Rezil etmelimiyim onları

Bilsin..

Bugun evli erkekle birlikte olan kadin bile kanun onunde masum.... Yasa yargilanamaz, tazminat odemez diyor... Kaldi ki bu adam sevgilisi...

Yasa önünde masum olan herkes gerçekten masum mu peki?
Tabiki de bu konuda suçun sahibi erkek kişisi..
Ama o kadının da yasal olarak masum(!) sayılması sevgilisi olan bir erkekle yattığı gerçeğini değiştirmiyor.

Hukukçular daha iyi bilir; nişan evlenme vaadiyle olmuyor mu? Yani yüzük takılmasa bile aranızda evlenme konusu geçtiğinde nişanlı sayılmıyor musunuz? Bu durumda siz onlara dava açamaz mısınız? 8 yıldan bahsediyoruz ya.
Saçmalıyorsam bile hukukçular söylesin inşallah olabiliyordur böyle bir şey

Bilmiyorum ama bu tarz durum da en azından kanıtta varsa zina davası açılmalı bence

Zaten ilişkiniz mükemmel değilmiş ve güvenmiyormuşsunuz ki program kurmuşsunuz kimbilir belki de başkalarıyla da aldattı. Ne geçecek elinize ayrıca onların özel hayatı evli değilsiniz birşey değilsiniz seviştiler diye mi rezil olacaklar? millete ne yani sizi aldatmasından? iki laf söyler unuturlar ve ayrıca kaldı ki telefona program kurmak suç sizi mahkemeye verse süründürür ve tazminat bile alır. Ben olsam çevrem duysa evet hoşlandık birlikte olduk size ne der çekilirim ama sonunda o eski sevgilinizde elinden geleni yapar ne gerek var?

Bilmiyorum ama bu tarz durum da en azından kanıtta varsa zina davası açılmalı bence

Daha evli bile değilken ne zina davası Allah aşkına yahu. Ki artık evliyken bile zina davası açamıyorsunuz iz sözlü bile değilsiniz ne diyeceksiniz mahkemeye biz flört ediyorduk evlenicez dedi ama gitti başka kadınla yattı aldattı mı diyeceksiniz? Mahkemeler her sevgilinin aldatılmasına baksa normal davalara vakit kalmaz hangi zina davasından söz ediyorsunuz siz? asıl o size dava açar özel hayatına müdahale diye. Sevgili değil evliyken bile program kursanız suç siz zararlı çıkarsınız.

Arkadaşım sakın öyle birsey yapma,evli olsan yap derdim mahkemede belki delil olabilir diye
Mesela ses kaydı delil niteliğinde değildir ama sadece 2 kisi varsa yanlarında başkası yoksa delil diye geciyormus

Sen eger böyle bisey yaparsan ifşa suçuna girer ve ödeyeceğin ceza cok fazla ne 10 bini ne 20 bini gerisini sen hesap et cok başın ağrır

Oha
Millet tecavüz edip cinayet işleyip elini kolunu sallayarak cezasız çıkıyor
30000 tehditle şantajla çıplak foto yayma vb için uygun. Bu durumda çok bence:)
Haaa evet evet doğru ben onu kast etmiştim zaten
Ama zannedersem cinsel icerikli mesaj var foto yok elinde sanirim konu sahibinin?

Uzun yıllardır takip ettiğim bir forum sitesi burası fakat konu da hazır kendi konum İken yazmadan edemeyeceğim daha öncesinde de dikkatimi çekerdi , burada tıpkı sizin gibi bazı üyeler yazarken üslup sınır tanımıyor da sanki karşında bir çocuğu varmışcasına azarlar bir eda ile konuşuyor lütfen dikkat edelim üsluba. Ben sizinle bunu bir ortamda yüzyüze konuşsam böyle bir tavır ile konuşmayacaktınız belkide sosyal medya bu rahatlığı vermemeli . İnanın bir konu okurken denk geldiğim de çıkıyorum hemen

herkes herkesin fikrine katılacak diye birşey Yok evet , fakat daha sakin bir şekilde yaklaşmalı ben zinanın suç olmasını isteyenlerdenim evli Kişi ilişkilerinde bunu özellikş kendi yaşadığım durum için yazmadım ilişkililerin bu kadar yıprandığı herkesin herkesi aldattığı bir toplumda sadece cezası olması anlamında yazdım

Yoksa sevgilimin yaptığı hata ile gidip onu bu konuda mahkemeye versem keşke diye düşünecek kadar da çok şükür akılsız değilim

Bilsin..

Bugun evli erkekle birlikte olan kadin bile kanun onunde masum.... Yasa yargilanamaz, tazminat odemez diyor... Kaldi ki bu adam sevgilisi...

Hayır masum falan değil, tazminat öder.

Evli olduğunu bilerek birliktelik yaşadıysa bu 3.kişi de zarar gören eşe karşı aldatan eşle beraber müteselsilen sorumlu olur. Bu sorumluluk TBK haksız fiil hükümlerinden doğmaktadır.

Yani 3. kişiye karşı da manevi tazminat davası açılabilir.

Kanuna göre 3.kişi suçsuz ona dava açamaz. Okuyun bi isterseniz. Sorumluluk eşlerde. Ki arkadaş galiba bide sevgilisinin mesajlarını başkasına okutmuş.yada başkasına atmış. Bu suçtur.Eş sevgili farketmez. Sonuçta özel hayat herkesin kendine özgüdür kanuna göre.Bu suçtur. Başkasına mahkeme açcam diye kendi ceza alcak i yanlış bilgi vermeyin.

http://m.hurriyet.com.tr/gundem/ve-yargitay-son-sozunu-soyledi-tazminat-yok-40889143

10 gun oncesine kadar açılırdı haklisiniz. Detaylar haberde var.

3. Kisilerin evlilik birligine karsi sorumlulugu yoktur diyor.

Sahsi fikrim elbette bu degil.

Evliysen, sevgilin varsa akilli olacaksin. Beynin her organini kontrol edecek. Sana yapılmasını istemedigin hic birseyi yapmayacaksin. Ayrica basini yastiga huzurla ve vicdani rahat koyamiyorsan yasamanin bile anlami yok. En iyi ihtimal ayrilip karsindaki insanin adini kirletmeyeceksin. Ben böyle dusunup boyle yasiyorum.

Ama "modern dunya" ben ve benim gibi dusunenlerle ayni fikirde degil. Elimden birsey gelmiyor.

Ben kadınla muhattap olmazdım ve bu işe onu sokmazdım. Çünkü bir olay karşısında muhattabım 3. kişiler değil direkt erkek arkadaşımdır, onunla çıkıyorum ben.Onunla yüzleşir içimdekileri dökerdim... Neden yaptığı yanına kalsın oyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…