görür senle konuşmak doğru değil dediğin de o bayan ne olacak sanki diyip devam ediyor ve konuyu hep cinselliğe getiriyor ve eski erkek arkadaşımın sevişelim teklifine olur diyor ve gizlice evine gidiyor buraya kadar konuşuyorlar sonrasında bir konuşma olmuyor , bayan yazınca da bizimki alacağını almış olmalı ki takmıyor cevap vermiyor .
Sorum şu ki , ben çok emek verdim yıllarca bekledim ki (bu kadından şüphe ettiğim de bana ablam yaşında saçmalama demişti ) her ikisi de beni bile isteye aptal yerine koyup kandırdılar erkek arkadaşım ile ilişkimi bitirdim bir daha imkansız o bana fakat yapılanı hazmedemiyorum düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ,ben bunu hak etmedim.
Ekran görüntüleri var kadının attığı ve onun attığı cinsel içerikli hepsi konuşma resim yazışmalar bu iki insanı rezil etmelimiyim çevrelerine. Yoksa hiç bulaşmayıp Alllah ‘a mı havale etmeliyim hangisi acımı dindirir .
Boşver başkasını bulben de adaleti bu dünyada görmek isteyenlerdenim ama iste acabalar oluyor bende bir ailem cevrem iyi bir işim var sonra da onlar bu kadar pislik olabiliyorken benle uğraşma ihtimalleri kafama takılıyor bir yandan
Konu sahibi!
Hayır uğraşmayın
Zararlı çıkarsınız
Evli değilsiniz çünkü
Allah’a havale edin
Degermi bunlar yuzunden 5 kurus bile odemeye :) bnce degmez .baska rezil etme yollari bulsunEt bence
İçinde kalacağıma suç işlerdim. Hapis alacak halim yok ya cezası neyse 5000 , 10000tl öderdim
Ceza ödeyecek paran varsa gir:)
Degermi bunlar yuzunden 5 kurus bile odemeye :) bnce degmez .baska rezil etme yollari bulsun
Rezil et. 5 aydir konustugum kisi evli çıktı mesajlari ve ses kaydi alarak karisina attim ve babasina da ulasip söyledim. Kimse kimseyi aptal yrrine koymasn. Midesizliktir bu8 yıllık bir ilişkim vardı inişli çıkışlı , ona güveniyorum diyemediğim için de telefonuna bir program indirdim ve karşı taraf ile yazışmalarını gördüm ve beni onunla aldattığını da bu şekilde öğrendim .
Ben olsam ederdim rezil. Kimseyi salak yerine koyamiycaklarini anlasin rezillerr. Bu arada hangi program bu adi ne?8 yıllık bir ilişkim vardı inişli çıkışlı , ona güveniyorum diyemediğim için de telefonuna bir program indirdim ve karşı taraf ile yazışmalarını gördüm ve beni onunla aldattığını da bu şekilde öğrendim .
Beni de frenleyen aslında bu mevzuZor sizin için ama neyseki evli değilsiniz. Kocan bile olsa diğer kadınla olan msj ını ortaya dökersen kaç yıl hhapis cezası var. Tanıdık birinin başına gelmişti. Kadın hem aldatıldı hemde msj ları başkalarına okuttuğu için iki yıl hapis cezası yedi. özel hayatın gizliliği kanunu var. Msj özeldir. Bi başkası okuyamaz. Neyse siz hiç bulaşmayın derim. Sizi severse yapmazdı. Başka birini bulun.
Hem adam size suç işlemiş başka biriyle yazışarak.kadında suç bulmuyorum. Sosyal sitelerde sırf dalga olsun diye çok konuşurlar sanal se.............(x)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?