Rezil mi oldummm ?

Ilk deaf cesur oluyum ne olacak dedim eklemenin sebebini merak ettim diyen bi öküzle karsilastim bu son olcak büyuk ihtimal

Ilk deaf cesur oluyum ne olacak dedim eklemenin sebebini merak ettim diyen bi öküzle karsilastim bu son olcak büyuk ihtimal
Ben de birini takip ettim, geri bile dönmedi... Fark etmedi mi bilerek mi takip etmedi bilmiyorum hala, üstelik bakıştığımız bir bey kendisi. Ama yine olsa yine yaparım, kaç tane hayat yaşıyoruz ya boşver

Reactions: KV_
Moral oldu bu :) kuzenim holandigi cocugu ekleyip sonrada kardesin ne kadar tatliymis yazmisti suan evliler cocuklari bile oldu onu ornek aldim bende dedim ne olacak icimde kalmadi en azindan demi

Isteyince bulunuyo ya arkadaslarimin hoslandigi insanlari hep bulurum Allahim neyle övünuyorum ne bu halimmm
Ben de birini takip ettim, geri bile dönmedi... Fark etmedi mi bilerek mi takip etmedi bilmiyorum hala, üstelik bakıştığımız bir bey kendisi. Ama yine olsa yine yaparım, kaç tane hayat yaşıyoruz ya boşver

Kesinlikle :)) Ben şu anda elimdeki bi kupa nescafeye şeker atmayı unutmuşum, mutfağa gitmeye üşeniyorum

Kesinlikle :)) Ben şu anda elimdeki bi kupa nescafeye şeker atmayı unutmuşum, mutfağa gitmeye üşeniyorum
Bende yüzüme bolca serum sürdüm kıpırdamadan yazıyorum gülmemeye çalışıyorumbeyaz beyaz ruh gibi sabahlık üstümde yan gelip yatıyorum
Mutfakta sigara var üşeniyorum alıp gelmeye

Merak ettim instadan nasıl buldunuz 2 defa gördüğünüz birini ortak arkadaş mı vardı .
Silerseniz küçük düşürürsünüz kendinizi eklemişsiniz madem dursun ne olacak.

Arabadan inen kisi tanidigim bi insandi onun profilinde buldum kuzenler galiba
Durakta gördükten sonra evimin önunde de görunce bunun bana ilahi bi isaret oldugunu degerlendirmem gereken bir hediye oldugunu düşündüm yanılmışım
Merak ettim instadan nasıl buldunuz 2 defa gördüğünüz birini ortak arkadaş mı vardı .
Silerseniz küçük düşürürsünüz kendinizi eklemişsiniz madem dursun ne olacak.

İlk defa böyle bir şey yapıyorum cumlenizi duyunca koşarak uzaklaşmış bence. Çok klişe değil mi

Olabilir en son attigi o mesaja ben cevap vermedim konusma sekli hosuma gitmedi cunku
İlk defa böyle bir şey yapıyorum cumlenizi duyunca koşarak uzaklaşmış bence. Çok klişe değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…