Gitsem döverim sanırım. Fiziksel temasa karşıyım ama o kadar sinirliyim ki gerçekten elimde kalır. O kadar ağladım ki. Okula başlayacak bu yıl. Derli toplu olsun diye uzattık. Güzelce bağlayıp gönderecektik. Rezil etmiş çocuğun saçını. Rezil.Sinirlenmekte haklısınız. Böyle bir şey iyi niyetle yapılamaz. Ben olsam ben de çıldırırım. Gaz vermek gibi olmasın ama gider hesabını sorardım bu meselenin.
Çocuğun saçlarını olabilecek en çok uzunlukta düzelttirmekten başka çare yok. Saçların kenarına takılan klipsli, çıtçıtlı çok güzel çocuk tokaları oluyor. Onları kullanır bir süre.
Şu an şiddetle vurmak istiyorum. Suratı olur, kolu olur, bacağı olur. Ancak öyle diner sanırım öfkem.Kendi kafasına göre niye kesmek istemiş kızcağızın saçını anlamadım, kendince iyilik yapmak istemiş sanırım ama kuaför değilse buna kalkışması saçma olmuş.
İşi bilen bir kuaföre götürebilirsiniz, düzelttirin dışarıya o halde çıkınca bazılarının nahoş söylemlerini duyabilir, hoş olmayan bakışlarla karşılaşabilirsiniz.
Ayrıca halanızdan nasıl intikam alırsınız bilemedim. Belki o uyurken saçını kazıyabilirsiniz ona iyi ders olur
Üzüldü tabii. Ben ağlayınca -tutamadım kendimi- daha çok üzüldü.Batmış mı küçücük çocuğun saçı ona? Başka işi mi kalmamış dengesizin? Her şeye burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum. Sanane, sana mi düşer anası babası varken? Halası olman sana bu hakkı veriyor mu? Sinir oldum ben de ya. Benim de bir oğlum var. Biri ona da yapsa bunu kavga ederim. Kardeşin ağladı mı peki? Üzüldu mu çocukcagiz?
Bu gereksiz bilgi için teşekkürler5 yaş ve belde saçlar bana hoş gelmiyor pek.
Yavrum kıyamam ya. Sen de güzel kısa saç modelleri yap en azından uzayana kadar idare eder. Söyle önlerden yarım balık sırtı falan ör. Çok yakışmış falan de. Üzülmesin en azından.Üzüldü tabii. Ben ağlayınca -tutamadım kendimi- daha çok üzüldü.
Üzülme uzar diye beni teselli ediyor. Ama giden saç gelmiyor ne yazık ki. Allahından bulsun demek istemiyorum. Gidip nasıl bir insan olduğunu çarpıcam suratına.
Sen bence git halana say söv burda millete atarlanacağına.Bu gereksiz bilgi için teşekkürler
Kıskanmak değil de böyle her şeye burnunu sokmaya bayılan insanlar var ya. Aklınca güzel bir şey yaptı şimdi o. Bence öyle bir tiptir kesinTerbiyesizlikte son nokta. Kiskanc diyecem de 5 yasindaki cocugu da kiskaniyor olamaz herhalde. Anneniz neden umursamaz davraniyor ? Benim annemde umursamazdir. Yay burcu birde hic gecinemiyorum annemle. Ama baska yaylar la geciniyorum. Cocuk uzgun mu ? Kizkardesiniz bence gidin hesap sorun halanizdan. Benim saclarim 1 senedir ayni boyda acma boyamadan dipten uzuyorsa uctan gidiyor kirilip. 26 yasimn hala uzuluyorum. Yazik cocuga ya. Siz en iyisi bi kuafote gidip duzelttirin. Benim bi arkadasim bana ben cocuk dogurdum yine de kestirmedim sacimi demisti. O ne demekse ? Ama cocugunun sacini erkek trasi 3 numara kesmisti. Cocuk kiz cicugu 1 bucuk yasinda. Birde bi laf arasinda yaşını görsün demisti..o ne demekse? Cahil insana asla tahammilum.yok. sizde kontrollü olun biraz. Ama asla yanina kar birakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?