Rezil olan gece.

Yaşlarınız da pek ufak değilmiş bnde 17 18 falan bekliyordum.Çünki erkek arkadaşının korkaklığını anca 17 18 yaşındaki bir ergen yapar k.bakma cnm.

Madem yürek yedin kız arkadaşını evine aldın da nie korkuyosun bu 1
2.si kızkardeşininde arkadaşlarıyla gecelemesine ses etmeyen bir abi de ilk defa görüyorum o nasıl bir genişliktir.

Benimde başıma geldi ama biz bizim evdeydik,karşı komşu ortalığı ayağa kaldırdı verdim ağzının payını kapıyı suratına kapadım. 20 senelik komsumuzdu evladı yoktu beni evladı gibi severdi. Şimdi ki esim o zaman ki sevgilimdi. Erkek arkadaşınız fena ödlek haberiniz olsun.

Evlen o zaman kızım ev i de öyle tut ne ev delisi olmuşsun evde kalicak mis da bikbikbik

Sanırım ilişkiniz ciddi değil ve ailesi sizi bilmiyor yoksa evde yemek yiyoruz deyip konuyu kapatabilirdi apar topar dışarı çıkarmak yerine

Korkmaktan ziyade garip davranmış.. yani ailesi çok yakında biyerde mi ki gelmelerinden korktu yada komşu kadın girip evi mi arayacak? Mantıklı açıklaması yok

Erkek arkadaşın seninle birlikte olmak istememiş sonradan sorun yaşamamak için belki de. Belli ki içine sinmeyen birşeyler var sevgilinin. Komşu da bahanesi olmuş birkaç güne ayrılık haberi gelirse şaşırmayın.

Acaba şey olabilir mi?
Bir kız arkadaşımın da eski sevgilisi yapmıştı
Bunun başka takıldığı kız falan olmasın o gelir diye kaçırmıştır bugünde o geldi belki uyudum numarası çekti
Burnuma hiç iyi koku gelmedi
Erkek adam aileden korkacak olsa sana gel demez
Komşunun aileye dediğini sen de duyardın duymamışsın ki

Elalemin evinde gizli gizli buluşup fantazili geceler geçirmeye calismissiniz ve ayağınıza dolanmis bu kadar basit. Sevgilin ne vasifla ev tutacak? Birbirinizin aileleriyle tanissaniz, belki ileriye dönük bir adim atsaniz, sonra sevgilimin evi benim de evim diyebilirsiniz. Sevgilinizin ailesi de yadirgamaz, komşunun da dil uzatmaya hakkı olmaz. Bakın burda onlarca konu gördük, çok sevdim, bana ev tuttu, evli gibi yaşadık, bilmem kac sene oyaladi beni hala ailemden istemeye gelmedi vs vs diye.. Kendi degerinizi önce kendiniz bilin ki, kimse sizi kötü kadın gibi apar topar evden atamasın

Size ne? Milletin özel hayatından size ne? Size sorulan kısım işin ahlaki boyutu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…