• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum gibi hissediyorum :(

je_veux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
75
1
36
İstanbul
Herkese selamlar.Lafı uzatmadan konuya geçmek isitiyorum.
Ben Beykozda yaşıyorum.Burada çok ünlü bir çayır var.Her yıl şenlikler yapılır.Etrafına belli boyutlarda kare şeklinde tahtadan şeyler yaparlar ve insanlarda satış yapar.İlk güün takı satan bir yerden yüzük almıştım.Öbür gün annemlerle inmiştik ve o takı satılan yerde hoşlandığım kişiyi gördüm.Arkadaşına yardım ediyormuş satışda sonradan öğrendim.Biz onunla hep konuşuruz,mesajlaşırız.Bu cumartesi arkadaşıma gitmiştim insan bana da alır yüzük filan dedi yine oraya gittim.Etrafa hiç bakmıyorum ama bak burdan almıştım dedim sonra arkadaşım birini gözteriyordu baktım o gülüyodu buradan mı almışdın dedi ben ona bakmadan öncede bana gülümsüyormuş.Arkadaşıyla gülmeye başladılar.Bende evet burdan aldım dedim gülümsedim görüşürüz dedikden sonra arkadaşın kolundan çekip gittim.Ve hala gülüyorlardı...
Rezil olmuş gibi hissettim neden bilmiyorum ve hala daha öyle hissediyorum.Ayrıca oraya giderken az uzağındayken burda görmüştüm onu bende burada duruyordum filan dedim acaba ona mı güldüler :43:
Fikirlerinize çok ihtiyacım var düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim :43:

kısaca her gün 45 cm buzulun eridiği dünyamızda fok balıkları çok yalnız.

hiçbirşey anlamadım

Ben de benim bir sorunum olduğunu düşünüp 2 kere okudum. Neyse ki yalnız değilmişim.

Şöyle anlatıyım;
Arkadaşımla ona yüzük bakmaya gittikk ben etrafa filan bakmadan direk yüzüklere daldım.Sonra arkadaşım birini gösterdi baktım tezgahın arkasında o duruyordu.Bana gülerek bakıyordu.Arkadaşıda gülmeye başladı.Yüzüklere bakarken burdan almıştım yüzüğü dedim sonra onu görünce burdan mı aldın dedi tabi o sırada gülüyorlar.Sonra güldüm görüşürüz dedim ve gittik arkadaşımla ve hala gülüyorlardı.Ben yüzüklere bakarkende gülümsüyormuş öyle işte neden bilmiyorum ama rezil oldum gibi hissediyorum... :(

eee ne var yani bunda,yanlış anlaşılacak bişey mi söylemişsiniz? Yoksa hoşlandığım çocuk normal laflara bile gülüp duran cıvık biri çıktı diye mi üzülüyorsunuz?:97:

Yok cıvık biri değildir.Ama durup dururken gülmeleri ne bileyim kötü birşey yapmışım gibi hissettirdi bana rezil olmuşum gibi ben biraz utangaç olduğumdan dolayıda kuruntu yapıyor olabilirim...

cidden hiç bişi anlamadım. ama sen bu ara sıkıntılısın herşeye ağlayacak alınacak gibi görünüyorsun o kesin ..

bunda hiçbirşey yok abartmışsın bende bişi oldu sandım 2 kez okudum sonra karar verdm hiçbir önemli bişi yok takma kafana

o kadar okudum bende anlamadım sırf Beykozda oturdugun için yorum yapiim dedim :60:
bende Beykoz da oturuyorum şu şenliğe gitmek nasip olmadı henüz :96:

sanırım arkadaş sana sıcak görünmek adına şirinlik yapmak istemiş. dozajı fazla kaçırdıysa sende alınmışsındır. :)

Son düzenleme:
neye güldüklerini sor sende bidaki görüşmede :) çek çocugu kenara, siz niye bana bakıp gebeş gebeş gülüyordunuz ,üstüme alındım de. belki tuhaf bişey görmüşlerdir :)

bnce hıc rezıl falan olmamıssın :1: suan hassassın ona karsı o yuzden alınmıs olabılırsın :)

:44: Genclikkkk.:) ama ben olsam direk bozardm komik olan neyse soleyin bende gulim die :))

Son düzenleme:
Back
X