rezil ettim kendimi :(

enem bunda rezil olacak ne var bre
ya kızarakta söylemedim halbukısı normal brşey sordum ama heycandan seism yüksek çıktı herkes döndü baktı yengemde gelince çoçukca oldu çoçuk tuhaf oldu herkes bakınca dedi ama çoçuk bana gülümsedi yok ama resimler duruyor dedi gitti

günaydın demiş yeni resim paylaşmış :)

arkadaşı daha iyi anlıyorsa falcı ayağına yatıp milletin fincanına sallamasyon yapıp bir de üstüne para almasın.
şaka gibi.

arkadaşı daha iyi anlıyorsa falcı ayağına yatıp milletin fincanına sallamasyon yapıp bir de üstüne para almasın.
şaka gibi.
hayır yaaa ne parası para almadı biz istedik oda baktı para filan yok arkadaş ortmanında insan nasıl bakar öyle işte

Son durum nedir. Merak ettim.
yani instagram gaceden ekledim kabul ettii karşılıklı beğeni yapıyoruz o kadar onun dışında konusmadık tekrar cafeye gitmeyi düşünüyorum ama kuzenlerime gösterdiğimde benden olgun durdugunu söylediler

Rezil olacak bir durum yok.Benim rezil olduğum anları sen yaşasan kendini köprüden aşağı atarsın herhalde :)) Velhasıl fal bakan erkek de hiç cazip değil ayol o ne öyle bayanlarına sinir olurken birde erkek :))) Neyse hayırlısı.

haklısın aslında ilk söylediğimde herkes senin gibi düşünüyor ama çoçuk öle şey değil hani ne derler ona normal düz erkek hatta görsen hiç fal bakan tip yok arkadaşlara öyle bakarken yengem görmüşte öyle benim için ısrar edince baktı yani ama ne bilim konusması davranışı etkilendim yanii :)

Hadi bakalım hayırlısı canım :)

Ya resmimi filan begeniyoda gecen rsmine yorum yapmistim cvb vermemis

Falci Sevgilimi olur yaa. Nefes alsın yeter gibi. Biraz vizyon. Teşekkürler.

Rezil olmak kelimesi çok saçma gelmiştir bana rezil olduğunu düşündüğünüz insanlar sizden daha değerli dahamı önemli insanın başına herşey gelir rezil olmak nedir ya

Dogru ya haklisiniz bu baslligi o anki uzuntuyle yaazmistim ya yanliz diger arkadaslar cocuk falci degil yengemin zoruyla bakti cocuk orda bi calisan ya zaten nasip kismet bugun biraz netten sohbet ettik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…