inşalllahhh yaaaaaniye rezil olasanız iki güne unutur
ya ama ne bileyim yengemde çoçuk gibi davrandın dedi sesin çok yüksek çıktı çoçuk tuhaf oldu herkes bakınca dediTaktığın şeye bak...
Bence hosuna bile gitmistir onunla ilgilenmen ozguvenle sorman herkesin bakmasi vsgerçektenmiiiii ne bilimm yaaa herkes bakınca çoçuğu utanmışımdır nerden çıktı bu kız diye düşünmüştür diye taktım kafama kaç gündür
ayyy inşalllahh yaaa eve gelince faceden ekledim oda kabul etmiş resmimi beğenmiş filan ama bu olaydan sonra dahada beğenmediBence hosuna bile gitmistir onunla ilgilenmen ozguvenle sorman herkesin bakmasi vs
ya ama ne bileyim yengemde çoçuk gibi davrandın dedi sesin çok yüksek çıktı çoçuk tuhaf oldu herkes bakınca dedi(((
Aaaa super bak hemen faceten yaz ona YAA BEN ORDA BIRAZ SANKI YUKSEK SESLE SOYLEDIM AYIP MI OLDU KI KENDIMI KOTU HISSETTIM YENGEM AYIP ETTIN DEDI vs vs boyle muhabbet ac gerisi gelir zatenayyy inşalllahh yaaa eve gelince faceden ekledim oda kabul etmiş resmimi beğenmiş filan ama bu olaydan sonra dahada beğenmedi
ayyy inşalllahh yaaa eve gelince faceden ekledim oda kabul etmiş resmimi beğenmiş filan ama bu olaydan sonra dahada beğenmediAbartmış bence...
tühhh yaaa ama bu olay olalı bir kaç gün oldu yaaaAaaa super bak hemen faceten yaz ona YAA BEN ORDA BIRAZ SANKI YUKSEK SESLE SOYLEDIM AYIP MI OLDU KI KENDIMI KOTU HISSETTIM YENGEM AYIP ETTIN DEDI vs vs boyle muhabbet ac gerisi gelir zaten
Olsun yengen bugun soylemis gibi yaptühhh yaaa ama bu olay olalı bir kaç gün oldu yaaa(((( of offffffffffff
--Oglum baban ne iş yapiyor?
-Kahve fali bakiyor örtmenim..
--...???!!!!
He anladım şimdi..kahve falına baktı sonra fincanın resmini çekti arkadaşım iyi anlıyor ona sorım dedi bende 2. kez gidişimde sordunuzmu dedim bunu söylerken sesim çok yüksek çıkmış herkes döndü baktırezil oldumm
Kahva falı bakan çocukla ne işin var git doğru düzgün birini bul.. Biraz seçici olun yahu
Lütfen ama ya ben evladım gibi gördüm söyledim bu benim hayat görüşüm ben burdaki üyeleri kendi akrabam ailem arkadaşım gibi görüp o niyetle yorum yapıyorum .. Şahsen evladımın kardeşimin arkadasımın nasıl okumuş düzgün işi gücü olan yada okuyan birisi ile birlikte olmasını istersem aynı dilekleri bu arkadasımızada söyledim.. Ayrıca üye konuyu şlk açtığında çocuğu orda çalışan falcı gibi tasvir etti buna göre kendi yorumumu söyledimKahve fali bakan biri doğru düzgün olamiyor mu? Kahve fali bakmak midir engel düzgün olmaya
Lütfen ama ya ben evladım gibi gördüm söyledim bu benim hayat görüşüm ben burdaki üyeleri kendi akrabam ailem arkadaşım gibi görüp o niyetle yorum yapıyorum .. Şahsen evladımın kardeşimin arkadasımın nasıl okumuş düzgün işi gücü olan yada okuyan birisi ile birlikte olmasını istersem aynı dilekleri bu arkadasımızada söyledim.. Ayrıca üye konuyu şlk açtığında çocuğu orda çalışan falcı gibi tasvir etti buna göre kendi yorumumu söyledim
Aşkolsun alınmadım sizin yorumlarınızı hep okurum takip ederim severim ben sizi , siz yanlış anlayınca üzüldüm ondan çok açıklama yaptım :) doğru düzgün den kastım okumuş düzgün tam zamanlı işi olan vs vs vs ..Tabiki bu sizin görünüşünüz olabilir ben sadece "dogru duzgun" lafini fal bakmakla iliskilendirdiginiz icin sordum alinmayin lütfen
Aşkolsun alınmadım sizin yorumlarınızı hep okurum takip ederim severim ben sizi , siz yanlış anlayınca üzüldüm ondan çok açıklama yaptım :) doğru düzgün den kastım okumuş düzgün tam zamanlı işi olan vs vs vs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?