Rezil mi oldummm ?

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
31
Daha once bi konu acmistim durakta beklerken önümde arabasini durduran cocuktan cok hoslandim daha sonra da evimin önünde gorunce etkilendim ve bi his dogdu icime . 1 hafta sonra fln ekledim instagramdan bi cesaret kabul etti beni takip etti .
Konusmamiz aynen söyle oldu
O yazdi niye ekledin gibisinden bende bi sebebi yok eklemek istedim rahatsiz olmus gibisin dedim oda hayir tabiki senin gibi bi bayandan rahatsiz söz konusu degil dedi bende tesekkur ederim ilk defa boyle bidurumda kaldim da o yuzden oyle hissettim demekki dedim oda olabili insanlik hali dedi
Boyle sacma bi konsma oldu bidaha da yazmadi ben onu gorup hoslanmistim o beni farketmemis belliki . Kendimi kücük duruma düsmüs gibi hissediyorum bidaha adim fln atmam ne yapmaliyim siliyim mi bekleyim mi?

Durakta gördünüz, sonra evinizin orada gördünüz, ismini nasıl öğrendiniz de eklediniz?
Küçük duruma düşmemişsiniz, hoşlandığınızı anlamış oldu sadece.

Yani evet kötü olmuş. O hoşlanmamış nezaketen sorun yok demiş bi süre sonra silersiniz

Biraz acele etmişsiniz ama olsun niyetinizi bilmiş en azından.o yazana kadar yazmayın.bi süre baktınız o da yazmıyor o zaman silin

Benim icin durmadi arabadan birini indirdi inen cocugun ismini biliyorum kücük bi ilcedeyiz onun kuzeni galiba o sayede bulmam kolay oldu .
Hoslandigimi anladimi bilmiyorum ama beni tanimadi durakta kisi oldugumu bilmiyo belkide bakistik ama dikkat etmedi demekki inanin ilk defa cekinerek yaptim cok utandim icimde kalmasin diye yaptim hic anlamam flortlesmeden
Silmen ergence olur..o yazarsa yazarsın, yazmazsa boşver..

Önünde araba duruyor çocuğa bayılıyorsun, evinin karşısında duruyor..instasını nasıl buldun merak ettim :) azme bak :)

Durakta gördünüz, sonra evinizin orada gördünüz, ismini nasıl öğrendiniz de eklediniz?
Küçük duruma düşmemişsiniz, hoşlandığınızı anlamış oldu sadece.

Bundan mı hoşlandın?
Durağın önünde neden arabasını durduruyor ki abaza gibi?
Ben rahatsız olurdum aksine.

Arabadan inen kisiyi taniyorum kucuk bi yerdeyiz tanidigm kisinin instagramina girdim ve ilk fotografta karsima cikti biraz fazla stalkciyim galiba uzun yillar bi iliskim oldu ondan sonra kimseden hoslanmadim begenmedim bile arabada gordugum insani eklemem zaten sacmalikti ama etkilendim bilmiyorum
Cidden çok merak ettim ilk defa sadece arabasıyla gördüğünüz bir adamı nasıl sosyal medyadan bulabildiniz? Cidden ayakta alkışlıyorum.

Sen kimsin demedigine gore hatirladi demek ki ama uzgunum o sizin kadar hoslanmamis.

Yani nezaket yoksunu zaten son mesajina cevap vermedim . Ama utandim acikcasi ilk defa yaptim bide hislerime guvenirim ama yanilmisim demekki
Sizin gibi bi bayan nasıl oluyormuş? Tam bi gelişememiş beyin cümlesi. Güzel mi, çekici mi, zarif mi? Belki psikopatın tekisin. Bir daha yazma, bir süre sonrada sil bence.

İnstadan takip edene de neden ekledin demek ayrı bir durum.

Durakta gördüğünü hatırlamamış olabilir..bazen karşımızdaki insanın yüzüne bakarız ama kafamız dolu olduğundan 10 dk sonra kişiyi hatırlamayız..evet içinizde kalmadı..her adımın karşılığı gelecek diye birşey yok ama cesaretinize alkış..en azından ne istediğini bilen, cesur bağyan :) profili çizdiniz

Hahaha :) sahibi oldugu dükkanı kac ortak olduklarini kardesini annesi hatta sulalesini bile stalkladim emegimin karsiligini alsaydim bari
Bu stalk konusunda nirvana olsa gerek sizdeki nasil bi gözse kimlik taraması yapıyor mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…