- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
yaaa normalde işi değil cafede çalışıyor arkadaşlara bakıyormuş bizde ısrar ettık öle yaa--Oglum baban ne iş yapiyor?
-Kahve fali bakiyor örtmenim..
--...???!!!!
ayyyyyy diyosunnnn çoookkk teşekkürler yaaa :)) ama ilk resmimi filan beğenmişti o günden sonra beğenmedi bende kaç gündür onutaktımmsenin taktigin kadar erkek milleti takmiyor kafalarina... üzüldügün seye bak canim yaaa...
çok hoslandiysan çocuktan, özgüvenli bir kiz imaji ver, hatirlat kendini... eften püften seyler için ugra... yengenle git, arkadaslarinla git... bir yerden dönerken ugra; bir yere giderken ugra... bir sekilde tavlarsin çocugu.. ayrica orada müsteriler'i bir daha kimbilir ne zaman göreceksin?? yani sorun etme! her türlü yürü çocuga kasma kendini
ayyyy saolunnn yaaa gerçektennnnrezil olduğumu bida konusmaucanı düşünmüştümmm üzülüyorummmEminim hiç kimse aa ne rezil kız dememiştir :)hoşlandığın arkadaş da öyle düşünmemiştir.erkekler böyle şeylere takılmaz pek kızlar gibi.ilerde gülerek hatırlayacaksın bunları.sıkıntı yapacak bir durum olduğunu sanmıyorum.
ya yengem geldikten sonra sesin çok yüksek çıktı herkes döndü baktı çoçuk tuhaf oldu deyinceee bende kendimi kötü hissettim çoçuğu faceden ekledim kabul ettiğinde resmimi beğnmişti ama o olaydan sonrahiç beğenmediHiç böyle düşünmemiştim.Ne yani şimdi falcılar baba olmasın mı Şaka bir yana ne zaman bir erkek falcı tanısam yani biraz farklı oluyor onlar
Konu sahibi siz de rezil falan olmamışsınızz takmayın kafanızaa ne var bunda:))
Yaw n'olcak, en fazla kızda ki özgüvene bak der iki gün sonra olayı unutur da, falla kahveyle uğraşan bir erkek? Albenisi var yani hakkaten?
kadın aile üyeleri bayılır böyle şeyleri abartmaya amcan olsa demezdi.takmaya yengem geldikten sonra sesin çok yüksek çıktı herkes döndü baktı çoçuk tuhaf oldu deyinceee bende kendimi kötü hissettim çoçuğu faceden ekledim kabul ettiğinde resmimi beğnmişti ama o olaydan sonrahiç beğenmedi((
şimdi bizim orda bi cafe var yengemlerin sürekli gittiğiKonuyu okudum..
Yorumları okudum..
Ama hala hiçbişe anlamadım..
yaaaaaaaaHe anladım şimdi..
İyiki sesin yüksek çıkmış ozaman..
Ben falcı koca istemem:)
ya çoçuk falcı değil sadece öylesine baktı bunun içinde ayriyetten para almadı yanııı oranın sahibi gibi birşey biz ısrar ettikNe yani kahveden medet uman bi erkek normalmidir?
aslinda bu medet ummak degil agzini iyi laf yapan birisi bildigin kadinlari kandirarak fala bagliyor.
Hem gunaha giriyor, hem gunaha sokuyor ,hem bos islerle ugrasyor hemde kazikliyor.
Normal degildir bunlar.
diyosunuzzzz ayyyy inşallllahhhh yaaaaRezillik yok ki bunda unutulur gider zaten ha aranız olursa tatlı bir anı olur
Ama bak falcı bu bizim sonumuz yok görüyorum diyebilir
yaaa normalde işi değil cafede çalışıyor arkadaşlara bakıyormuş bizde ısrar ettık öle yaa
ayyy teşekkrülerr :))))kadın aile üyeleri bayılır böyle şeyleri abartmaya amcan olsa demezdi.takma
ayyy inşallah kaç gündür aklıma takıldıı çok taktım kafaya bide faceden ekledim kabul etti ilk bi kaç resmimi beğenmişti o olaydan sonra bida birşey yapmadıyok kııız sevimli bile gelmiş olabilir :) heycanlı kızlar hoşuna gider bazı erkeklerin
peki teşekkürlerrKahve falı bakan erkekten sonrasını okumadım.
gerçektenmni inşallah öledirr :)yok kııız sevimli bile gelmiş olabilir :) heycanlı kızlar hoşuna gider bazı erkeklerin
pekii ona nasıl belli edebilirim yaa facede ekledim kabul etti 1 . 2 . resmimi beğenmiş ama o olaydan sonra hiç bişi olmadısenin taktigin kadar erkek milleti takmiyor kafalarina... üzüldügün seye bak canim yaaa...
çok hoslandiysan çocuktan, özgüvenli bir kiz imaji ver, hatirlat kendini... eften püften seyler için ugra... yengenle git, arkadaslarinla git... bir yerden dönerken ugra; bir yere giderken ugra... bir sekilde tavlarsin çocugu.. ayrica orada müsteriler'i bir daha kimbilir ne zaman göreceksin?? yani sorun etme! her türlü yürü çocuga kasma kendini
pekii ona nasıl belli edebilirim yaa facede ekledim kabul etti 1 . 2 . resmimi beğenmiş ama o olaydan sonra hiç bişi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?