Rezil etmelimiyim onları

Eşte olsa suç sayılıyor.

Özel hayat ihlali denilen o yazışmalar sayesinde ben geleceğimi kurtardım yoksa asla anlayamazdım çünkü tavırlarında bir fark yoktu bana karşı .

Özel hayat ihlali denilen o yazışmalar sayesinde ben geleceğimi kurtardım yoksa asla anlayamazdım çünkü tavırlarında bir fark yoktu bana karşı .
Bence sevinmeniz bile lazım evlenmeden gerçek yüzü ortaya çıkmış adamın zaman herşeyin ilacı diye boşuna söylememişler.

Ne güzel öğrenmişsiniz. Rezil etmenize gerek yok zaten reziller. Salmışsın da ipini. Keyfine Bak.

Öyle ama bu yaşananlar insanda iz bırakıyor yolda yürüyen çiftleri gördüğümde bile acaba oda mı aldatıyor diyorum yanındakini . Yok mudur aldatmayan artık

Öyle ama bu yaşananlar insanda iz bırakıyor yolda yürüyen çiftleri gördüğümde bile acaba oda mı aldatıyor diyorum yanındakini . Yok mudur aldatmayan artık
Yok gibi birşey az yani. Hangisini azcık karıştırsan birşey çıkıyor

Direk is yerini basar herkese rezil ederdim. Yazdıkları yazilari bagara bagara söylerdim

Bunu yapmanız sadece onları önemsediğiniz anlamına gelir. Ben olsam o seviyeye inmem.
Elinize ne geçecek ki. Balık hafızalı milletiz. 2 gün sonra unutulur gider.

Ben olsam tum es dost akrabadan olusan bi whatsapp grubu kurardim. O ikisini de eklerdim gruba. Once bi ön bilgi verirdim sonra da yapistirirdim ekran görüntülerini. Ondan sonra da seytan görsün ikisinin yüzünü

Konu sahibi!
Hayır uğraşmayın
Zararlı çıkarsınız
Evli değilsiniz çünkü
Allah’a havale edin

Zor sizin için ama neyseki evli değilsiniz. Kocan bile olsa diğer kadınla olan msj ını ortaya dökersen kaç yıl hhapis cezası var. Tanıdık birinin başına gelmişti. Kadın hem aldatıldı hemde msj ları başkalarına okuttuğu için iki yıl hapis cezası yedi. özel hayatın gizliliği kanunu var. Msj özeldir. Bi başkası okuyamaz. Neyse siz hiç bulaşmayın derim. Sizi severse yapmazdı. Başka birini bulun.
Hem adam size suç işlemiş başka biriyle yazışarak.kadında suç bulmuyorum. Sosyal sitelerde sırf dalga olsun diye çok konuşurlar sanal se.............(x)

Yerinde olsam hiç ugrasmam Allah ikisinide nasıl bilirse öyle yapsın der geçerim. Kimse için değmez.

Rezil et. 5 aydir konustugum kisi evli çıktı mesajlari ve ses kaydi alarak karisina attim ve babasina da ulasip söyledim. Kimse kimseyi aptal yrrine koymasn. Midesizliktir bu

Ben olsam ederdim rezil. Kimseyi salak yerine koyamiycaklarini anlasin rezillerr. Bu arada hangi program bu adi ne?

Beni de frenleyen aslında bu mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…