• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum . Çok kotu hissediyorum.

Kardesin en tuhaf kisi bu konuda
Cocuga wc egitimini senin evinde veriyor kendi evi batmasin diye 🥴
Cocuk kaka yapiyor o sekilde birakiyor sabah temizlerim diyor
Sebep? Uykusu kacmasin diye mi yani? Cocuga bu zamana kadar iyi bakmis o zaman
Kendi evini dusunemiyorum yani kakayi temizlemek sabaha birakilir mi yahu sifonu cekerken bile kac milyon bakteri havaya sicriyormus vs vs
Iyk 😵‍💫

Ev sahibi ayrı kardeşin ayrı terbiyesiz.
Pazar sabahı b.k var çat kapı geliyor,sormadan giriyor tuvalete.
İç çamaşırları,kirliler açıkta olabilir orası senin kullanıma ait,ha kardeşin de ayrı bir vaka bebek bezini bıraksan kokuyor ortalık. İki dk da temizleyememiş mi ? Napmış bu çocuk WC ye ayrı duşakabine ayrı ,yerlere ayrı mı fırlatmış? Düşüncesiz olduğu kardeşi de olsa başkasının evinde eğitim vermeye çalışmasından belli zaten.

Kardeşine ne münasebet deyip,ev sahibine de o kapıyı sabahtan açmayacaktın ya da sağlam bir terslemeliydin eve almadan,hatan bunlar olmuş.

Benzer durumu bende yaşadım oğlum 5 yaşında falandı tuvaleti kullanır ben gider temizlerdim o gün kullanmış hiç bana söylemedi bende hiç farketmedim tuvalete gittiğini çat kapı arkadaşım gelmişti onunda çocuğu var tuvaleti kullanmak istedi onlarla birlikte banyoya gittiğimde gördüm ki klozet berbat halde çok utanmistim bende ama çocuk bu sonuçta açıklamasını yaptım haberim yoktu diye bosverin ya takılmayın insanlık hali can sağlığı olsun

Başkasının evinde çocuğa tuvalet eğitimi vermek de ayrı abes (kızkardeş evi bile olsa). Herkes bilir ki o süreçte çocuklar nereyi bulsa pat diye koyverebilir. Ne halı kalır ne koltuk ne de parke. Kardeşim dahi olsa ben bu risklere girmez ne yapacaksam kendi evimde yapardım.
İki dakika gelen ev sahibinin tuvaleti kullanması da ayrı abes olmuş.
Eviniz kokmamış mıydı sabaha kadar.

Tuvalet o şekilde sabaha kadar insanın kendi evi bile olsa bırakılmaz. İğrenç gerçekten. Nasıl rahat rahat gitmiş uyumuş hayret ettim. Kız kardeşinize söyletecek laf bulamadım. Başkasının evinde tuvalet eğitimi de verilmez. Siz önce kardeşinize temel görgü ve temizlik kurallarını anlatın bence.

Arkadaşım başkasının evi ya, kanlı ped de olur, çamaşır da olur ne bileyim fitil olur... O zaman bunlarla karşılaşmayı göze alacaksın. İzin alır girersin...
Ben izin meselesine yorum yapmadım zaten. Temiz olur olmaz bilemem ama zaten ev sahibi temizleyip yatmış demek ki tuvaletine girilmesi onun için problem değil. Burada ayıp olan şey kardeşinin yaptığı. Ne demek tuvaleti pis bırakmak

yani iyi taraftan bakmamiz gerekirse, iyi ki kardeşiniz kendi zicmamis yani!
O daha beter bir durum olurdu.
Kardesinizin evini dusunmek bile istemiyorum ya, bu kafayla kim bilir ne haldedir o ev, Show habere çıkmalık...

Merhaba arkadaşlar benim kizlardeşim anneme geldi 2 yaş çocuğu var annem üstü katimda oturuyor onun kendi evi biz ise kiraciyiz neyse biz yakında tasinacagiz eşyaları toplayın demişti ev sahibi birde demiştiki geleceğim mutfak dolabının ölçüsünü alacağım demiş eşime neyse tmm dedik 4 gün önce kız kardeşim anneme geldi ama tüm gün bende eşim de işte şehir dışında bu hafta neyse dediki hazır senleyim oğlumu da tuvalete alıştırayim etraf batıyor benimle kalıyor eşim gelene kadar ama sorun suki dün gece oğlunu tuvalete götürmüş oğlan tuvaleti batırmış oda çok yorgun olduğu için oğlanın banyosunu yaptirip yarın yıkar temizlerim orayı deyip unutup uyumuş sabah kapı çaldı ev sahibi ustaları getirmiş mutfak dolabının ölçülerini aldı ev sahibi o anda tuvaleti kullanmış benim haberim yok tuvaletten sonra gittiler tuvalette girdim çocuğun pijamasi yerde tuvaletin içi pislik ayyyyy rezil oldum Allah bilir adam ne demiştir yaa kizlardesim açıklama yaptı bana ama ev sahibi kim bilir ne dedi çok utanıyorum çok rezil hissediyorum üstüne eşim geldi bir ton laf söyledi bana beni rezil ettin diye
Ev sahibi utansın esas izin almadan milletin tuvaleti kullanılır mı?
Diğer suçlu da kız kardeş, sifona basmak için niye sabahı bekliyor bakteriler tuvaletin tamamını kaplasın diye mi?

Başkasının evinde çocuğa tuvalet eğitimi vermek de ayrı abes (kızkardeş evi bile olsa). Herkes bilir ki o süreçte çocuklar nereyi bulsa pat diye koyverebilir. Ne halı kalır ne koltuk ne de parke. Kardeşim dahi olsa ben bu risklere girmez ne yapacaksam kendi evimde yapardım.
İki dakika gelen ev sahibinin tuvaleti kullanması da ayrı abes olmuş.
Eviniz kokmamış mıydı sabaha kadar.
Konu sahibesi kırılmasın ama taşınmak üzereyken işi başından aşkınken kızkardeşinin gelip kalması bile hata, faydan olmayacaksa zararın da olmasın, kendi evim batmasın nasılsa ablamın evi kalk gidelim diyordur halısı koltuğu batsa ne olacak diye düşünmüşse hiç şaşırmam, tuvalet battığında bir temizlik sıralaması vardır, önce tuvaleti temizlersin sonra ne yapacaksan yaparsın, aman nasılsa ablamın evi taşınıyor da ben yapmasam o yapar deyip kendini salmazsın sonuçta senin 2 yaşında çocuğun varsa ablanın da 8 aylık bebeği var.

Yani o pislik beklerse daha kötü olur zaten, kardeşiniz başta temizlemeliydi; öte yandan dolap ölçüsü almak ne kadar sürdü de ev sahibinizin tuvaleti geldi. Sonuç olarak şuanlık evin kullanımı size ait ama bi arayıp durumu izah edebilirsiniz, öteki türlü evi hor kullanmışsınız gibi bir algı yaratabilir.

Back
X