Sonunu batırmasaymışsın iyiymiş be güzelim
Çocuk ağırdan ağırdan adımlar atıyormuş azıcık daha tutsaydın kendini keşke
Sana bir çok adım atmış, sen de ona adım atarsın diye düşünmüş
Sen ona adım atmayınca da peşinden koşmak istemeyip kendini geri çekmiş diye düşünüyorum
Şimdi ortada yanlış bi anlaşılma olduğu için ilk önce onu düzeltmek gerekiyoo sanırım :18:Tutamadım işteYani gördü de görmezlikten geliyor diye düşündüm, gerçekten çok sinir oldum. Yani sen konuş konuş, üstelik hiç görmeye bile çalışmadı biliyorum görmek isteyen görür. Peki şimdi ne olacak Yani ne yapmam lazım, hiçbir şey söylemeyeyim mi? Vazgeçmiş midir?
çokda rezil olunmuş bi durum göremedim ben...
sadece "kendime yeni arkadaşlar buldum"
"artık ister gör ister görme"
gibi şeyler yazman biraz samimi olmuş, yani hanım bi kız olarak uslubunu bozma sen canım, espiri yapıcak kadar arkadaş olmamışsınız henüz ki zaten özel niyetle bakmışsınız birbirinize....
duygulara gelince belki o senden çok hoşlandı ama sendende bi adım bekledi, göremeyince emin olamadı....bazı insanlar duygularından emin oluyor ama kendilerinden emin olamıyor reddedilme korkusu duygularını bastırabiliyor malesef...
senin onu reddedeceğinden korkmuş olabilir sende o ışığı yakalayamayınca geri adım atmıştır..
yani sen rezil olmamışsın bence o kendisini sana rezil etmekten korkmuş:)
Şimdi ortada yanlış bi anlaşılma olduğu için ilk önce onu düzeltmek gerekiyoo sanırım :18:
Hmm ben de adım attım aslında konuşmalarımızla, yani gece geç saatlere kadar konuştuk buluştum numaramı verdim mesajlaştık falan :S
Canım ne rezil olması ya kur yapmışsınız birbirinize ahh yerim ben sizi
Sen biraz geride dur ve seyret onun sana gelmesini bekle.
Bakalım neler olacak ayy içim garip oldu mutlu oldum birden sizin durumunuzu okuyunca.
Hım anladım çocuk bi şekilde ileri gittiğini düşündü o zaman, sen de başka arkadaş buldum tarzı bir şeyler söyleyerek üstüne tuz biber ektin gibi görünüyor
Çocuktan hoşlandıysan msj atıver, bu konuyu onla konuş, iletişim önemlidir :)
Yalnız sen de istemem yan cebime koy demişsin sanki
Canım yaa inşallah dediğin gibi olur:) Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz:) Peki madem hoşlanıyordu neden konuşmayı devam ettirmedi ben de vazgeçti sandım doğal olarak ki içimden bir ses geri falan gelmeyecek diyor
Aslında düzeltildi gibi bilmiyorum :/ sen de bir değişiklik var ergence cevap veriyorsun :) dedikten sonra ben de ciddi değildim gülüyodum farkındaysan dedim, sen hep gülüyosun anlaşılmıyor ciddi olup olmadığın :) demiş. Ben de o cümleleri ciddi şekilde kurmak bi kere mantık dışı, bana düşmez kidedim. O da tabi sen de haklısın:) demiş. Ben de anlaştık o zaman dedim, evet:) demiş. Başka da bir şey demedim. Öff sizce ne oldu şimdi vaz mı geçti, ne yaptım ben
Evet yaa ne bileyim ben o konuşmayı devam ettirmeyince vazgeçti sandım. Üstüne bi de görmeyince. Paranoya mı yaptım ne yaptım anlamadım. Konuşma iki önceki mesajımda belirttiğim gibi bitti, sizce hala bir şey demeli miyim? Lütfen okuyup cevap verin çok ihtiyacım var :)
Amann canım gelmesin o kaybeder öyle bak olaya, belki de hayırlı olmayacaktı.
Ayrıca hoşlanmışsa er ya da geç gelir daha çok erken yorum yapmak. Belki seni sıkmak istememiştir. Kız peşinde koşan erkek profili vermek istememiştir.
Zamana yay akışına bırak.
Bence oda olayı anlayamamış seni çözmeye çalışıyo
Sadce biraz kafası karışık sana dönecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?