ayy beğenmezmiyim beğendimm bi kaçtane :)) ama hiç onlınee olmuyorsen onunkilerini begeniyor musun? bir kaç fotografina yorum at, online gördügünde selam ver...
aradaki yorumlari okumadim ben, o falini çektigi foto'dan yeni bir haber var mi? yoksa tekrar sor...
hatta sakayla karisik, basicam o cafe'yi ne zaman ordan geçsem aklima falan geliyor de...
bir sekilde laf lafi açar zaten... aktif ol, erkekler cesur kizlari severler... bazen öyle bir pasif kalirlar ki karsinda sen bile hayret edersin... peehh ne varmis bunu tavlamakta dersin kendi kendine...
konusmaktan korkma.. :) tatli, eglenceli, çok yönlü oldugunu görsün pesine düser zaten..
bu arada gelismelerdende haberdar et bizi ::))
Yok bacim yok, o senin gozunde canlandirdigin, esmer tenli, kara kasli, kirli sakalli, surmeli gozlu olan Johnyy Depp. Bu baskaGözümde canlandırdım da...felaket albenili geldi bana
ya yok buda öle erkek nonoş değilkii yaaa sizin bahsettiğinizi biliyorum bennn ayaaa normal erkek işteYok bacim yok, o senin gozunde canlandirdigin, esmer tenli, kara kasli, kirli sakalli, surmeli gozlu olan Johnyy Depp. Bu baska
doğru aslında kader kısmette işte insan birazda olsun istiyor anlasın istiyor yoksa ALLAH tan başka kımse bilemez kim olduğunu kaderimmizi değiştiremeyiz :)Nasip kismet canim böyle durumlar olabilir hepimiz insaniz sen icini ferah tut
doğru haklısınız aslında ama ne bilim önceden resimlerimi beğendi bu olaydan sonra birşey olmadı bnde kafama taktımmKeşke rezillik bu kadar basit birşey olsa!... Rezillik bir durum yok, özgüven patlaması sadece, kafana takma, takıpta zorla kendini rezil! ettirme..
Yok kiz, seni bu kadar etkiledigine mutlaka vardir bir hoslugu. Ben iste sadece bir erkegin fincana bakip, uc vakte sana bir kismet gorunuyor demesini dusunemiyorum. Fincan degilde kristal kure olaydi bariya yok buda öle erkek nonoş değilkii yaaa sizin bahsettiğinizi biliyorum bennn ayaaa normal erkek işte
yok yok canım darılmadım ben sadece öle düşünmeyin diye baktı derken zaten öle şeyler söylemedi sanırım tamda anlamıyor nette birşey dmedi zatenYok kiz, seni bu kadar etkiledigine mutlaka vardir bir hoslugu. Ben iste sadece bir erkegin fincana bakip, uc vakte sana bir kismet gorunuyor demesini dusunemiyorum. Fincan degilde kristal kure olaydi bari
Egleniyoruz burada, darilmiyon insallah, umarim hakkinda en hayirlisi olsun.
ayyyy canım yaaa haklısın aslında olacağı varsa kim dursa önünde yinede olur ama işte insan bunu bilerekte yinede bi umut bekliyor :)Kaderde varsa, olacağı varsa olurrrrrrrrrrr :) Hiç sıkma canını. Kaderde yoksa ne yapsan da olmaz zaten..
ayyyy inşalllahh canımmm hayırlısıı :)))Yok yok alakası yok onunla, bu hiç birşey takma bile.Takıyor gibide görünüp ezme kendini.Sen yine aynı özgüvende dik dur, normal ol, olacak neyse olur zaten..
yok yok canım darılmadım ben sadece öle düşünmeyin diye baktı derken zaten öle şeyler söylemedi sanırım tamda anlamıyor nette birşey dmedi zaten
ama bakmasını isteyen yengemdi yaaa arkadaşına bakıyormuş bizede bakarmısın dedi sonra işte baktı ben net birşey söylemeyi sevmiyorum çünkü insan etkilenmiyorum desede etkilenir filan genel şeylerden sordu sonra yaşın 18 galiba dedi bende hayır 22 dedim hadi yaa dedi ismin ney dedi söyledim böyle filan yanii bilmiyorumm yaaa :Sbelkide anladigindan degil dikkatini çekmek için yapti, o da sana kendini farkettirmeye çalisiyordu belki kimbilir??
simdi de face'lere ekleyince geri adim atmistir.. çekingenlik varsa ucunda... belki de senden adim bekliyordur simdide... ama neden çevrimdisi takiliyor onu anlayamadim bak ben simdi....
arkadaşlar merhaba biraz uzun olacak ama direk konuya dalıyorum bizim orada bi kafe var ben hiç gitmiyordum ama yengemler sürekli gidip gelirler birgün benide çağırdılar bende gittim orda bi çoçuk kahve falı bakıyormus yengem banada bakmasını istedi çoçuk hoşuma gitti neyse falıma baktı ben çoçuktan hoşlandım çoçuk resmini çekti arkadaşıma sorim dedi bende fırsat bu fırsat tekrar gittiğimde arkadaşınıza sordunmu dedim ama sesim çook yüksek çıkmış herkes bian bize baktıı rezil oldum çoçukta gülümsedi yok ama resimler duruyor dedi olacağı varsa bile bu saatten sonra olmaz demi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?