Azmi takdire şayanBu stalk konusunda nirvana olsa gereksizdeki nasil bi gözse kimlik taraması yapıyor mübarek
Durakta gördüğünü hatırlamamış olabilir..bazen karşımızdaki insanın yüzüne bakarız ama kafamız dolu olduğundan 10 dk sonra kişiyi hatırlamayız..evet içinizde kalmadı..her adımın karşılığı gelecek diye birşey yok ama cesaretinize alkış..en azından ne istediğini bilen, cesur bağyan :) profili çizdiniz
Vay be, ben daha sınıfımdaki çocuğu bulmakta zorlanıyorum...
Azmi takdire şayan
Ben de birini takip ettim, geri bile dönmedi... Fark etmedi mi bilerek mi takip etmedi bilmiyorum hala, üstelik bakıştığımız bir bey kendisi. Ama yine olsa yine yaparım, kaç tane hayat yaşıyoruz ya boşverIlk deaf cesur oluyum ne olacak dedim eklemenin sebebini merak ettim diyen bi öküzle karsilastim bu son olcak büyuk ihtimal
Kesinlikle :)) Ben şu anda elimdeki bi kupa nescafeye şeker atmayı unutmuşum, mutfağa gitmeye üşeniyorumAzmi takdire şayan
Ruh ikizimi buldumKesinlikle :)) Ben şu anda elimdeki bi kupa nescafeye şeker atmayı unutmuşum, mutfağa gitmeye üşeniyorum
Ben sana kahve yapayım sen şekerleri kap gelRuh ikizimi buldum
Ben de birini takip ettim, geri bile dönmedi... Fark etmedi mi bilerek mi takip etmedi bilmiyorum hala, üstelik bakıştığımız bir bey kendisi. Ama yine olsa yine yaparım, kaç tane hayat yaşıyoruz ya boşver
Kesinlikle :)) Ben şu anda elimdeki bi kupa nescafeye şeker atmayı unutmuşum, mutfağa gitmeye üşeniyorum
Bende yüzüme bolca serum sürdüm kıpırdamadan yazıyorum gülmemeye çalışıyorumKesinlikle :)) Ben şu anda elimdeki bi kupa nescafeye şeker atmayı unutmuşum, mutfağa gitmeye üşeniyorum
Bu yönünü iyi değerlendir bak kk'dan para bile kazanırsın. KK özel dedektifi olarak :))Isteyince bulunuyo ya arkadaslarimin hoslandigi insanlari hep bulurumAllahim neyle övünuyorum ne bu halimmm
Bende yüzüme bolca serum sürdüm kıpırdamadan yazıyorum gülmemeye çalışıyorumbeyaz beyaz ruh gibi sabahlık üstümde yan gelip yatıyorum
Mutfakta sigara var üşeniyorum alıp gelmeye
Yerimden kalkabilirsem karşılıklı içeriz vallaBen sana kahve yapayım sen şekerleri kap gel
Bu yönünü iyi değerlendir bak kk'dan para bile kazanırsın. KK özel dedektifi olarak :))
Ahahaha
Merak ettim instadan nasıl buldunuz 2 defa gördüğünüz birini ortak arkadaş mı vardı .
Silerseniz küçük düşürürsünüz kendinizi eklemişsiniz madem dursun ne olacak.
İlk defa böyle bir şey yapıyorum cumlenizi duyunca koşarak uzaklaşmış bence. Çok klişe değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?