Rezil oldum

summerwine88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
99
80
38
Daha yeni yeni flört ettiğim bir çocuk var. Whatsapp profilini incelerken yalnışlıkla görüntülü aradım Şimdi çok utanıyorum . Cool cool takiliyordum, bütün karizmam cizildi. Nasıl kivirsam bilemiyorum. Bir fikri olan var mı?

Normalde alakasiz hic dusunmedigin birini aradiginda ne hissedersin ve o aradigin kisiye ne soylersin o sekilde davran

kisa ve net...kesin çözüm

Bu rezzil oldum başlıkları vok hosuma gidiyor...genellikle bisey cikmiyor cunku :))
Bence bisey deme ...sorarsa farkinda değildim de geç

Aynen yaş geçtikçe ben de takmıyorum hiç

Birine iç çamaşırlı falan foto atmazsam ya da duşta yanlışlıkla aramazsam(görüntülü) sorun yok

Konu sahibi geçen okudum bir tane muhtar mahalle WhatsApp grubuna çıplak fotosunu atmış yanlışlıkla mahallenin neden WhatsApp grubu var onu ben de bilmiyorum

Yani neler var bacım şükret

Konu sahibi geçen okudum bir tane muhtar mahalle WhatsApp grubuna çıplak fotosunu atmış yanlışlıkla mahallenin neden WhatsApp grubu var onu ben de bilmiyorum

Yani neler var bacım şükret[/QUOTE]

Hakkaten neler varmış

Bence kuzenim aramış deme, bahane olduğu çok belli. Bırak dağınık kalsın, cool bi biçimde hmm yanlışlıkla aramışımdır dersin sorarsa da.

Hem o da senden hoşlanıyorsa biraz yeşil ışık almış olur :))

Herkesin kullandığı ama kimsenin yemediği komik yalanlara başvurma bence. Yok kuzenim yaptı, yok bebem yaptı... Bunlar artık eskidi. :) Paçalarının tutuştuğu çok belli olur.

Eğer ki sorarsa, babayiğit gibi " evet ben aradım" veya "yanlışlıkla aradım" diye itiraf edersen daha "cool" görünürsün diye düşünüyorum.

Eşimde (eski olacak yakında) beni görüntülü aradı cebimde aramış dedi. İnandım. Ne önemi var ki takma

Aman o da bir şey mi... Bir dönem çok eskiden yani bir arkadaşım beni bir arkadaşı ile tanıştırdı. Bayıldım adama , sonra arkadaşım mesaj atmış nasıl geçti , beğendin mi diye... Ben kıza atacağım mesajı adama attım - Kızım adam yıkılıyor sanırım aşık oldum diye Bir aşk hikayesi de böylece bitmiş oldu. Bir daha telefonuna bile çıkmadım utancımdan.

Yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…