Rezil mi oldummm ?

O çocuk da mı sizin ınstagramda vardı. Tüm mahalle ekli o zaman sizde. Valla nasıl bir araştırma iki kere gördüğünüz insanı oradan tek tek bakıp bulup eklemek yanii hani bir konuşma olsa anlayacağım ne kadar gereksiz sizinle hiç alakası olmayan şeyler zaten kuzeni o mahalledeyse evinizin orada görmeniz de normal değil mi.

Niye bu kadar yargilayici bi sekilde yazdiniz anlamadım . Ben kendi üstüme alinmadim zaten bi isletmeleri var ve mahalleme de iş icin bi dükkana geldiler büyük ihtimal . Ben daha onceki mesajlarimda evin orda görünce benim icin de geldi demedim .Dikkatimi cekti ve gercekten hoslandim ben ondan bi beklentim var da demedim burda da daha önce bi konu actim cok cekiniyorum ne yapmam lazim diye herkes ekle bi madem öyle dedi .
Bu devirde insanlar hele ki kadinlar neler yapiyo hic tanimadan sosyal medya uzerinden konusup evlenenler var .Suan çogu insan bu sekilde tanisiyo ki gercekten hayatimda ilk defa bi erkeği ekledim oda cok cekinerek bu durumdan rahatsiz olan da benim bu sekilde yazmaniz cok kirici gercekten.
Kuzeniyle de ayni okulda okudum ismini biliyorum cok mu anormal????profil resmi ikisinin resmiydi direk cikti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…