rezil ettim kendimi :(

ayy beğenmezmiyim beğendimm bi kaçtane :)) ama hiç onlınee olmuyor ( ayyy inşallah baklkkaılımmm güzel birşey olursa yazarımm valla çoçuk kaçmasında benden ondan sonra resimlerimi beğenmeyince üzülmüştüm

Yok bacim yok, o senin gozunde canlandirdigin, esmer tenli, kara kasli, kirli sakalli, surmeli gozlu olan Johnyy Depp. Bu baska
ya yok buda öle erkek nonoş değilkii yaaa sizin bahsettiğinizi biliyorum bennn ayaaa normal erkek işte

Nasip kismet canim böyle durumlar olabilir hepimiz insaniz sen icini ferah tut
doğru aslında kader kısmette işte insan birazda olsun istiyor anlasın istiyor yoksa ALLAH tan başka kımse bilemez kim olduğunu kaderimmizi değiştiremeyiz :)

Keşke rezillik bu kadar basit birşey olsa!... Rezillik bir durum yok, özgüven patlaması sadece, kafana takma, takıpta zorla kendini rezil! ettirme..

Keşke rezillik bu kadar basit birşey olsa!... Rezillik bir durum yok, özgüven patlaması sadece, kafana takma, takıpta zorla kendini rezil! ettirme..
doğru haklısınız aslında ama ne bilim önceden resimlerimi beğendi bu olaydan sonra birşey olmadı bnde kafama taktımm

Kaderde varsa, olacağı varsa olurrrrrrrrrrr :) Hiç sıkma canını. Kaderde yoksa ne yapsan da olmaz zaten..

ya yok buda öle erkek nonoş değilkii yaaa sizin bahsettiğinizi biliyorum bennn ayaaa normal erkek işte
Yok kiz, seni bu kadar etkiledigine mutlaka vardir bir hoslugu. Ben iste sadece bir erkegin fincana bakip, uc vakte sana bir kismet gorunuyor demesini dusunemiyorum. Fincan degilde kristal kure olaydi bari

Egleniyoruz burada, darilmiyon insallah, umarim hakkinda en hayirlisi olsun.

yok yok canım darılmadım ben sadece öle düşünmeyin diye baktı derken zaten öle şeyler söylemedi sanırım tamda anlamıyor nette birşey dmedi zaten

Kaderde varsa, olacağı varsa olurrrrrrrrrrr :) Hiç sıkma canını. Kaderde yoksa ne yapsan da olmaz zaten..
ayyyy canım yaaa haklısın aslında olacağı varsa kim dursa önünde yinede olur ama işte insan bunu bilerekte yinede bi umut bekliyor :)

Yok yok alakası yok onunla, bu hiç birşey takma bile.Takıyor gibide görünüp ezme kendini.Sen yine aynı özgüvende dik dur, normal ol, olacak neyse olur zaten..

yok yok canım darılmadım ben sadece öle düşünmeyin diye baktı derken zaten öle şeyler söylemedi sanırım tamda anlamıyor nette birşey dmedi zaten

belkide anladigindan degil dikkatini çekmek için yapti, o da sana kendini farkettirmeye çalisiyordu belki kimbilir??
simdi de face'lere ekleyince geri adim atmistir.. çekingenlik varsa ucunda... belki de senden adim bekliyordur simdide...
ama neden çevrimdisi takiliyor onu anlayamadim bak ben simdi....

ama bakmasını isteyen yengemdi yaaa arkadaşına bakıyormuş bizede bakarmısın dedi sonra işte baktı ben net birşey söylemeyi sevmiyorum çünkü insan etkilenmiyorum desede etkilenir filan genel şeylerden sordu sonra yaşın 18 galiba dedi bende hayır 22 dedim hadi yaa dedi ismin ney dedi söyledim böyle filan yanii bilmiyorumm yaaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…