inşalllah canmm yaaa berbat edtttim herşeyi amahayırlısı
ya kızarakta söylemedim halbukısı normal brşey sordum ama heycandan seism yüksek çıktı herkes döndü baktı yengemde gelince çoçukca oldu çoçuk tuhaf oldu herkes bakınca dedi ama çoçuk bana gülümsedi yok ama resimler duruyor dedi gittienem bunda rezil olacak ne var bre
sanırım yok olsa facebookta var yapardı herhalde ama herhangi ilişki gözükmüyorİyi de ilişkisi falan var mı yok mu biliyor musunuz.
anlamadımmmmm :)))
arkadaşı daha iyi anlıyorsa falcı ayağına yatıp milletin fincanına sallamasyon yapıp bir de üstüne para almasın.kahve falına baktı sonra fincanın resmini çekti arkadaşım iyi anlıyor ona sorım dedi bende 2. kez gidişimde sordunuzmu dedim bunu söylerken sesim çok yüksek çıkmış herkes döndü baktırezil oldumm
hayır yaaa ne parası para almadı biz istedik oda baktı para filan yok arkadaş ortmanında insan nasıl bakar öyle iştearkadaşı daha iyi anlıyorsa falcı ayağına yatıp milletin fincanına sallamasyon yapıp bir de üstüne para almasın.
şaka gibi.
yani instagram gaceden ekledim kabul ettii karşılıklı beğeni yapıyoruz o kadar onun dışında konusmadık tekrar cafeye gitmeyi düşünüyorum ama kuzenlerime gösterdiğimde benden olgun durdugunu söyledilerSon durum nedir. Merak ettim.
sizce herhangi bi umut varmı yada ne yapabilirim ??İyi de ilişkisi falan var mı yok mu biliyor musunuz.
Rezil olacak bir durum yok.Benim rezil olduğum anları sen yaşasan kendini köprüden aşağı atarsın herhalde :)) Velhasıl fal bakan erkek de hiç cazip değil ayol o ne öyle bayanlarına sinir olurken birde erkek :))) Neyse hayırlısı.kahve falına baktı sonra fincanın resmini çekti arkadaşım iyi anlıyor ona sorım dedi bende 2. kez gidişimde sordunuzmu dedim bunu söylerken sesim çok yüksek çıkmış herkes döndü baktırezil oldumm
haklısın aslında ilk söylediğimde herkes senin gibi düşünüyor ama çoçuk öle şey değil hani ne derler onaRezil olacak bir durum yok.Benim rezil olduğum anları sen yaşasan kendini köprüden aşağı atarsın herhalde :)) Velhasıl fal bakan erkek de hiç cazip değil ayol o ne öyle bayanlarına sinir olurken birde erkek :))) Neyse hayırlısı.
Hadi bakalım hayırlısı canım :)haklısın aslında ilk söylediğimde herkes senin gibi düşünüyor ama çoçuk öle şey değil hani ne derler onanormal düz erkek hatta görsen hiç fal bakan tip yok arkadaşlara öyle bakarken yengem görmüşte öyle benim için ısrar edince baktı yani ama ne bilim konusması davranışı etkilendim yanii :)
Ay var ya gece gece yarıldım gülmektenFalci Sevgilimi olur yaa. Nefes alsın yeter gibi. Biraz vizyon. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?