- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi summerwine88
-
Görüntülü aramıs fırsatı kaçırdı derse ben cok değişik şeyler düşünebilir
Daha yeni yeni flört ettiğim bir çocuk var. Whatsapp profilini incelerken yalnışlıkla görüntülü aradımŞimdi çok utanıyorum . Cool cool takiliyordum, bütün karizmam cizildi . Nasıl kivirsam bilemiyorum. Bir fikri olan var mı?
Erkekler cok takilmaz boyle seylere ya. Belki onu gizlideb takip ettigini dusunup hosuna bile gitmistir.Yaa evet yanlışlıkla aramışımdedim hiç istifimi bozmadan. Allahtan üstelemedi
Aman o da bir şey mi... Bir dönem çok eskiden yani bir arkadaşım beni bir arkadaşı ile tanıştırdı. Bayıldım adama , sonra arkadaşım mesaj atmış nasıl geçti , beğendin mi diye... Ben kıza atacağım mesajı adama attım - Kızım adam yıkılıyor sanırım aşık oldum diyeBir aşk hikayesi de böylece bitmiş oldu. Bir daha telefonuna bile çıkmadım utancımdan.
Hehheee bendeniz CV yolladım adama
Mesenger dan CV ye gerek yoktu aslında yazıp sonuna da gülücüklü mesaj geldi mi bana...
Cv mi yolladınız
15 yıl belki daha fazla olmuştur. İşsizim ve harıl harıl iş arıyorum. Çünkü ev kredisi ödüyorum ev geçindiriyorum falan o dönem...
Annemle komşu teyzeler de bana harıl harıl koca arıyor.Yaş 30 evde kalmışlığın sınırındayım onlara göre :)))
İş görüşmesinden gelmişim böyle bir akşamüstü. Annem ve takımı çay kısır çörek börek faslında..
O zamanlar Hotmail hem de Messenger aynı ya..
bunlar evlerine giderken içlerinden en sevdiğim teyze elime kağıt tutuşturdu. Benim damadın arkadaşı bu. Buraya da yolla mı dedi buna yaz mı dedi ben çok emin değilim ama iş arıyorum ya aklım hep orada... baktım bir mail adresi..
Mesenger dan CV ye gerek yoktu aslında yazıp sonuna da gülücüklü mesaj geldi mi bana...
Böyle bir utancı hayatımın ne öncesinde ne sonrasında yaşadım.
Koca adayına cv yollayan tek kadın bile olmuş olabilirim.
Ne cevap verebildim ne de görüştüm.. kaç kişiye anlatıp güldü kimbilir... Sonrada taşındık da ne komşuyu ne damadı gördüm. Annem hala arasıra görüşür ama ne konuşuldu aralarında hiç bilmiyorum bana anlatmadı
Konu sahibi doğruyu söyle.. merak ediyorum seni.. ve elimdeki WhatsApp kısıtlı verileri ile fikir edinebilir miyim diye bakarken elim değdi yanlışlıkla ama tabi sen anlatmak istersen kendini daha güzel olur de :)))
15 yıl belki daha fazla olmuştur. İşsizim ve harıl harıl iş arıyorum. Çünkü ev kredisi ödüyorum ev geçindiriyorum falan o dönem...
Annemle komşu teyzeler de bana harıl harıl koca arıyor.Yaş 30 evde kalmışlığın sınırındayım onlara göre :)))
İş görüşmesinden gelmişim böyle bir akşamüstü. Annem ve takımı çay kısır çörek börek faslında..
bunlar evlerine giderken içlerinden en sevdiğim teyze elime kağıt tutuşturdu. Benim damadın arkadaşı bu. Buraya da yolla mı dedi buna yaz mı dedi ben çok emin değilim ama iş arıyorum ya aklım hep orada... baktım bir mail adresi..
Ne cevap verebildim ne de görüştüm.. kaç kişiye anlatıp güldü kimbilir... Sonrada taşındık da ne komşuyu ne damadı gördüm. Annem hala arasıra görüşür ama ne konuşuldu aralarında hiç bilmiyorum bana anlatmadı
Konu sahibi doğruyu söyle.. merak ediyorum seni.. ve elimdeki WhatsApp kısıtlı verileri ile fikir edinebilir miyim diye bakarken elim değdi yanlışlıkla ama tabi sen anlatmak istersen kendini daha güzel olur de :)))
Evlendim sonra da boşandımValla aslinda boyle biseyi ben yapsam cokta umrumda olmazdi aksine kocadan cok iş ve kariyer odakliyim der gibi olurdu begendiysem resmini gorusur girgira vururdum hatta. Her insan gaf yapabilir ne olacak. Bir kismette boyle kactievlendiniz mi peki sonra?
Yaaa hayirlisi olsun hakkinizda bizim komsularda arayista haldir haldir siz anlatinca kendimi gordum bi anEvlendim sonra da boşandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?