Rezil oldum . Çok kotu hissediyorum.

Ev sahibinin tuvalet bahanesi ile banyo lavabo ne durumda tadilat lazım mı diye bakmak istediğini düşündüm. Habersiz gelmek çok saçma. Ne olursa olsun ustalarla birlikte üç beş erkek kadınların olduğu eve geliyor. Kapıdayken dahi müsait mi diye mahçup olup sizin sağı solu kontrol etmenizi beklemeleri lazım.

Kardeşiniz de bir garip. Emin değilim ama tuvalet eğitimine hazır olan bir çocuk, eğer ishal değilse gecenin köründe kakasını yapmaz diye düşünüyorum. Belirli bir rutin oluşturur. Benim hiç başıma gelmedi. Umuyorum su geçirmez alez kullanıyorlardır. Yataktan geçmez o koku. Değil kaka idrarda da hiç olmadı insan çamaşırı temizler suya basar birşey yapar ya.

Tuvaletin oyle pis birakilmasi ayip
Gece saat kac olursa olsuj ne kadar yorgun olursan ol , bir yer battiysa o an temizlenir derdi annem ve hep boyle yapti
Ondan gelen aliskanlik hicbir zaman bulasigimi birakmam hemen yikarim misafir falan yoksa
Batik vaziyette asla birakmam
Kiz kardesiniz de olsa , pazar gunu kimss gelmeyecek de olsa tuvalet oyle birakilmaz
Belki siz erken kalkip tuvalete gireceksiniz size ayip degil mi
Herkesin cocugu var , ne oluesa olsun herkes kendi cocugunun bokunu temizlesin bir zahmet anne baba kardes farketmiyor temiz birakmak gerekir
Ev sahibiniz gicikmis , siz gicik bir adamin agzina laf vermis oldunuz rahatsiz olmustur

Bence de
Ev sahibinin agzina da laf verilmis oldu
Duzeltilebilecek bir durum da degil pislik ve koku unutulmuyor biirnin oyle birseyine denk geldiyseniz oyle hatirlarsiniz
Ama bir gun misafirlige gelirlerse adam tuvalete girecek olursa bu sefer tertemiz olur o zaman durum ayri

Bilmediğim için soruyorum ne kadar pis olabilir ki ya? Çocuk oturup fayansa kakasını mı yapıyor pis olsun? Duvara mı işiyor Klozete yapmıyor mu bu olayı? Sifona basarsın gider. Pijamada yerde kalabilir. Ama tuvalet nasıl pis olur aklım almadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…