Ya nasıl üzüldüm sinir oldum 4 yaşında kızım var, saçını taratmıyor diye kestirelim dedik geçen sene, gözünün önünde devamlı saçları toka da taktırmıyor. Bu garibim durdukça hislendi. Anne diyor saçlarımı bi daha kestirme ben elsa gibi olacağım. Şimdi kızım böyle saçına düşkünken benden habersiz kim keserse kessi kavga büyük olur. Mesaj bile okuyamayan insanın saç satmak aklına gelmeyebilir. Benim aklıma daha korkunç bir ihtimal geldi. Saç ile büyü yapıldığını sanan cahiller günümüzde oldukça çok. Lütfen kendinize ailenize dikkat edin. Kardeşinizi yerime öpün koklayın onun için sakinleşin onu teselli edin size ihtiyacı var. İntikam soğuk yenen bir yemektir unutmayın:) bu hadsizlik onun yanına kalmamalı...
Bir gün ansızın yanına gidiyorsunuz halanızın. Yorgun olduğu ve gün içerisinde başının ağrıyacağı bir gün -siz de yorabilirsiniz yeğeninin canı sağ olsun- ona göre ayarlayın.
Masaj yapmak bahanesiyle yaklaşacaksınızç.
Canınız halanız için şifalı bir karışım hazırladığınızı söyleyeceksiniz -eve gidince kendinize ayırdığınızı kısmetin ona olduğunu belirterek-
Velhasılm...
Saçlarına önceden hazırladığınız kokusuz uhu glue pen yapıştırıcıyı fıççık fıççık boca ediniz. Kendinize eldiven geçirmeyi unutmayınız. Sonra bir havluya sarınız. İşkillenmesin diye içine koku verici falan katabilirsiniz.
İşlemi yaparken "ya hala aslında çok üzülmüştüm evladımın saçlarına ama iyi de olmuş çocuk rahatlamış güzel güzel oynuyor şimdi" minvali şeyler söyleyeceksiniz. Hatta saçlarını boyatan biriyse bir de pembe efendim... Renklilik güzeldir.
Azıcık bir miktar kuruduğundan emin sonra acil bir işiniz çıkacak ve tüyeceksiziniz.
Soranlara yanlışlıkla kızın oyun yapıştırıcısıyla sizin maskenin karıştığını söyleyeceksiniz.