rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

Doğal şeyler bisey olmaz. Bende ağdaya giderim ama hiç pudra dökmediler bana. Neden ki?

mesela ben çok beyaz tenliyim ve cildim hassas. daha az acıtması için döküyor pudrayı. ayrıca koltuk altı ve o bölge çok kapalı kalan yerler olduğundan ne olursa olsun ter, nem vs oluyor. bu nedenle de kullanıyorlar.

Bende cok yasiyorum ama utanilcak bisey yok bunda.Agdadan snr tepki veriyor genelde akinti olur zaten.

Ay ne güldüm. Allah da seni güldürsün. Ne kadar hadsiz biriymiş. Ben bile uyuz oldum

Ya şeyi merak ettim ben:
Böğğ iğrenç falan diyenler kendileri ağda yapabiliyor mu? Mesela ağda hiç oraya yapışıp kalmıyor mu? Ya da yanlış çekince tüyle beraber bir parça deri falan?
Ben sıklıkla yaşıyorum da, herhalde beceriksizim.

Bu bahsettigin cihazın atışı bitmiyor mu.. adi neydi değişmesi gerekiyormus atış bitince onlardan mı bu marka

zor değil, küçük yaşımdan beri kendim yapıyorum, yapışıp kalmıyor, deri falan mı!! 10 dk sürüyor.

Merhaba. Siz epidermin İstanbul'da hangi şubesine gidiyorsunuz ? Önerir misiniz ? Ben de lazer epilasyon yeri arıyorum da.

Konu sahibine gelecek olursam, düşündüğünuz kadar utanç verici değil, bir süre sonra siz de o kadar üstünde durmazsiniz. Bir dahakine kon

bunu ilk defa duyuyorum
ama bebeklere de pişik olmaması için poposuna falan pudra döküyoruz hatta elimizle her yere dağıtıyoruz
aynı şey değil mi ki
Bebeklere pudra kullanımı kesinlikle önerilmiyor, zararları kanıtlanmış bir uygulama deniyor. Ama ayda bir kere yapılacak bir işlemde kolaylık için pudra kullanımının çok önemi yoktur heralde.

Yani yapılan işleme göre çok önemli bir durum değil ama garip yine de bende bi tuhaf olurdum biraz.

Ben o bölgeyi makinayla alıyorum. Pudra sürüp yapınca çok ağrıtmıyor. Lazere gitmiştim koltuk altım ve diz altım bitti ama o bölge %30-40 civarı kaldı. kalanları o şekilde makinayla alıyorum.

Bir daha gittiğinde tampon yap girişe sadece.. birde aman dikat et yattığın yere kullanılan ağdaya spatulaya mikrop kapma

Bana da bakmışlardı ama kilodun kenarından birde örtü vardı kist için gittigimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…