Bilsin..
Bugun evli erkekle birlikte olan kadin bile kanun onunde masum.... Yasa yargilanamaz, tazminat odemez diyor... Kaldi ki bu adam sevgilisi...
Bilmiyorum ama bu tarz durum da en azından kanıtta varsa zina davası açılmalı benceHukukçular daha iyi bilir; nişan evlenme vaadiyle olmuyor mu? Yani yüzük takılmasa bile aranızda evlenme konusu geçtiğinde nişanlı sayılmıyor musunuz? Bu durumda siz onlara dava açamaz mısınız? 8 yıldan bahsediyoruz ya.
Saçmalıyorsam bile hukukçular söylesin inşallah olabiliyordur böyle bir şey
Cezasi keşke öyle olsa ama ne yazik ki degil ifşa suçları 30 bin tl den başlıyorEt bence
İçinde kalacağıma suç işlerdim. Hapis alacak halim yok ya cezası neyse 5000 , 10000tl öderdim
Ceza ödeyecek paran varsa gir:)
Bilmiyorum ama bu tarz durum da en azından kanıtta varsa zina davası açılmalı bence
Cezasi keşke öyle olsa ama ne yazik ki degil ifşa suçları 30 bin tl den başlıyor
Haaa evet evet doğru ben onu kast etmiştim zatenOha
Millet tecavüz edip cinayet işleyip elini kolunu sallayarak cezasız çıkıyor
30000 tehditle şantajla çıplak foto yayma vb için uygun. Bu durumda çok bence:)
Bilmiyorum ama bu tarz durum da en azından kanıtta varsa zina davası açılmalı bence
Uzun yıllardır takip ettiğim bir forum sitesi burası fakat konu da hazır kendi konum İken yazmadan edemeyeceğim daha öncesinde de dikkatimi çekerdi , burada tıpkı sizin gibi bazı üyeler yazarken üslup sınır tanımıyor da sanki karşında bir çocuğu varmışcasına azarlar bir eda ile konuşuyor lütfen dikkat edelim üsluba. Ben sizinle bunu bir ortamda yüzyüze konuşsam böyle bir tavır ile konuşmayacaktınız belkide sosyal medya bu rahatlığı vermemeli . İnanın bir konu okurken denk geldiğim de çıkıyorum hemenDaha evli bile değilken ne zina davası Allah aşkına yahu. Ki artık evliyken bile zina davası açamıyorsunuz iz sözlü bile değilsiniz ne diyeceksiniz mahkemeye biz flört ediyorduk evlenicez dedi ama gitti başka kadınla yattı aldattı mı diyeceksiniz? Mahkemeler her sevgilinin aldatılmasına baksa normal davalara vakit kalmaz hangi zina davasından söz ediyorsunuz siz? asıl o size dava açar özel hayatına müdahale diye. Sevgili değil evliyken bile program kursanız suç siz zararlı çıkarsınız.
Bilsin..
Bugun evli erkekle birlikte olan kadin bile kanun onunde masum.... Yasa yargilanamaz, tazminat odemez diyor... Kaldi ki bu adam sevgilisi...
Hayır masum falan değil, tazminat öder.
Evli olduğunu bilerek birliktelik yaşadıysa bu 3.kişi de zarar gören eşe karşı aldatan eşle beraber müteselsilen sorumlu olur. Bu sorumluluk TBK haksız fiil hükümlerinden doğmaktadır.
Yani 3. kişiye karşı da manevi tazminat davası açılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?