- 12 Temmuz 2018
- 99
- 80
- 38
- Konu Sahibi summerwine88
-
Görüntülü aramıs fırsatı kaçırdı derse ben cok değişik şeyler düşünebilirNiye kiviriyorsun. Aradim ama musait degildin sanirim de. Niye aradin dersede firsati kacirdin artik de. Olaya gizem kat. Sonrasini o dusunsun.
HahhaaFetö yaptı de.
Fetö yaptı de.
kisa ve net...kesin çözüm
Bu rezzil oldum başlıkları vok hosuma gidiyor...genellikle bisey cikmiyor cunku :))
Bence bisey deme ...sorarsa farkinda değildim de geç
O ışığı bu kadar erken almayaydı iyiydiBence kuzenim aramış deme, bahane olduğu çok belli. Bırak dağınık kalsın, cool bi biçimde hmm yanlışlıkla aramışımdır dersin sorarsa da.
Hem o da senden hoşlanıyorsa biraz yeşil ışık almış olur :))
Aman o da bir şey mi... Bir dönem çok eskiden yani bir arkadaşım beni bir arkadaşı ile tanıştırdı. Bayıldım adama , sonra arkadaşım mesaj atmış nasıl geçti , beğendin mi diye... Ben kıza atacağım mesajı adama attım - Kızım adam yıkılıyor sanırım aşık oldum diyeDaha yeni yeni flört ettiğim bir çocuk var. Whatsapp profilini incelerken yalnışlıkla görüntülü aradımŞimdi çok utanıyorum . Cool cool takiliyordum, bütün karizmam cizildi . Nasıl kivirsam bilemiyorum. Bir fikri olan var mı?
YaaaAman o da bir şey mi... Bir dönem çok eskiden yani bir arkadaşım beni bir arkadaşı ile tanıştırdı. Bayıldım adama , sonra arkadaşım mesaj atmış nasıl geçti , beğendin mi diye... Ben kıza atacağım mesajı adama attım - Kızım adam yıkılıyor sanırım aşık oldum diyeBir aşk hikayesi de böylece bitmiş oldu. Bir daha telefonuna bile çıkmadım utancımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?