ee ayıp etmiş tabii ben olsam ne gülüyosun bakıcağın yerde yardım etsene der kızardım vallaklava:
ay çok sinir bir durum.. neyse özürdiledimi kıss...:uhm:
:/ sevgilin peki seni hic arayip sormadimi ondan sonra?? tavirlarindan fark etmedimi
konu acilinca söyle bence ne diye güldün fln insan gelip yardim ederdi, gülmek icin acigimimi bekliyodun de :umursamaz:
Yaptığı çok ayıplmaz: Sen hiç rezil oldum diye düşünme canım
Acısını da çıkar
14-18-22 yaş dönemlerimde de hep aynı fikri savundum. Oda hiçbir zaman çıkmak için yada sevgilim olsun da hava atıyım mantığıyla birini bulma amacı gitmedim.Hayatımın bay doğrusunu uzun bir zaman içerisinde buldum ve yine tesadüfler sonucu da benim için doğru olan insan olduğunu grdüm. Bunları neden söylüyorum ne alaksı var sizinle diceksiniz seven bi insan uzaktan bakmaz geçip karşınıza gülmez, sizi aramamazlık yapmaz kendini böle bi durumda geri çekmez. Çok yapmacık, sizi kırmak istemem ama şu 3 sn lik hayatta yaşanması gereken şeylerin gerçek duygularla yaşanması taraftarıyım.Önemli olan detaylar ne biliyormusun canım.Bi keresinde ben hasta oldum hastane odasında benimle kaldı ve uyumadı gece sağa döndüğümde uyandı ve üstümü örttü bebek gibi ben burdayım aşkım iyimisin dedi. İdrarımı kaba boşaltıp dr verdi tahlile göndermesi için. Şimdi sen tart ölç. Ve bütün bunları ben hastaneye yattım diye msj attığımda ilk otobüse bilet alıp ankaradan derslere girmeyip benim için yanıma geldi öğrenci ve parasız haliyle düşünebiliomusun.
Ben de gülerdim...
Ki ben yaşlılar hariç her düşene gülerim..
Yani bu istemeden olan birşeydir birden gülmeye başlarım ve yanımdaki kim olursa olsun gülmekten kaldıramam kendim düşersemde kalkamam ..
Bunda ne var bu kadar kızıcak.. Önünüze baksaydınızda düşmeseydiniz..
ömrünüzde 1 kere bile hiç yere düşmedinizmi?önünüze baksaydınız düşmezdiniz demişsinde.mutlaka sende düşmüşsündür.ve konu benim düşüp rezil olupta buna üzülüp sinirlenmem değil zaten.sadece sevgilimin buna gülmesiydi ki oda buna gülmemiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?