rezil ettim kendimi :(

Bence hosuna bile gitmistir onunla ilgilenmen ozguvenle sorman herkesin bakmasi vs
ayyy inşalllahh yaaa eve gelince faceden ekledim oda kabul etmiş resmimi beğenmiş filan ama bu olaydan sonra dahada beğenmedi

ayyy inşalllahh yaaa eve gelince faceden ekledim oda kabul etmiş resmimi beğenmiş filan ama bu olaydan sonra dahada beğenmedi
Aaaa super bak hemen faceten yaz ona YAA BEN ORDA BIRAZ SANKI YUKSEK SESLE SOYLEDIM AYIP MI OLDU KI KENDIMI KOTU HISSETTIM YENGEM AYIP ETTIN DEDI vs vs boyle muhabbet ac gerisi gelir zaten

Aaaa super bak hemen faceten yaz ona YAA BEN ORDA BIRAZ SANKI YUKSEK SESLE SOYLEDIM AYIP MI OLDU KI KENDIMI KOTU HISSETTIM YENGEM AYIP ETTIN DEDI vs vs boyle muhabbet ac gerisi gelir zaten
tühhh yaaa ama bu olay olalı bir kaç gün oldu yaaa (((( of offffffffffff

Konuyu okudum..
Yorumları okudum..
Ama hala hiçbişe anlamadım..

--Oglum baban ne iş yapiyor?
-Kahve fali bakiyor örtmenim..
--...???!!!!

Hiç böyle düşünmemiştim.Ne yani şimdi falcılar baba olmasın mı Şaka bir yana ne zaman bir erkek falcı tanısam yani biraz farklı oluyor onlar

Konu sahibi siz de rezil falan olmamışsınızz takmayın kafanızaa ne var bunda:))

He anladım şimdi..
İyiki sesin yüksek çıkmış ozaman..
Ben falcı koca istemem:)

Kahve fali bakan biri doğru düzgün olamiyor mu? Kahve fali bakmak midir engel düzgün olmaya
Lütfen ama ya ben evladım gibi gördüm söyledim bu benim hayat görüşüm ben burdaki üyeleri kendi akrabam ailem arkadaşım gibi görüp o niyetle yorum yapıyorum .. Şahsen evladımın kardeşimin arkadasımın nasıl okumuş düzgün işi gücü olan yada okuyan birisi ile birlikte olmasını istersem aynı dilekleri bu arkadasımızada söyledim.. Ayrıca üye konuyu şlk açtığında çocuğu orda çalışan falcı gibi tasvir etti buna göre kendi yorumumu söyledim

Ne yani kahveden medet uman bi erkek normalmidir?
aslinda bu medet ummak degil agzini iyi laf yapan birisi bildigin kadinlari kandirarak fala bagliyor.
Hem gunaha giriyor, hem gunaha sokuyor ,hem bos islerle ugrasyor hemde kazikliyor.
Normal degildir bunlar.

Rezillik yok ki bunda unutulur gider zaten ha aranız olursa tatlı bir anı olur

Ama bak falcı bu bizim sonumuz yok görüyorum diyebilir

Tabiki bu sizin görünüşünüz olabilir ben sadece "dogru duzgun" lafini fal bakmakla iliskilendirdiginiz icin sordum alinmayin lütfen

Tabiki bu sizin görünüşünüz olabilir ben sadece "dogru duzgun" lafini fal bakmakla iliskilendirdiginiz icin sordum alinmayin lütfen
Aşkolsun alınmadım sizin yorumlarınızı hep okurum takip ederim severim ben sizi , siz yanlış anlayınca üzüldüm ondan çok açıklama yaptım :) doğru düzgün den kastım okumuş düzgün tam zamanlı işi olan vs vs vs ..

Tesekkur ederim ozaman tamam, ben de okumus birini isterdim dogru diyosunuz, anlastik öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…