Rezil oldum . Çok kotu hissediyorum.

Kız kardeşiniz kendi evi kirlenmesin diye niye sizin evde tuvalete alıştırıyor çocuğu. Eve dönünce alıştırsın.

Bence aşırı utanırdim ,çok dikkat ederim öyle şeylere, 2 tane küçük cocugum olmasina rağmen akşam yatmadan muhakkak hasta değilsem çamaşır suyuyla yıkarım ortada kirli kıyafet kalmaz , kimse gelmeyecek ama ben rahat etmiyorum, çocukların arkasını bile kontrol ederim sürekli. Hata kardeşinizin. Siz akşam kardesinizden sonra lavaboyu kullanmadıniz mi?

eşinizin nerden haberi oluyor size kızıyor
ev sahibi mi söylemiş siz mi söylediniz

Evet rezillik bı durum iki dakika.tuvaleti yikayamamismi kardeşiniz. O kadar mı ölmüş yorgunluktan. Adam sizi çıkardığı için seviniyordur eminim.

Banyo yaptırırken yorgun değil.Tuvalet temizlemeye yorgun.Baskasinin evinde o kadar rahat olamaz.

Tabi ki iğrenç hem de konunun kokusu olacak kadar iğrenç.

Ama sen de - ev sahibi - milletin evine gidip sabahın köründe tuvaletlerine girersen kendini olacaklara hazırla yani. Bu işin hastalığı var şuyu var buyu var. Kesinlikle kontrol etmek istedi.

Sifona falan da mı basmamış o kadar mı kötüydü durum, ben hala oradayım.

Bence de kardeşime bir güzel fırçayı çekerdim bir de tuvalet eğitimine de yani ablasına gelmiş başlamış evde başla yani ablanda keyif çıkar bir de tuvalet öyle bırakılmaz

Kız kardeşiniz çok pismiş. Çocuklu ev diye b.kuyla oynamasına gerek yok bence. Hele başkasının evinde yarın temizlerim amann rahatlığı nedir ya nasıl insanlar var

Yani ben annesi olarak tolere edebilirim çişini ,kakasını da kardeşim,annem ,arkadaşım çekmek zorunda değil. 3 gün 1 hafta ne kadar sürecekse oturursun evinde çocuk öğrenince gidersin nereye gideceksen. Başkasında kalmak, orada tuvalet eğitimi vermek bu kardeş evi bile olsa kabul edilemez, birde kirli halde bırakılması korkunç yani asla kabul edilemez.
Kendi evinde ne yapıyorsa yapsın, istiyorsa 3 gün ortalığı b.k götürsün(amiyane oldu tabir ama cuk oturdu bence)temizlemesin,toparlamasın ama şimdi konu sahibinin esi gelip şahit olsa hoş olur muydu?

35 yaşindayim ilk defa duyuyorum bir adam ev sahibinden habersiz tuvaleti kullanıyor esin sana kızmaya hakki yokki sen de haberin yokki adamin lavaboyu kullandığından

Açıklama yaparsınız konu kapanır dert etmeyin

Gerçekten bende anlam veremiyorum, insan bir kere kendisi rahat edemez ya. Çocuklar alışma döneminin başlarında nereyi bulsalar bırakıyorlar, koltukmuş, halıymış bilmiyorlar ki.
Konu sahibin kardeşi gerçekten inanılmaz, nasıl rahat etti anlamıyorum. Çocuğu banyoya sokup yıkayacak kadar battıysa her yer, banyoyu düşünemiyorum. Çocuğu yıkarken uykusu yok vakit var ama iş etrafı temizlemeye gelince çok uykum geldi sabah yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…